Author Topic: New Tower!  (Read 7595 times)

CkzR

• Ranked Pubzorz!
Re: New Tower!
« Reply #15 on: September 30, 2013, 11:00:48 PM »

ελλαα ρεε σου εκατσε ενα κακο κομματι και ειναι ολα κακα? και εγω ειχα μια καμμενη giga- αρα τι παιζει? μηπως να παρει msi? α καηκε ενος φιλου τοτε να παει σε asrock - μα ειδα σε φορουμ καηκε μια asrock - αρα ? μηπως να φτιαξει ενα καινουριο mobo δικο του ?
zarko gaming 990fx.

τσακαλος εισαι - ΔΕΝ.
Η λύση είναι sapphire :P
Σε όσους με βρίζουν... καθρεφτάκι.

storm

• DV zombie
« Reply #16 on: September 30, 2013, 11:32:54 PM »
Η λύση είναι sapphire :P
στο tomshardware ειχα πετυχει το 1998 μια καμμενη celeron μητρικη αρα ακυρο...

ζαρκο τι λες θα φτιαξεις δικο σου mobo?
« Last Edit: October 01, 2013, 12:22:01 AM by storm »
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #17 on: October 01, 2013, 02:15:36 AM »
re boy molis vro to link 8a sto stilo na dis oti exo dikio :)
εχεις δικιο στο οτι μια gpu , καποιου , καποτε χαλασε αρα και η εταιρια φτιαχνει χαλια gpu ? να ασχοληθεις με στατιστικη, φαινεται το αντικειμενο σου...
Comandante in capo
MAD?

storm

• DV zombie
« Reply #18 on: October 01, 2013, 01:32:19 PM »
και εγω εχω γαμηθει στα asus σε ολα τα πισι που εχω ... εγω φαδερ σιστερ κτλπ...

βγηκαν ολα λυρα εκατο

εγω παντως ψηνομαι να κανω δικια μου mobo

ZaRkO

• CBWARRIOR.
« Reply #19 on: October 01, 2013, 04:31:53 PM »
και εγω εχω γαμηθει στα asus σε ολα τα πισι που εχω ... εγω φαδερ σιστερ κτλπ...

βγηκαν ολα λυρα εκατο

εγω παντως ψηνομαι να κανω δικια μου mobo
crysis 3 3 ores me asus 770 90 va8mi me oles tis ales 70-. Egw den milisa gia mobo apla efera ena pardigma gia tis mobo den exo akusi tosa osa gia tis gpu tis asus

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #20 on: October 01, 2013, 06:16:23 PM »
Μάγκες μην ξεφεύγουμε πλιζ
Λοιπόν έκανα ένα new build, βγαίνει λίγο παραπάνω, αλλά δεν γαμιέται. Σκεπτόμενος λοιπόν πως το AM3+ socket κοντεύει 5ετία πια, πήγα σε κάτι ποιο new! FM2(+)
Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Κουτί
Τροφοδοτικό]
Επεξεργαστής
Μητρική
Ram
Gpu
Σκλ. Δίσκος
SSD
DVD                       Σύνολο 909.5!

AcRo

• 222 HERO!~
« Reply #21 on: October 01, 2013, 07:21:16 PM »
Kalutera na pareis ton fx 6300/6200/6350 para opoiondipote FM2+.Exoun kaluteres epidoseis.Episis kalutera na valeis ATI gpu, afou pas gia AMD
REFUSE acRo: p eixes paei re?
REFUSE AVAROV NetCups #VN: bansko
REFUSE AVAROV NetCups #VN: 1 tha sou pw
REFUSE AVAROV NetCups #VN: ponaei h poutsa mou
REFUSE acRo: ahaha ok re sure
REFUSE AVAROV NetCups #VN: epa8a ourolimo3i
REFUSE acRo: AAHHAHAHA
REFUSE AVAROV NetCups #VN: AHAHHAHAHAH

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #22 on: October 01, 2013, 11:14:12 PM »
Η intel+nvidia η amd gpu+cpu...
Επισης zarko τα amd cpu's δεν κουμπωνουν σε intel sockets απο τα λιγα που ξερω...

igna γραψε γιατι ακριβως το θες το μηχανημα,τι χαρακτηριστικα σε ενδιαφερουν και λογικα αυριο θα σου προτεινω μια λιστα για να ακουσουμε γνωμες και απο τους αλλους...

Btw asus γαμαει..Και asrock γαμαει..Και foxconn γαμαει..Got the point?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #23 on: October 02, 2013, 03:34:06 PM »
@Acro στην αρχή για 6300 κυμαινόμουν ωστόσο ύστερα από λίγο ψάξιμο αλλά και μερικές συμβουλές από κάποιον γνώστη μου άλλαξαν την γνώμη, καθώς ζεσταίνεται αρκετά εύκολα και πως θα χρειαστώ aftermarket ψήκτρα κάτι που δεν είμαι σε θέση να αγοράσω αυτή την στιγμή!
@Greeky Η απόφασή μου να παντρέψω amd cpu με nvidia gpu είναι αμετάκλητη, άλλωστε φημίζομαι για την εναντίωσή μου στο κατεστημένο  :P (ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ).

Λοιπόν, φεύγω φοιτητής και επειδή δεν θέλω να πάρω λαπτοπ (γιατί πιστεύω στο πρώτο  6μηνο θα το έχω βγάλει off) θέλω να πάρω έναν σταθερό, έναν σταθερό ο οποίος αφού τυγχάνει να έχω κάποιες οικονομίες μαζεμένες θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύ τούμπανο γιατί έχω και μια ψώρα με αυτά! Έναν σταθερό που όταν θα λέω να κάτσω να παίξω ένα game, να το γουστάρω (!και με το παραπάνω!) και να μην μου βγαίνει η πίστη! Θα μου πεις γι' αυτά που ζητάς, και ένα πισι ποιο φτηνό σου καλύπτει και με το παραπάνω τα γούστα σου αλλά επιμένω πως δεν αρκούμε σε κάτι λιγότερο :)

storm

• DV zombie
« Reply #24 on: October 02, 2013, 06:17:24 PM »
το am3+ δεν κοντευει 5ετια... το am3 ναι
εχουν διαφορες

ΟΧΙ ΣΕ FM2+ socket - ειναι μονο για χαλαρα pc και οχι για gaming. ψαξτο καλυτερα
αφου εχεις χιλιαρικο

τραβα 3570κ 4570κ και ενα αντιστοιχο z77 z87 mobo...

επισης εχω τον fx6300 και οχι δεν ζεσταινεται τοσο πολυ - μια χαρα θερμοκρασιες εχει ειτε με stock ειτε με silent aftermarket[34-35 @stock [idle] με hyper 212s]

φυσικα οποιος στο ειπε ας μας εξηγησει τι εννοει ζεσταινεται γιατι throttle απο θερμοκρασιες πρεπει να αγγιξει τα 70-80c για να ξεκινησει - και ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.

ζαρκο 7950 asus factory o/c @45c sto crysis 3 χωρις καν να ιδρωσει ο ανεμιστηρας [15%]