Author Topic: delete this post  (Read 14751 times)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Re: un ban
« Reply #15 on: May 23, 2013, 12:41:49 AM »
βασικά ban σε οποιονδήποτε δεν είχε γεννηθεί πριν από τη Lara

TI 1996 ΡΕ??
... but don't forget the Rizla.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #16 on: May 23, 2013, 01:07:19 AM »
E PYRO KAI GW TOTES GENNITHIKA RE... MIA EKSAIRESI PLIZ?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #17 on: May 23, 2013, 11:44:11 AM »
Πω ρε pyro,τι μας θυμησες..<3

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

TheOne1996

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: May 23, 2013, 01:57:43 PM »
.
« Last Edit: May 23, 2013, 10:31:45 PM by TheOne1996 »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #19 on: May 23, 2013, 02:35:14 PM »
ok. 8elw enas admin na diagrapsei to post mou
ολα απαιτησεις εισαι ρε μαλακα..

το τελευταιο ban που εφαγες btw στο ριξα εγω και οχι οι 5 που προανεφερες.. εδωσες 20 ευρω για να παρεις cdkey (σου πιασαν τον κωλο να ξερεις) και κλαιγεσαι, αλλα τα 15χ10=150 ευρω που εδωσε το Internet cafe δεν τα σεβαστηκες καθολου..

μην ξανακανεις τοπικ για unban στο callofduty.gr.. δεν λειπεις σε κανεναν απ οσους παιζουν στον 222!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

TheOne1996

• Ranked Pubzorz!
« Reply #20 on: May 23, 2013, 02:42:16 PM »
.
« Last Edit: May 23, 2013, 10:31:54 PM by TheOne1996 »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #21 on: May 23, 2013, 03:06:14 PM »
sexta  kai gt mou erikses to ban?
γιατι μπαινω σε ασχετη ωρα( εννοωντας οτι δεν ειχε πολυ κοσμο) στον 222 και πετυχαινω εναν τυπο με ασχετο name να εχει score στην crash 30-κατι με 8 ατομα μεσα.. λεω μεσα μου "οκ κανενα μπουρι θα ειναι".. next map και αφου εχω μπει στο ggc stream για να δω το guid (δεν βρεθηκαν αποτελεσματα εννοειτε) ρωταω το μπουρι "ρε φιλε παιζεις καιρο?"
απαντηση δεν ελαβα για 2 rounds μεχρι που διαβαζω τη θεικη ατακα "ελα ρε ο the One ειμαι" και αμεσως quit..

επειδη ομως ειμαι γρια πουτανα απο το pb_plist που ειχα γραψει στο προηγουμενο map βλεπω το guid και το αποστηθιζω σε δευτερολεπτα..

μην στα πολυλογω, οπως ηταν αναμενομενο σε κανενα τεταρτο, τσουπ και μπαινει ενας τυπος με name zoBieE ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα! οπα λεω, για να δουμε guid.. κατι μεσα μου με τρωγε οτι ησουν εσυ και εκανες rename για να θολωσεις τα νερα και να ξεγελασεις τον ηλιθιο seXta..

οι φοβοι μου βγηκαν αληθινοι, το guid σε εδωσε και ετσι εφαγες το ban με reason (αν παλι θυμαμαι ) "milame theOne"..

αυτα ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω επισης να σου βγαλουν το ban γιατι η ολη διαδικασια εντοπισμου σου με εξιταρει και θελω να την ξαναζησω..

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #22 on: May 23, 2013, 03:13:25 PM »
γιατι μπαινω σε ασχετη ωρα( εννοωντας οτι δεν ειχε πολυ κοσμο) στον 222 και πετυχαινω εναν τυπο με ασχετο name να εχει score στην crash 30-κατι με 8 ατομα μεσα.. λεω μεσα μου "οκ κανενα μπουρι θα ειναι".. next map και αφου εχω μπει στο ggc stream για να δω το guid (δεν βρεθηκαν αποτελεσματα εννοειτε) ρωταω το μπουρι "ρε φιλε παιζεις καιρο?"
απαντηση δεν ελαβα για 2 rounds μεχρι που διαβαζω τη θεικη ατακα "ελα ρε ο the One ειμαι" και αμεσως quit..

επειδη ομως ειμαι γρια πουτανα απο το pb_plist που ειχα γραψει στο προηγουμενο map βλεπω το guid και το αποστηθιζω σε δευτερολεπτα..

μην στα πολυλογω, οπως ηταν αναμενομενο σε κανενα τεταρτο, τσουπ και μπαινει ενας τυπος με name zoBieE ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα! οπα λεω, για να δουμε guid.. κατι μεσα μου με τρωγε οτι ησουν εσυ και εκανες rename για να θολωσεις τα νερα και να ξεγελασεις τον ηλιθιο seXta..

οι φοβοι μου βγηκαν αληθινοι, το guid σε εδωσε και ετσι εφαγες το ban με reason (αν παλι θυμαμαι ) "milame theOne"..

αυτα ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω επισης να σου βγαλουν το ban γιατι η ολη διαδικασια εντοπισμου σου με εξιταρει και θελω να την ξαναζησω..

Δημιούργησα ένα τέρας.  8)

TheOne1996

• Ranked Pubzorz!
« Reply #23 on: May 23, 2013, 03:50:58 PM »
.
« Last Edit: May 23, 2013, 10:32:02 PM by TheOne1996 »

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #24 on: May 23, 2013, 03:57:40 PM »
admins gia klamata ! Kai 8elw enas admin na diagrapsei to post mou! Kai i istoria elikse !
skase haxori UL STAY BANNED GG
Hellow theah.

TheOne1996

• Ranked Pubzorz!
« Reply #25 on: May 23, 2013, 04:01:25 PM »
.
« Last Edit: May 23, 2013, 10:32:35 PM by TheOne1996 »

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #26 on: May 23, 2013, 04:06:45 PM »
Καλά έδωσες 20 ευρώ????!!?
Πουλάω βρακιά

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #27 on: May 23, 2013, 04:24:47 PM »
admins gia klamata ! Kai 8elw enas admin na diagrapsei to post mou! Kai i istoria elikse !
admins για κλαματα ή players για γελια? 

δες τι εχεις κανει ολο αυτο το διαστημα και αναλογισου αν αξιζεις κατι παραπανω απ αυτο που παιρνεις..

φαντασου σε τι "τρικυμια" βρισκεσαι που αυτους που κραζεις (τους admins δλδ) τους ζητας ταυτοχρονα και χαρη.. λες και διαγραφοντας το ποστ σου κατι θ αλλαξει!

TheOne1996

• Ranked Pubzorz!
« Reply #28 on: May 23, 2013, 04:26:51 PM »
.
« Last Edit: May 23, 2013, 10:32:48 PM by TheOne1996 »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #29 on: May 23, 2013, 04:27:59 PM »
sexta to mono pou 8elw einai na mou diagrapsei enas admin to post tipota alo ! Mono ayto kane unban dn 8elw!
οποιος admin σου διαγραψει το post θα ειναι για κλαματα?