Author Topic: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...  (Read 19747 times)

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #60 on: June 17, 2008, 05:38:39 PM »
spam spam spam mi amor give me some more

Πανέας ο Χάλαρος
Κατασκευαστής Καρναβαλιστικών αρμάτων στην Πάτρα..

Unsto

• DV zombie
« Reply #61 on: June 17, 2008, 09:38:29 PM »
UNSTO IS HERE !...

Unsto is everywhere :D :D :D

P.S. i am a little spammer too

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #62 on: June 27, 2008, 01:53:05 AM »
Apthn stigmh pou ta ss tou promo se kanoun roba, kai de katalavaineis to giati,
tha sto kanw liana. Milas kai apefthynese se atoma pou de gnwrizeis proswpika
me lekseis pou fainontai sta ss tou promo. Apokaleis th kopela pou apla phge
na ths dwsei to sniper o Promo , 12xronh mounitsa... kai meta vgaineis edw kai
ksekinas ena thread perimenontas ti? maresei pou aporeis giati de se yposthrikse
kanenas.

To topic to kleidwnw, oti htan na lexthei lex8hke .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #63 on: June 27, 2008, 02:14:03 AM »
Άντε πάλι με τις μεταφορές και τα edit1 ,2 3 ........n. Να ξέρω δλδ και σε τι πρέπει ν απαντήσω .

Όποιος 8έλει να ξέρει το τόπικ εκεί είναι . Έχω εξηγήσει τα πάντα .
Μερικές παρατηρήσεις μόνο ...

1000+ post μπορείς να ελπίζεις σε προστασία από τους admin . Αν έχεις 1 -2 δεν μπορείς ακόμα κι αν έχεις δίκιο . Λογική πρόταση μου ακούγεται

Όμοια , αν έχεις λίγο καιρό στο σερβερ  να μην ελπίζεις . Γιατί κάποιος που έχει μερικά χρόνια , όποιος και να είναι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει πάνω σου . Και δεν ζήτησα κανενός είδους προαστασία , για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μίλησα . ΕΛΛΗΝΙΚΑ you know .
ΌΠως βλέπεις οι κόσμοι μας δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ γιατί απλά όλα είναι 8έμα διατύπωσης.
Ακόμα κι αν ο ΠΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ADMIN που δεν μπορώ και να το μάθω όπως έχω ξαναπεί , αυτό δεν μου λέει τπτ . Αν τώρα εσύ 8εωρείς ότι έκανα τόσο μεγάλο λάθος , τότε τι να πω .

Με την ευκαιρία ας απαντήσω και στον eliteBlue αφού ο ASSVAS έχει τη διά8εση να μεταφέρει εδώ όλο το  τόπικ .
Ας αρχίσουμε από την πρώτη μέρα στο σχολείο , δεν θυμάμαι να μου πετάει κανείς μολύβια στο κεφάλι , γιατί απλά κά8ησα στη 8έση που είχε "σταμπάρει για δική του " . Το ίδιο 8υμάμαι να μην γίνεται ούτε στο γυμνάσιο , στο λύκειο , στο Πανεπιστήμιο . Για κακή μου τύχη δεν το 8υμάμαι να συμβαίνει όυτε σε ομάδες που έτυχε να συμμετάσχω , όύτε σε συλλόγους , ούτε σε  group άλλων δραστηριοτήτων . Αλήθεια προσπα8ώ να 8υμηθώ κάποιον να μου πετάει την μπάλα στο κεφάλι με το που γύρισα την πλάτη αλλά δεν συνέβη ποτέ αυτό . Ούτε στν πισίνα θυμάμαι κανένα την πρώτη μέρα να μου κάνει πατωτές . Τέσπα
Από την άλλη 8υμάμαι στον 222 να μπαίνω τους  τελευταίους  7 μήνες  και πάλι δεν 8υμάμαι να το έπαιξα λιοντάρι ποτέ .
Από όποια πλευρά και να το πάρω (ΔΛΔ ή είμαι νέος και δεν υπάρχει λογική να γίνεται αυτό , τουλάχιστον δεν συνηθίζεται .Επίσης θυμάμαι ότι όταν κάτι είναι για πλάκα , έχω το σθένος να το καταλαβαίνω .Δλδ κάποιες 2-3 φορές στον 222 κάποιος δικός μας πετούσε flash και smoke με το που  ξεκινούσαν τα rounds για 10 συνεχόμενα rounds με αποτέλεσμα να κουτουλάμε στα nades των αντιπάλων , Δεν 8υμάμαι να του είπα ποτέ κάτι όσο κι αν δεν μου άρεσε γιατί ήταν για πλάκα  ) είτε  είχα ήδη 6 μήνες στον σερβερ και δεν ξέρω δλδ τι έπρεπε να κάνω . Μήπως να περιμένω να γεράσω για να πω αυτό που με ενοχλεί ; Αυτά για τον "φίλο" τον eliteblue .

ΠΣ και για τον Green έχω γράψει "νομίζω" αν δεν το αντέχεις μην το βλέπεις .
Η υπογραφή μου είναι εκεί γιατί μετά από όλα αυτά κατηγορήθηκα και για μάγγας του πληκτρολογίου . Φαντάζομαι να μην την έβαζα κιόλλας .
και 2ος ψυχίατρος .Αρκετά για μένα που να τα φέρω βόλτα με τους FROYD. 

***de vrizoume***
« Last Edit: June 27, 2008, 02:53:30 AM by AssVas »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #64 on: June 27, 2008, 02:39:01 AM »
To edit to efages epeidh milises me aprepes leksilogeio. Mh pas
na dhmiourghseis edypwseis. Na ksereis na apantas me sevasmo opws sou milane.
Apo th stigmh pou ta topic/replies sou einai mesa sthn eirwnia kai sth
diastrevlwsh twn gegonotwn ta opoia en synexeia fainontai se ss de mporw na
katalavw ti zhtas.

Zhtas na dei o kathe anagnwsths edw ena peristatiko ston 222, pou enw
zhthse h mara to sniper evgenika, k to afhse o promo, to phres esy.
Sou zhth8hke evgenika na to afhseis gia na to parei h mara, kai esy
egrapses ton promo. Meta bla bla ta gnwsta. Den aneferes sto topic sou
omws , to opoio mporoun oloi na diavasoun , ekei den exei pesei pouthena
edit... pws milas, ti les, kai pws apokaleis atoma ta opoia den se peiraksan
oute sou ekanan tpta.
kai anarwtiesai kai zhtas apo olous emas pou
diavazoume k tous ypoloipous episkeptes to topic sou , pws sou fanhke periergo to na mh se yposthriksei kanenas, kai parola afta na sou ginei kai parathrhsh apo panw... GIATI? Epeidh...

Ας αρχίσουμε από την πρώτη μέρα στο σχολείο , δεν θυμάμαι να μου πετάει κανείς μολύβια στο κεφάλι , γιατί απλά κά8ησα στη 8έση που είχε "σταμπάρει για δική του "
Akrivws, mono pou sth periptwsh afth kapoios kathotan eidh sth karekla,
sikwthike gia na katsei o filos tou kai esy phges k throniastikes...
agnoontas tis eklhseis gia na sikwtheis.

Το ίδιο 8υμάμαι να μην γίνεται ούτε στο γυμνάσιο , στο λύκειο , στο Πανεπιστήμιο
ekei exeis pleon tropous.

Για κακή μου τύχη δεν το 8υμάμαι να συμβαίνει όυτε σε ομάδες που έτυχε να συμμετάσχω , όύτε σε συλλόγους , ούτε σε  group άλλων δραστηριοτήτων .
Dioti tha se ediwxnan

Apo to allo topic...
Τέλος πάντων , αυτό που θέλω να πω είναι ότι συμπεριφορές σαν και αυτή σίγουρα δεν βοηθάνε την κοινότητα ούτε του COD  αλλά ούτε και του gaming γενικότερα . Μιας λοιπόν και το site  , το forum και ο server εν γένει , θέλει να πιστεύει ότι  προάγει την κοινότητα του COD για την χώρα μας (και η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να το κάνει )  , καλό θα είναι να εντοπίζει αυτές τις συμπεριφορές και να τις απομονώνει .
Prwta kanoume thn aftokritikh mas kai vlepoume to pws feromaste. De thymamai
pote na exw dei toso asxhmo leksilogio gia opoiadhpote parekshghsh se enan server.

To dikaiwma na peis kati pou se enoxlei kanenas de sto sterhse. To thema einai ti zhtas?
kai me ti moutra to zhtas? OTan ferese sa zwo, adimetwpizese sa zwo. An hsoun evgenikos me ton
promo kai den ton eixes agnohsei 3 rounds, de tha sou eixe kanei pote to TK . Gia afto mh pas
na parousiaseis ta pragmata opws theleis. oti meta apo liga seconds enw eixes prwtobei ston server
efages to tk.

Telos me afto to story gia mena , arketa asxolithika. An thes na ferneis paromoiwseis ths zwhs
sto topic sou, koita to vasikotato - sevasmo/tropous, wste k dikio na exeis na mporeis na to
diekdikiseis. Esy oute ston server mesa eixes tropous, oute sto forume me tis eirwnies kai th
sigouria sou peri admin. kai sto ksanalew pio apla mpas kai to katalaveis. To problhma sou
to xes me ton promo, ena aplo p.m se enan admin sto irc tha elyne to problhma.

Apth stigmh pou eprakses opws eprakses, kai dikio na xes to xases.-
« Last Edit: June 27, 2008, 02:56:04 AM by AssVas »
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #65 on: June 27, 2008, 02:55:20 AM »
Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τι έγινε ;!!!! Γιατί μάλλον περί άλλων τιρβάζεις !!!!!
Το τόπικ μου δεν το έβαλα γιατί απλά δεν απασχολεί  τους ΚΙΤ και τον ΜΕΡΛΙΝ . Και γιατί επίσης όλοι ξέρουν για τι πρόκειται ,άντε βρε όπως κάνεις edit ότι γουστάρεις κάνε έαν κόπο βάλε και το λινκ ;) .
Το συμπέρασμα ότι κανείς δεν πήρε το μέρος μου σε αδικεί . Γιατί απλά όλα αλλάζουν όταν μαθαίνει η "κοινότητα" ότι ο περιβόητος "δενθυμάμαι" είναι ο ΠΡΟΜΟ που είναι και φιλαράκι και μπάνικο τεκνό και έτσι . Όταν έγώ πρώτος αναφέρομαι στην γενική ιδέα για το πως έγινε η ιστορία , όλοι ήταν στο ntax . Μετά βέβαια σκάνε τα σσ και ο ΠΡΟΜΟ και αλλαζουν όλοι στάση . Μόνο μερικά φίδια που ήταν εκεί μέσα σαν admin αντί να που κάτι τότε (μέσα στο σερβερ εννοώ ) πόσταραν ότι αν έχεςι προβ ψάξε ένα αντμιν στο irc και θα γίνει η δουλειά σου . Μετά βέβαια 8ες να δείξεις  ότι ήσουν μέσα και να ξεκαθαρίσεις όπως λες τα πράγματα .Θα σου πω εγώ ακριβώς τι γίνεται μια και ήσουν μέσα και τα είδες όλα , αλλά λίγα κατάλαβες όπως φαίνεται .
Αν ήσουν σίγουρος  ότι είχα άδικο , 8α με είχες μπανάρει από εκείνη τη στιγμή . Αφού δεν το έκανες σημαίνει ότι ήξερες ότ είχα δίκιο . Μετά πάλι τσιφτετέλι .
Άντε να καούν τα κάρβουνα κι εγώ μαζί σου είμαι .
Τσιφτετέλι     

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #66 on: June 27, 2008, 02:59:46 AM »
Και δεν σε έβρισα μαστερ . Αλλά βέβαια δεν σου άρεσαν αυτά τπου άκουσες για τον ΝΤΑΛΑΡΑ και τα κάνεις όπως 8ες . Μην μασάς κι εγώ μαζί σου .

*** safestata kai evrises ***
Gia ton dalara trwme prostimo :/
« Last Edit: June 27, 2008, 03:03:51 AM by AssVas »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #67 on: June 27, 2008, 03:03:07 AM »
De kanw edit oti goustarw , kanw edit to bad language pou grafeis.
sou esteila k p.m , mathe na diavazeis, kai na ferese. De milaw gia afto
to topic pou nomizeis alla gia to arxiko sou , me to parapono sou.

Ban de rixnoume gia plaka. Kanoume systaseis kai parathrhseis.
To fidi pou les oti sou eipe na kaneis p.m sto irc, swsta sou eipe.
To leei k to message rotation.

Aftoi pou anafereis oti htan sto dax, apla eksefrasan thn apopsh tous peri
tetoiwn gegonotwn ... etsi opws ta parousiases (den hkseran oti htan o promo). Ton de promo oloi ton
kseroun kai exoun gnwrisei apo konta enw esena oxi, kai kseroun to poion tou,
enw esena oxi, kseroun thn hlikia tou kai to ti antrhwpos einai, enw esena
oxi. Etsi otan vghke k eipe poios einai k edeikse ta ss , oloi arxisan na
krazoun kai me to dikio tous mias k o promo 5 xronia gaming den exei dwsei pote
kanena dikaiwma kai einai megalyteros sou. Kai otan epesan ta ss opws sou
anefera , na sto pw laika, otan milas san alhths, mh perimeneis kapoion
na se koitaksei me kalo mati h estw na katsei na se akousei.

Μετά βέβαια 8ες να δείξεις  ότι ήσουν μέσα και να ξεκαθαρίσεις όπως λες τα πράγματα .Θα σου πω εγώ ακριβώς τι γίνεται μια και ήσουν μέσα και τα είδες όλα , αλλά λίγα κατάλαβες όπως φαίνεται .
Αν ήσουν σίγουρος  ότι είχα άδικο , 8α με είχες μπανάρει από εκείνη τη στιγμή . Αφού δεν το έκανες σημαίνει ότι ήξερες ότ είχα δίκιο . Μετά πάλι τσιφτετέλι .
Den exw anagh na 8elw na diksw tpta, den eimai cobleksikos. Mia xara katalava ti egine k sto
ekshghsa, to ban einai h esxath lysh.

Epeidh ellhnika milame gia na to katalaveis teleftaia fora pou sto lew.

Όμοια , αν έχεις λίγο καιρό στο σερβερ  να μην ελπίζεις . Γιατί κάποιος που έχει μερικά χρόνια , όποιος και να είναι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει πάνω σου . Και δεν ζήτησα κανενός είδους προαστασία , για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μίλησα . ΕΛΛΗΝΙΚΑ you know .

Otan milas opws milises, xaneis oti dikio kai an exeis.
« Last Edit: June 27, 2008, 03:20:29 AM by AssVas »

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #68 on: June 27, 2008, 03:39:50 AM »
this is a community portal , oxi community thle-para8uro

ps: prin ginei locked ginane kai ta threads merged hf
« Last Edit: June 27, 2008, 03:59:58 AM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D