Author Topic: "Σκατιλα" απο τα παλια στον 222!  (Read 27507 times)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
Re: "Σκατιλα" απο τα παλια στον 222!
« Reply #75 on: May 20, 2013, 01:29:04 AM »
etsi e ela lan na sou kanw ekei xaxa
:(

strANGER

• 222 HERO!~
« Reply #76 on: May 20, 2013, 08:12:10 AM »
Assvas,η ελληνικη γλωσσα υπαρχει για να συννενοουνται οι Ελληνες μεταξυ τους.Δεν ξερεις Ελληνικα?(Δεν καταλβα τιποτα απ'ο,τι ειπες)
ΕΓΩ~!~

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Απ: "Σκατιλα" απο τα παλια στον 222!
« Reply #77 on: May 20, 2013, 08:40:58 AM »
Φίλε μου stranger εγώ σε bannara. Οχι εγω ημουν

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

strANGER

• 222 HERO!~
« Reply #78 on: May 20, 2013, 09:00:25 AM »
Future,με τι τρομπα φουσκωνεις?
ΕΓΩ~!~

XxX

• CBWARRIOR.
« Reply #79 on: May 20, 2013, 11:19:29 AM »
:(
kala mh klais ama se dw 8a se ............... kanw mia agkalia xaoxaoxaoxaoxaoxaoxaoxaoxo
[00:07] XxX: AURIO PARTY REEEEEEEEEEE
[00:07] XxX: 8a to kaps
[00:07] XxX: w
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: to kolomeri su
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ?
[00:08] XxX: to spiti
[00:08] XxX: xaxaxax
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ahhah
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ahahah
[00:08] panos9

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #80 on: May 20, 2013, 11:42:47 AM »
Αγαπητε Billy,ο κ.uniQue με το που μπηκε στον σερβερ εριξε kick στον veaze και μετα σε εμενα επειδη ζητησα τον λογο.Αν αυτο θεωρειται κακο τοτε εχουμε προβλημα ολοι...

Stranger αρχικά κόψε αυτό υφακιλίκι που έχεις...δεν σου πέφτει λόγος γιατί kickaρω στον pub από την στιγμή που δεν kickάρα εσένα, τον δικό σου τον λόγο τον διάβασες, γιατί έφαγε kick ο Vaez το ξέρει ο ίδιος και δεν θα μπω στην διαδικασία "διαλόγου" μαζί σου!!!

Να πάμε στο θέμα μας τώρα : "γιατί έφαγες kick εσύ"

Αρχικά γιατί μου spamaρες κάθε 5δεύτερα "uniq why kick?" "Uniq θα σε κάνω report" και τις υπόλοιπες πίπες και δεύτερον γιατί νομίζεις πως "μπορείς" να με απειλείς!! Ε ΔΕΝ μπορείς....το αν είμαι καλός σαν admin ή όχι άσε να το κρίνει κανένας άλλος και τα αποτελέσματα των πράξεων μου και αυτά που έχω κάνει για το cod κάτι χρόνια τώρα λένε πολλά περισσότερα από το post σου!
Ενα σου λέω για να το ξέρεις και βάλτο καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου, αν συνεχίσεις τέτοιες συμπεροφορές να είσαι σύγουρος πως θα κάνει καιρό να δεις το guid σου να logάρει 222. Γιαυτό κατέβασε λίγο το ναμανέ και απόλαυσε το παιχνίδι.

Από πότε έγινα αγαπητός??

Ayta#67
« Last Edit: May 20, 2013, 04:15:57 PM by uniQZje »
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

strANGER

• 222 HERO!~
« Reply #81 on: May 20, 2013, 11:50:18 AM »
Απο την στιγμη που παιζω στον 222 και ειμαι member του greek community,μπορω να σε κρινω ως admin διοτι ειμαστε στην Ελλαδα και μεχρι τωρα λεμε οτι εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(κατι μας δειχνει αυτο για τον κ.uniQue).Οσο για το υφακι μου,δεν υπαρχει κατι.Απλα θελω να υπαρχει δικαιοσυνη(κατι το οποιο δεν υπαρχει)Τελευταιο reply που κανω.Αν καταλαβετε καλως,αν οχι δεν θα ασχοληθω αλλο,γιατι εγω που ειμαι μικροτερος απο εσας δεν θα βαλω μυαλο σε εσας!
ΕΓΩ~!~

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #82 on: May 20, 2013, 12:26:45 PM »
θα μπει κανεις 222 να ριξουμε κανα πιου πιου; οποτε βλεπω αδειος ειναι :<

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

storm

• DV zombie
« Reply #83 on: May 20, 2013, 02:12:21 PM »

Ayta#66

what ?

περικοπες στις συνταξεις - δεκτο
περικοπες στους μισθους - δεκτο
αλλα στον αριθμο?

wtf?
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #84 on: May 20, 2013, 02:24:15 PM »
More like 666,the number of the beast (angry dimos ;) )

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #85 on: May 20, 2013, 02:33:25 PM »
βασικα μας εχεις ζαλιζει με 2432 replies για ενα KICK που δεν εφαγες ΕΣΥ αλλα καποιος δικος σου.. οκ ας δεχτω αρχικα τον ρολο του δικηγορου που εχεις αναλαβει μιας κ ολοι μας λιγο πολυ στο παρελθον τον εχουμε κανει (σαν τα hax ενα πραγμα)..

απ οτι ειδα ο φιλος σου εχτες επαιζε κανονικα στον 222 (αρα σιγα το kick) και μαλιστα χαριζε απλοχερα γελιο καθε φορα που πυροβολουσε με deagle..

για λυσε μου, λοιπον, αυτη την απορια.. πως το καν?

α) δουλευει ροδελα
β) εχει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ G700 mouse
γ) "wait'next.." και δεν συμμαζευεται

ειπαμε το game εχει σαπισει, ναι ολοι εχουν φορτωσει για να δουν πως ειναι, ναι τα αδερφια σας και οι σκυλοι σας σας bannaroun cdkeys αβερτα χρονια τωρα και ναι οι admins (οι mini κυριως) εχουν προσωπικα κομπλεξ με ολους..

ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ για να μπορουμε οσοι παιζουμε ακομα στον 222 να το χαιρομαστε..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #86 on: May 20, 2013, 03:40:36 PM »

Γιαυτό κατέβασε λίγο το ναμανέ και απόλαυσε το παιχνίδι.

Αντωνης Νταλγκας - Αμανες καληνυχτας

Ρεεεεεε.... Haters gonna hate (him) :/

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #87 on: May 21, 2013, 09:14:04 PM »
strANGER, καταρχάς ο 222 δεν είναι δημοκρατικός server. Όταν κάποια στιγμή είχα προσπαθήσει να τον κάνω όσο πιο δημοκρατικό γίνεται με το pb_kick, δεν το χρησιμοποιούσατε, κάνατε τις κλίκες σας και τα πηγαδάκια σας και τελικά κάθε τόσο φωνάζατε admin να επιληφθεί της καταστάσεως, εξού και οι mini-admins.

Όσο αφορά τα παράπονα σας για τους admins, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όπως και ο 222, μεγάλη η χάρη του.
Η αλήθεια είναι πως όποτε κάποιος 3ος, που θεωρούσε πως ο 222 είναι γτπ και το προσωπικό τσιφλίκι του Assva και του Brizola, έκανε κάποιον δικό του server η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Δεδομένης επιτυχίας του μεν και αποτυχίας των δε, μάλλον, δεν υπάρχει θέμα με τους admins και απλά whineάρετε.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #88 on: May 21, 2013, 10:47:33 PM »
strANGER, καταρχάς ο 222 δεν είναι δημοκρατικός server. Όταν κάποια στιγμή είχα προσπαθήσει να τον κάνω όσο πιο δημοκρατικό γίνεται με το pb_kick, δεν το χρησιμοποιούσατε, κάνατε τις κλίκες σας και τα πηγαδάκια σας και τελικά κάθε τόσο φωνάζατε admin να επιληφθεί της καταστάσεως, εξού και οι mini-admins.

Όσο αφορά τα παράπονα σας για τους admins, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όπως και ο 222, μεγάλη η χάρη του.
Η αλήθεια είναι πως όποτε κάποιος 3ος, που θεωρούσε πως ο 222 είναι γτπ και το προσωπικό τσιφλίκι του Assva και του Brizola, έκανε κάποιον δικό του server η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Δεδομένης επιτυχίας του μεν και αποτυχίας των δε, μάλλον, δεν υπάρχει θέμα με τους admins και απλά whineάρετε.
δηλαδή μου λες ότι άμα με βρίσει ένας αδμιν θα κάτσω με σταυρομένα τα χέρια...χούντα εχουμε στον σερβερ δηλαδή? για να καταλάβω
Hellow theah.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #89 on: May 21, 2013, 11:02:56 PM »
Ναι. (στο δεύτερο part)

DEAL WITH IT.
« Last Edit: May 21, 2013, 11:05:36 PM by sinister_evil »