Den einai dynaton na ginetai locked ena toso shmantiko thema oso auto pou 3ekinhse o doctor kai afora sthn ousia tou to MELLON tou community. Mallon sticky eprepe na ginei!!
Sto thema mas twra...Klinw pros th meria tou pal!!!
Koufo alla alithino...Den ton 3erw prosopika, den exoume milhsei mallon pote, den thymamai kai ts an exoume milhsei den ton sympathw kaiidiaitera logo yperopsias online alla exei kapoia dikia.
1. Pragmati DEN EPIREAZEI sto paramikro thn poreia twn mR ws pros th nomimothta ths, afou swsta kai NOMIMA epaize me autous. Mono me tous non egine paraspondia kai afou symfwnithike meta3y twn omadwn na paixttei to mats de vlepw giati na to kanoume thema.
2. Einai apo tous ligous "PAlious" kai skilled players pou paizei syxna me tous upoloipous "noobs" tou community kai diorganwnei monos tou gather. Toulaxiston tis wres pou eimai online egw. Nomizw oti o neos pou paizei me ton palio estw sto pub i sto gather mono thetika exei na apokomisei.Telika einai toso yperoptikos (oso merikoi alloi pou de katadexontai na paizoun ellada?) ...h oxi!!! (to kolissa doctor

)
3. Enantion tou einai sigoura to double account. Ane3arthta apo to an einai nomimos sta paixnidia tou (pou analysa parapanw) einai paranomos me to double account. Kalytera na epaize e ena kai na empaine ws diathesimos paiktis na pai3ei me tous non.
4. O Unsto exei dikio (oso kai an mou fainetai para3eno na to vlepw grammeno) giati poly apla htan autos pou to ekane dhmosiws gnwsto to thema se olous. Kai osoi yposthrizoun oti de 3eroun den akousan den eidan apo tous endiaferomenous mallon kanoun aplws pa pa pa (dld thn papia).
P.S. To 4 den anaferetai ston zbou pou etsi ki alliws einai sexy biatch kai polyasxoli....(isws o pio active sto community gia na to organwsei apo olous mas)