Author Topic: Καρτα γραφικων, μια σκια που εκνευριζει  (Read 2767 times)

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
Σημερα η μερα των γενεθλιων μου και πηρα εγω το προσωπικο μου δωρακι  ;D την πανεμορφη 8800gt , αλλα θα χρειαστω μια μικρη βοηθεια απο σας σας παιδια μπας και κανω κανα frag παραπανω..
( λεμε τωρα..) εβαλα την καρτουλα ολα οκ και καλα, εβαλα και τον driver , η καρτα δουλευει αψογα παρα μονο μια μικρη λεπτομερια που δεν μπορω να βρω τι στο διατανο γινεται, οπου υπαρχει Pixel υπαρχει και μια ελαχιστη "σκιουλα" απο πισω προς τα δεξια, φαινεται εντονα στα γραμματα και στο game μεσα, δοκιμασα επανεγκατασταση των drivers , δοκιμασα να βαλω το καλωδιο της οθονης και στις 2 υποδοχες που εχει αλλα τιποτα...  ??? που θα μπορει να οφειλεται αυτη η εκνευριστικη αποχρωση του γκρι πισω απο καθε Pixel ?

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Κοίτα τις ρυθμίσεις της οθόνης. Από κει κάτι έχεις πειράξει.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Ακούγεται σαν πρόβλημα shadowing, που μπορεί να λύνεται εύκολα αλλά μπορεί να είναι και σοβαρό. Αρχικά ίσως να είναι θέμα καλωδίου οθόνης, που σημαίνει οτί αν έχεις μια spare, δοκίμασε με αυτή να δεις αν το κάνει ακόμα. Αν παραμένει, τότε πάρε την κάρτα και δοκίμασε την σε άλλο pc. Αν συνεχίσει τότε μάλλον θα είναι ελαττωματική η κάρτα οπότε εγγύηση και αλλαγή.
sp.encc

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
prin kaneis otidipote katevase latest driver apo edw: http://www.techpowerup.com/downloads/900/NVIDIA_ForceWare_169.21_XP_32-bit.html
« Last Edit: April 30, 2008, 07:10:07 PM by V.z034 »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
driver τελευταιο εχω, ( το λινκ ειναι για αλλο OS ) εχω vista 64-bit , το θεμα με το καλωδιο το χω δοκιμασει, απο τις ρυθμισεις της οθονης το μονο που προσπαθησα να αλλαξω ειναι τα Hz της αλλα και παλι τιποτα, την καρτα την δοκιμασα να την βαλω σε αλλο pc και δεν ειχε τετοιο prob

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
driver τελευταιο εχω, ( το λινκ ειναι για αλλο OS ) εχω vista 64-bit , το θεμα με το καλωδιο το χω δοκιμασει, απο τις ρυθμισεις της οθονης το μονο που προσπαθησα να αλλαξω ειναι τα Hz της αλλα και παλι τιποτα, την καρτα την δοκιμασα να την βαλω σε αλλο pc και δεν ειχε τετοιο prob
Άλλαξε οθόνη και πες μας αποτελέσματα.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
vasika, kati asxeto....

Na exeis oti thelhseis man, xronia sou polla.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
vasika, kati asxeto....

σε ευχαριστω πολυ ρε συ ,
Άλλαξε οθόνη και πες μας αποτελέσματα.

αλλαξα και οθονη, αλλα παλι τιποτα... μαλλον απ οτι διαβασα ειναι θεμα driver

g e O ?!

• CBWARRIOR.
  • EPIC COPY !!!!!!!!
vasika, kati asxeto....

auto i8ela na pw kai gw alla 8a eimoun xemparkos  :D xronia sou polla!

<Bobby_aMaN> [LP] FTW !!!! <3 <3