Author Topic: DOOM  (Read 3160 times)

Cgd

• CBWARRIOR.
DOOM
« on: April 19, 2016, 02:45:59 AM »
Το DOOM είναι για... αρρωστημένα γούστα! :-D

Σχετικά με το Multiplayer:

Έπαιξα αρκετά rounds, λίγο Team Deathmatch, περισσότερο το καινούργιο mode Warpath.

Στο game γίνεται χαμός, είναι πολύ fast-paced, και έχουν προσθέσει πολλά animation και δυνατότητες για να σε "πωρώνει".

Το Warpath mode (capture/defend μια περιοχή που κινείτε σιγά σιγά γύρω στον χάρτη) μου άρεσε αρκετά, υπάρχει παρόμοιο σε άλλο παιχνίδι;

Γενικά όμως, είναι φαύλος κύκλος από kills και άμεσο respawn, και το βαρέθηκα γρήγορα... Δεν νομίζω να κρατήσει το ενδιαφέρον για τους περισσότερους casual παίχτες.

Ίσως το single player αξίζει, λογικά θα είναι τα κλασικά δωμάτια με χαμηλό φωτισμό και τα τέρατα να πετάγονται από το πουθενά με πολλές σφαίρες και αίμα παντού! Άλλα με μόνο 13 ώρες δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά, όταν το multiplayer δεν κρατά.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: DOOM
« Reply #1 on: April 21, 2016, 01:25:55 AM »
Δεν μου φάνηκε ιδιαιτέρως fast paced και το movement δεν έχει κάποιο skill requirement, τα forced loadouts είναι μαλακία γιατί χαλάνε το weapon variety,το balance και περιορίζουν το map control, το melee παραείναι I win button σε διάφορες καταστάσεις ενώ τα animations σε κλειδώνουν για υπερβολικά μεγάλο διάστημα, τα demon powerups είναι λίγο out of place.
Γενικά δεν είναι Doom ή Quake, είναι ένα multi στοχευμένο στο κοινό των νεοτέρων CoD και Halo. Αν έβγαζες το Doom skin δε θα είχε καμία διαφορά.
Αυτά βέβαια αλλάζουν κάθε χρόνο προκειμένου να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, δεν ξέρω επομένως πως θα τα καταφέρει το Doom μπροστά σε τέτοιο ανταγωνισμό.

Jimmy111

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: June 22, 2016, 11:47:35 PM »
 ιδιαιτέρως fast paced και το movement

Han-Na

• Ranked Pubzorz!
« Reply #3 on: July 13, 2016, 04:40:05 PM »
No! No! No! όχι! δεν είναι για μένα!