Author Topic: 5v5 ESL LEAGUE  (Read 4347 times)

doct0r

• CBWARRIOR.
5v5 ESL LEAGUE
« on: March 01, 2007, 08:38:34 AM »
Kalimera kai kalo mina :)
Telika mipos tha itan efikto na dimiourgisoume ena esl league 5v5 sd opws ginetai stin europi;
Ta pleonektimata enos tetoiou league tha itan:
1) Perissotera atoma na simmetexoun se official game mia kai oi omades tha anagazontan na paroune paiktes oste na exoune pentada
2)Plant kai tropos paiksimatos idios me auton tis clanbase oste mia omada pou apofasizei na simmetasxei stin clanbase na min psaxnetai na bgalei nea plant ( xwria gia to 4v4 xwria gia to 5v5 )
3)Pio eukoli anazitisi pcw kathos oi clan ekso paizoune kirios 5v5 sd
Isos tha itan kai skopimo(esto ki an akougetai akraio) na katargithei to 4v4sd san official tou greek community. kai auto giati den theoro oti to thema mas einai na simmetexoun ekato omades alla na exoume ena koinws apodekto kai europaikws apodekto esl. giati an to thema mas einai i simmetoxi pollwn clan tote na to kanoume 3v3 kai 2v2 oste na simmetexoume diakoses clan gia na leme oti exoume megali simmetoxi.
p.s. gnwrizw oti kathe arxi kai diskoli kai den einai ki eukolo na les se mia clan pou einai idi demeni bres pempto paikti. apo tin alli omws prepei kapote na proxorisoume mprosta. akoma ki an auto simainei oti kapoies clan tha ipobathmistoun me neous paiktes ospou na tous ensomatosoun sthn omada tous:)
filika
Doc ;D
« Last Edit: March 01, 2007, 08:43:05 AM by doct0r »

G.White

• Guest
Re: 5v5 ESL LEAGUE
« Reply #1 on: March 01, 2007, 10:26:01 AM »
Simfono apolita se ola file mou.Tha eitane para poli kalo na ginotane etsi eisos mia psifoforia eleine to problima stin teliki mas endiaferoun pistevo ta energa meloi tou community pou endiaferontai na pane mprosta an afta einai liga ti na kanoume liga kai kala.

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
« Reply #2 on: March 03, 2007, 09:36:18 AM »
Kai egw simfwnw an 8eloume na exoume ena apodekto community prepei na to anava8misoume kai kaka ta psemata poio eukolo einai na pe3eis san clan 5 on 5 para 4 on 4
i don't fight chestnut

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #3 on: March 03, 2007, 11:00:25 AM »
re guys me to sybathio, edw sta onc den exoun polloi 4o paikth ... k trexoume na kalypsoume
ta kena... ok de lew typika mazi sas , 5on5 default cup mode kai mono etsi prepei na paizontai ktl.
alla .... H epoxh ths clonopoihshs Argei akoma :P

Wstoso mporoume na to try.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #4 on: March 03, 2007, 04:26:35 PM »
ass to oti den exoune polla  clan 5o paikti den leei kati.
as paroune paiktes free ki as tous ensomatosoune siga siga sto team.
to thema einai na ginei kati swsto pou tha mas paei ligo mprosta, akoma ki an stin arxi paizoume 6 clan sta official esl.
prepei na katanoisoune oi clan leader oti kalo to desimo toso kairo tis kathe clan me 4v4 alla kairos pia na pame ligo pio mprosta san community kai na akolouthisoume ta protipa tis europis. alloste opws proeipa tha boithisei auti i kinisi kai paiktes pou os tora den paizane na pairnoune energo meros se official game, kai clan na einai etoima gia clan base me plant kai me sinoxi omadas. gegonos einai i diskolia mias tetoias kinisis. ma i ipomoni brabeuetai. kai stin teliki tha ithela ena community me ligotera clan alla pio sosta domika ftiagmeno para ena community pou exei ekato clan me tria meli pou simera iparxoune aurio dialioun tis clan.
den simainei oti tha katargithei to 4v4. simainei omws oti tha kseroume oloi mas oti pleon to 5v5 einai pou trexei kai metraei kai oi omades as broune paiktes na ensomatosoune na proponisoune kai na desoune sta iparxonta meli gia ena elliniko commuinity simbato epitelous me tou eksoterikou.
:)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #5 on: March 04, 2007, 03:35:51 AM »
alloste opws proeipa tha boithisei auti i kinisi kai paiktes pou os tora den paizane na pairnoune energo meros se official game

Ennoeis tous bench players? afto einai thema tou paikth-clan.
Tespa , an deis k parathrhseis sta 13 ONC pou exoun ginei ews twra, oi extra
players pane se mix H se 2nd teams, oson afora o cb k to esl... sorry alla sto cb sygekrimena
activity near zero pera aptous non, kai sto ESL ta matches ginontai olo k reschedule logo
enos aptous 4 pou adynatei na parevrethei etc.

Parola afta , epeidh to 5vs5 einai to default player number se wars/cups anekathen, mporei na
ginei mia try. Proswpika pistevw pws OTAN ginoin seri 4-5 ONC me full Slot number kai extra
omades, tote einai kalh fash na pame sto 5vs5.

Apo kei k pera , forum einai edw, proswpikh mou apopsh diatypwsa, de paw na thn epivalw,
diavasa k dexomi arketa apo afta pou pate ,i sws ola, alla oi proypotheseis einai kapws:S
An thelete , postaroume edw ena Pre-layer status pou na dhlwsoun oi teams twn 5+ players
availability, wste na doume pou patame prin pame sto 5vs5.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

jackieboy

• DV zombie
« Reply #6 on: March 04, 2007, 05:52:29 AM »
sorry alla sto cb sygekrimena activity near zero pera aptous non

wtf. oi mR ti eginan?? oi simply??
i klika ksanaxtupa..  ;D ;D ;D

sto ESL ta matches ginontai olo k reschedule logo enos aptous 4 pou adynatei na parevrethei etc.

an den itan kai anagastiko paparia tha ginodousan ta match.. min sou pw opws sta alla ladder twn 1on1, tha teleiwnan see mia bdomada ola ta match sxedon..  ;)

An thelete , postaroume edw ena Pre-layer status pou na dhlwsoun oi teams twn 5+ players
availability, wste na doume pou patame prin pame sto 5vs5.

+1

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #7 on: March 10, 2007, 10:02:28 PM »
Με την αυξημένη συμμετοχή στο αυριανό cup, μπορεί το επόμενο να γίνει 5on5. Θα συζητηθεί τεσπά. :)

ougk

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #8 on: March 12, 2007, 05:17:44 AM »
symfwnw zbou, as dokimasoume kai oti vgei, bre aderfe :-\

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
« Reply #9 on: March 12, 2007, 11:27:19 AM »
Makari na kanete support gia to diko sas kalo panta ;)

Etoimazoume Quals gia to International Premiership Series pou diorganwnei to ESL European Section. Rixte mia matia:

http://www.esl.eu/eu/special/ips/

Pisteyw oti 8a anebei ki allo to xrhmatiko epa8lo. Shmasia exei omws oti 8a stelnoume Ellhniko ekproswpo se paneurwpaiko official premiership. S' auth thn season 8a diorganwsoume quals, sthn epomenh 8a phgainei o prwtos tou dikou mas premiership, pou apo 4on4 8a ginei 5on5 kai 8a mpoun kai epathla :)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #10 on: March 12, 2007, 02:16:35 PM »
etsi opws paei 8a mpoume ki emeis sth megalh kathgoria tou 5on5 :D ante keep it up
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D