Δεν θα το λέμε συνέχεια. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να λέγονται έτσι χύμα. Δεν σας απαγόρεψε ποτέ κανείς τίποτα, μέχρι το σημείο που παρατραβήχτηκε. Αν δεν το καταλαβαίνετε από μόνοι σας, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.
Από το να μπεί κανας μπαμπάς του tyranous στο δωμάτιο του και να δεί ένα παράθυρο στο pc να λέει από πάνω μέχρι κάτω cocaine, προτιμώ να πέσει ένα kick και να τελειώνει το θέμα χωρίς θύματα.
Και μην το γυρνάτε στο προσωπικό. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν είτε από κρανίδι είτε από ρόδο. Απλά επειδή όλοι τρέχουν και μόνο εγώ είμαι σε αυτή την φάση no lifer και πάνω από το irc πολύ ώρα, έτυχε να κάνω εγώ το moderating. Αλλιώς θα το έκανε κάποιος άλλος.
Αν γουστάρετε αυτό που έχουμε αυτή την στιγμή σαν community, μην συμπεριφέρεστε ανόητα, σκεφτείτε και λίγο οτί ό,τι κάνετε μπορεί να έχει και αρνητικό αντίκτυπο στους άλλους. Προς θεού δεν θα φημώσουμε κανέναν, και αν όντως υπήρχε όρος οτί πρέπει τα μέλη να είναι πάνω από 18, δεν θα με ένοιαζε καθόλου ό,τι και να λέγατε. Αλλά αν ήταν έτσι, cod θα παίζαμε τρεις κι ο κούκος.