23 Οκτωβριου 2005.
Το team Galates παίρνει υπόσταση και μπαίνει στο Clanbase.
Από τότε το team προχώρησε πολύ. Εγινε πιο οργανωμένο φύγαν και ήρθαν πολλοί παίκτες και μετονομάστηκε σε team-ix. Είμαι περήφανος που η ομάδα αυτή ήταν μια δική μου ιδέα που έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του paltou και του Unsto. O Unsto ανέλαβε τα ηνία από τότε που το παλτουδάκι αποχώρησε και εγώ πήγα να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα. Έκανε πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται απο τα αποτελέσματα. Προσπάθησα και νομίζω πως πρόσφερα και εγώ ότι μπορούσα στην ομάδα για να ανέβει εκεί που ανέβηκε. Ήρθε όμως ο καιρός με την έλευση νέων παικτών και μιας διαφορετικής φιλοσοφίας που πνέει πλέον στην ομάδα να γίνουν ανακατέματα στην τράπουλα και να προχωρήσει πλέον το team στο δρόμο που αποφάσισε να χαράξει και έγω να συνεχίσω σε κάποια άλλη ομάδα ως ένας απλός παίκτης με τη δική μου φιλοσοφία.
Θα ήθελα να ανκοινώσω την αποχώρησή μου από το team-ix. Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα αυτή και πάντα θα παρακολουθώ (με νοσταλγία είναι η αλήθεια) την εξέλιξή της.
Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν από την ομάδα και όλους όσους παίξαμε μαζί με γέλια, βρισίδια, χαβαλέ και εντάσεις. Ήταν υπέροχα!