Oute ego perno meros, de to vrisko endiaferon, alla opoios 8elei paizei...
Emena 8a mou arese na einai 1v3, me to eksis rule: ...oi 2 amynomenoi na fylane to ena site kai o 3os to allo, random ana round kai o epiti8emenos na dialegei random pou 8a paei, opote na paizei tyxi, pou 8a pesei. Ean epite8ei sto mono site, na exei to dikaioma mono o enas ap tous 2 tou allou site na paei gia voi8eia. O 3os na pigainei mono se periptosi pou 8a skoto8oun kai oi 2 amynomenoi, kai an oxi, na pigainei se periptosi pou ginei to plant. An epite8ei sto diplo site, o 3os speydei gia voi8eia, se periptosi plant. Fysika, oi amynomenoi den exoun to dikaioma rush, alla mporoun na kini8oun free, mes ta logika plaisia tis perimetrou tou site...
Twra, 8a mou peite poios einai o 1, kai poioi oi 3? lolen...kati 8a skefto...w8...eem...
Oi pontoi 8a metroun ana atomo, dld, mono o epiti8emenos pairnei i xanei pontous. O epiti8emenos dialegei tous 3 pou 8a antimetopisei, kai sti synexeia, oi 3 aytoi aneksartitos apotelesmatos, simeionontai sti lista tou, xoris na mporei na tous ksanaepileksei, kai synexizei me tous ypoloipous free. Etsi kanei challenge olous, paizontas enantion pollwn kai diaforetikwn skill players. Fysika dialegei, ap autous pou pairnoun meros sto ladder auto. 10 rounds einai kala, ana match? Na min einai kai vareto gia tous amynomenous, oste na mi variountai kai na paiksoun, xanontas xrono apo alles ypoxreoseis...
Pistevo oti autos einai enas tropos, na proponi8oume genika kai oi palioi kai oi neoi sto 1v3. To 1v1, polles fores -(xoris na exo paiksei)- nomizo oti kataligei se ena atypo DM...