Author Topic: External HDD?  (Read 3707 times)

$Ma$HeR

• DV zombie
External HDD?
« on: August 12, 2013, 04:18:25 AM »
Επειδή φουλάρει ο μέσα και δεν μπορούμε να φτιάξουμε κανά movie 8λεπτα να έχετε να γκαβλώνετε θα μπορούσατε να μου προτείνετε δίσκο 500gb?
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Re: External HDD?
« Reply #1 on: August 12, 2013, 11:17:21 AM »
Αμα σε ενδιαφερει αρκετα η φορητοτητα προτιμησε 2.5 ιντσες διοτι δεν χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια (οποτε συνδεεις μονο το usb)
Αν το θες μονο για το pc σου παρε 3.5 ιντσες μιας που θα εχει εξωτερικη τροφοδοσια (μετασχηματιστης 12v) οποτε θα μπορει να δουλευει πιο πολλες ωρες και σταθερα.

Για μαρκα σε δισκους γενικα προτιμω και προτεινω Western Digital.Υπαρχουν ετοιμες λυσεις εξωτερικων δισκων,που μπορεις να βρεις και σε προσφορες σε πολλα μεγαλα μαγαζια (ηλεκτρονικα και μη),αλλιως μπορεις να παρεις ενα εσωτερικο δισκο της αρεσκειας σου και να το βαλεις μεσα σε ενα hdd box φθηνο (10-15 ευρω περιπου).

Θα σε ενδιεφερε διαμοιρασμος στο δικτυο? Εκει μπορεις να πας σε NAS.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #2 on: August 12, 2013, 11:33:14 AM »
Ναι και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για western digital,αλλά βλέπω skroutz οι περισσότεροι 2,5 είναι αν και το μόνο που με ενδιαφέρει να είναι καλός και να μην τα κακαρώσει.Πέρα από αυτό δεν ενδιαφέρομαι να τον κάνω εσωτερικό επειδή θα αλλάζω πάνω κάτω όλη την ώρα υπολογιστή
Θα σε ενδιεφερε διαμοιρασμος στο δικτυο? Εκει μπορεις να πας σε NAS.
Αυτό δεν το έπιασα,sorry :/

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #3 on: August 12, 2013, 11:42:32 AM »
NAS ειναι μια συσκευη που την τροφοδοτεις εξωτερικα με ενα μετασχηματιστης (συνηθως 12v) και συνδεεις πανω ενα καλωδιο δικτυου (rj45) το οποιο παει πανω στο router σου (η σε switch αν εχεις) στο οποιο μεσα βαζεις απο 1-2 δισκους (σε φθηνες λυσεις) ετσι ωστε οποιοσδηποτε υπολογιστης συνδεμενος πανω στο δικτυο σου να μπορει να εχει προσβαση στους δισκους.
Εχουν και αλλες ενδιαφερουσες λειτουργειες βεβαια οπως κατεβασμα torrent ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη,ftp server κτλ..
Βεβαια το κοστολογιο αυξανεται,αλλα αν εχεις τετοιες απαιτησεις ειναι προτιμοτερο.

Οταν λες θα αλλαζεις πανω κατω ολη την ωρα υπολογιστη τι εννοεις?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #4 on: August 12, 2013, 12:03:23 PM »
NAS ειναι μια συσκευη που την τροφοδοτεις εξωτερικα με ενα μετασχηματιστης (συνηθως 12v) και συνδεεις πανω ενα καλωδιο δικτυου (rj45) το οποιο παει πανω στο router σου (η σε switch αν εχεις) στο οποιο μεσα βαζεις απο 1-2 δισκους (σε φθηνες λυσεις) ετσι ωστε οποιοσδηποτε υπολογιστης συνδεμενος πανω στο δικτυο σου να μπορει να εχει προσβαση στους δισκους.
Εχουν και αλλες ενδιαφερουσες λειτουργειες βεβαια οπως κατεβασμα torrent ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη,ftp server κτλ..
Βεβαια το κοστολογιο αυξανεται,αλλα αν εχεις τετοιες απαιτησεις ειναι προτιμοτερο.

Οταν λες θα αλλαζεις πανω κατω ολη την ωρα υπολογιστη τι εννοεις?
Όταν φεύγω διακοπές στο λάπτοπ της αδερφής μου έχει 200gb so wcyd και μερικές φορές κάθομαι στο πιτσι του πατέρα μου επειδή πιάνει ίντερνετ με 400κβ/δευτερόλεπτο και εγώ 150.Το φλασάκι το έχω για άλλες δουλειές :D

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #5 on: August 12, 2013, 12:49:10 PM »
Μιλα ξεκαθαρα και πες μου ακριβως τι απαιτησεις εχεις.

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #6 on: August 12, 2013, 02:45:17 PM »
Μιλα ξεκαθαρα και πες μου ακριβως τι απαιτησεις εχεις.
Λοιπόν,
έναν εξωτερικό 500GB χωρίς NAS καλό και όσο πιο φθηνό γίνεται.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #7 on: August 12, 2013, 06:12:18 PM »
Λοιπόν,
έναν εξωτερικό 500GB χωρίς NAS καλό και όσο πιο φθηνό γίνεται.
Το οποιο θες να το πηγαινοφερνεις,σωστα?

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #8 on: August 12, 2013, 07:48:20 PM »
Το οποιο θες να το πηγαινοφερνεις,σωστα?
Ναι :)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #9 on: August 13, 2013, 11:27:23 AM »
Opote pas kalytera gia 2.5" hdd. Sou proteinw pantws na pareis 1TB,exoun kanei kales prosfores se polla megala magzia.Psaxe kana e-shop kserw gw,gia marka WD,h an den vreis pare Seagate.(Alla kalutera WD)

Sorry gia ta greeklish,eimai @work kai trexw apo live cd.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #10 on: August 13, 2013, 12:16:42 PM »
Τι το κάνετε επιστήμη; Εξωτερικό HDD αγοράζεις, όχι αεροπλάνο. Πάρε ο,τι έχει προσφορά στα media market, ξέρω γω.

sent from my toilet using dabadalk dum badum