Τελείως dead space το sig του Pika.
Wrath, για να παίζεις στον 222 υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να αποδεχτείς. Όπως σε διάφορα πράματα υπάρχει το license agreement που συνήθως ξεκινάει "by using this X you agree to". Με την συμμετοχή σου επομένως στον server θεωρείται πως συμφωνείς στους κανόνες αυτούς, τους οποίους χοντρικά αρίθμησα σε προηγούμενο post και σου ανέφερα πως σε αυτά υπάρχει μόνο μια απάντηση "ok, συμφωνώ". Εσύ δεν συμφώνησες με τους κανόνες αυτούς, όπως φάνηκε από το επόμενο post σου, και έτσι σου απαγόρευσα την χρήση του server. Ανα πάσα στιγμή μπορείς να μου πεις "Ok, συμφωνώ" (το οποίο είναι δεσμευτικό) και να στο βγάλω.
BTW, για να σε προλάβω, αυτό δεν είναι απειλή αλλά οι όροι χρήσης του 222.
Creator, ο "φουκαράς" ο wrath έκανε ένα glitch το οποίο είναι banable.
Έστω όμως πως δεν είναι, πως έκανε λάθος ο εκάστοτε admin, γιατί εν τέλει και αυτός άνθρωπος είναι. Το να πουλάει υφάκι "so? pote eipes oti apagoreuetai? exeis balei ta rules na bgainoun se automated message? OTAN TO KANEIS AUTO ELA PES MOU GIA BAN" το θεωρείς σωστό; Το συνεχιζόμενο ύφος που έχει εδώ μέσα, ενώ κανείς δεν τον είχε χαρακτηρίσει με τον οποιοδήποτε τρόπο; Και το πως, εν τέλει, του λες "φιλε, ο server είναι δικός μου και έχω αυτούς του κανόνες, συμφωνείς;" και σου λέει όχι, είναι άδικο να φάει το perm του;
btw, έτσι σαν guideline
δείτε πως γίνεται ένα thread όταν κάποιον τον πνίγει το δίκαιο του, πως συνεχίζει ο ίδιος την συζήτηση ακόμα και όταν του λένε μαλακίες κτλ.