Μπα, δεν νομίζω. Τουλάχιστον για μένα σίγουρα δεν ισχύει αυτό. Και μην ξεχνάς ότι τα legendaries τα έχουν όλοι όσοι παίζουν, απλά από μία μόνο φορά, χωρίς trading.
Ο λόγος που στα συγκρίνω είναι επειδή όλα ανεξαιρέτως, αν τα εξετάσουμε με τη λογική σου, δεν αξίζει να τα αγοράσεις/παίξεις. Κάτι που σίγουρα δε μπορεί να ισχύει για το σύνολο αυτών των games.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που συμπεραίνεις ότι το game είναι, more or less, αποτυχημένη προσπάθεια να milkάρουν το franchise και εγώ το υποστηρίζω από fanboyισμό.
δεν καταλαβαίνω που είναι το hate :ρ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα 2 τελευταία games ήταν ξεκάθαρα φτιαγμένα με μία CoDίστικη λογική, βάζοντας μέσα πράγματα τα οποία δεν ταιράζουν στo game (βλ. pirates, αθλια settings μόνο και μόνο επειδή είναι αμερική, και ένα μετριότατο στόρυ που από παγκόσμια συνομωσία εκφυλίστηκε σε ένα βαρετό cutscene).
To Borderlands είναι κλασσικό loot whoring game. Εγώ είχα περάσει άπειρο time farmάροντας Crawmerax στο 1ο. Αν εσύ το έπαιξες μόνο για το story, τι να πω. Παίξε και Diablo 2, έχει και αυτό story.
Ναι, με τη λογική μου δεν αξίζει να το αγοράσεις, όχι γιατί είναι απαραίτητα κακό game αλλά γιατί έτσι δίνεις λάθος μήνυμα στους μαλάκες που τα φτιάχνουν. Η φάση είναι πως τα games με τα οποία το συγκρίνεις δεν ταιριάζουν. Όπως σου είπα κανένα από τα άλλα franchise δεν έχουν βγάλει 6 games (με επερχόμενο 7ο) σε 7 χρόνια. Το CoD που το έχει κάνει (και στο ανέφερα στο 2o reply μου) με έχεις δει να ΜΗ το κράζω;
Όταν βγήκε το 2, δεν είπα τίποτα. 3, δεν είπα τίποτα. Αλλά τώρα μιλάμε για το 7ο ΙΔΙΟ παιχνίδι. Δεν έχω θέμα με sequels. Σαφώς μπορείς να βγάλεις κάτι και μετά να βγάλεις ένα sequel τελειοποιώντας τα mechanics κτλ. Και μετά βγάλε ακόμα ένα. Αλλά όταν έχεις βγάλει 6 και πας για το 7ο (μέσα σε 7 γαμημένα χρόνια) το παρατραβάς.
Δεν είπα πως το game είναι αποτυχημένη προσπάθεια αλλά 100% πετυχημένη προσπάθεια milkαρίσματος του franchise. Αν οι τύποι έκαναν break 4 χρόνια και επέστρεφαν με ένα νέο AC με τίποτα νέα γραφίδια, animations, διαφορετικό fight system κτλ, δε θα έλεγα τίποτα.
Το υποστηρίζεις από fanboiισμό γιατί δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν μπορείς να αντιληφθείς τα shortcommings του. Έτσι ακριβώς είχε γίνει και με το MW2 και τότε έλεγες "ναι μωρέ αλλά είναι fun". Και όχι απλά δεν μπορείς να τα δεχτείς αλλά το promoteάρεις και το διατυμπανίζεις. Είναι σα να ψηφίζεις χρυσή αυγή και να το φωνάζεις κιόλας.
Τώρα για τα 'murica πράματα, επειδή δεν έχω παίξει τα games αυτά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη απόλυτη αλλά σε γενικές γραμμές ακούγεται πολύ το αμερικανιά χωρίς να έχει νόημα.
@Greeky
Μερικοί ρε αγοράζουν τα games τους. Ίσως να μη το έχεις κάνει ποτέ, εκτός αν χρειαζόσουν το cd-key για να το βάλεις στο cb, αλλά ψάχτη μια τη φάση, λέγεται υποστήριξη.