Author Topic: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...  (Read 19744 times)

narc1ssus

  • 222 HERO!~
Τι μας λες τώρα ... λες και δεν το ξέραμε . Άλλωστε είναι γραμμένο και στον banner του server για όποιον τον έχει επισκευθεί .Κάποιοι ρομαντικοί φίλοι των θεσμών  θα ήθελαν να μην είναι αλήθεια , για μένα πάντως , που καταφεύγω στην διαπίστωση αυτή κάνει το ίδιο και το αυτό .Δλδ σε κάποιους ανήκει ο server , είναι λοιπόν δικό τους πρόβλημα πως θα τον διαχειριστούν τι θα επιτρέψουν και τι όχι . με ποιά κριτήρια θα κάνουν και θα κρατήσουν φίλους , θα κάνουν εχθρούς , θα δώσουν τι και  ποιά δικαιώματα σε χρήστες ώστε να συμπεριφέρονται με όποιον τρόπο επιθυμούν αυτοί  κοκ .
Για να μην  πλατιάζω θα αναφερθώ μόνο στο συμβάν που με έκανε να ρίξω μερικά από τα συμπεράσματα που ανέφερα παραπάνω . Το απόγευμα μπήκα στο server για να παίξω καμιά ωρίτσα με τους υπόλοιπους χρήστες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα . Αν θυμάμαι καλά ήταν περίπου 14-15 άτομα την στιγμή που έκανα login . Ένα ματς είχε ήδη αρχίσει και έιχε τελειώσει και ο δεύτερος γύρος σε κάποιο map . Λοιπόν επιλέγω σαν κλάση sniper . Ούτε που πρόλαβα να παίξω καθόλου και ένας από την ομάδα μου ζήτησε όχι και τόσο ευγενικά να πάρει την κλάσση από κάποιον άλλο συμπαίκτη (προφανώς μέχρι και εκείνη τη στιγμή την κλάσση την κατείχε εκείνος) . Εκείνος τον ενημερώνει ότι την έχει αφήσει από τον προηγούμενο γύρο και αμέσως αρχίζει ο επόμενος (για μένα πρώτος ουσιαστικά αφού δεν είχα ούτε ένα λεπτό μέσα ) .Δεν περνάνε ούτε 3 δευτερόλεπτα και αρχίζει αυτός που ζητούσε το sniper και με κυνήγησε χωρίς να τον πάρω εγώ χαμπάρι και με  σκότωσε . Στη συνέχεια μου ρίχνει κι ένα μήνυμα .. "Αφού δεν νοιώθεις  8α σε κάνω  εγώ να νοιώσεις." Το ίδιο έκανε και την δεύτερη φορά . Την τρίτη τον σκότωσα εγώ αφού τον έλουσα με κάποια κοσμιτικά που του άρμοζαν στην συμπεριφορά του . Το αστείο είναι ότι ενώ είχαμε τουλάχιστον 7 συμπαίκτες κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία έστω να του κάνει μια σύσταση για την συμπεριφορά του . Το πιο παράδοξο βέβαια είναι ότι από τους αντιπάλους έγινε σύσταση σε μένα όταν τον σκότωσα στον 3ο γύρο ... Ασφαλώς και τον έβρισα και θα το ξανακάνω  όταν κάποιος θα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο . Ίσως να του είπα και λίγα . Τελικά μετά από μερικούς γύρους  και αφού συνεχίστηκε  η ίδια ιστορία εγκατέλειψα το παιχνίδι .
Που θέλω να καταλλήξω . Όχι δεν ψάχνω για δικαίωση  ούτε και με νοιάζει αν θα με bannaroun    από το server , Πραγματικά καρφί δεν μου καίγεται .Δόξα το Θεό με ένα απλό refresh βρίσκω τουλάχιστον 5000 server με ικανοποιητικό ping όπου μπορώ να κάνω το κέφι μου . Άλλωστε όσοι έχουν τον server  μπορούν να δουν τα logs και θα καταλάβουν ότι η τελευταία φορά που είχα μπει στον server  πρέπει  να ήταν τουλάχιστον 10 μέρες πριν , σαν απόδειξη ότι μου κάνει το  ίδιο και το αυτό αν θα μου επιτρέπεται η πρόσβαση ή όχι .Έτσι κι αλλιώς στο παιχνίδι (γιατί περι παιχνιδιού πρόκειται ) μπαίνω για να κάνω το κέφι μου και το τελευταίο που έχω κατά νου  είναι να μπω για να χαλάσω τη βραδιά μου και τη διάθεση μου  όπως μπορεί λάθος να πιστεύει ο καθένας που πιστεύει ότι είναι πρίγκηπας,βασιλιάς ή ότι άλλο θέλει να βλέπει στον ύπνο του. Ούτε καν για να κάνω φίλους δεν με απασχολεί , αν προκύψει έχει καλώς  αν όχι μου είναι αδιάφορο και πάλι.
Τέλος πάντων , αυτό που θέλω να πω είναι ότι συμπεριφορές σαν και αυτή σίγουρα δεν βοηθάνε την κοινότητα ούτε του COD  αλλά ούτε και του gaming γενικότερα . Μιας λοιπόν και το site  , το forum και ο server εν γένει , θέλει να πιστεύει ότι  προάγει την κοινότητα του COD για την χώρα μας (και η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να το κάνει )  , καλό θα είναι να εντοπίζει αυτές τις συμπεριφορές και να τις απομονώνει .  Αν  δλδ όσοι μπαίνουν για να παίξουν έχουν ν  αντιμετωπίσουν τα τερτίπια του κάθε "12χρονου στον εγκέφαλο" πολύ γρήγορα απλά η κοινότητα θα πάψει να υπάρχει . Τα παραδείγματα άπειρα με αρχή το Quake 3 όπου σε ένα server στο Πολυτεχνείο , μια εποχή δεν μπορούσε να παίξει κανείς  γιατί υπήρχαν 3-4 παίκτες  σε προχωρημένο επίπεδο από τους άλλους και δεν άφηναν κανένα  να  παίξει , ήταν δε must να σε κερδίζουν με σκορ 50-0 σε duel γιατί πίστευαν ότι ήταν η προέκταση του πέους τους και να γελάνε μαζί σου γιατί απλά δεν ξεκίνησες να παίζει την ίδια στιγμή με αυτούς έιτε γιατί δεν μπορούσες να είσαι το ίδιο καλός μ εκείνους .Το  απότέλεσμα στο τέλος ήταν  να μείνουν οι 4 τους να βγάζουν τα μάτια τους ...Όμοια και στα unreal ίδια γεύση κι εδώ .Τελικά δεν έμεινα ν ούτε 5 να παίζουν στον "δικό τους server" καλή ώρα .         

Αυτά από μένα .
Φιλικά
Γιώργος Ανδρεαδάκης
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών , ΕΜΠ
ή αλλιώς Trojan

brizolas

  • Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #1 on: June 03, 2008, 03:50:14 AM »
egw pisteuw to FF einai moufa ston server kai ti allo apo to parapanw post san apodeixh , assvas imo FF off kai oloi eimaste mia xara.


ps: george btw xaras to kouragio gia to post kiolas :D , dikio exeis kai to friendy fire einai kalo experience aplws prepei na einai kapoios sunexeia mesa na epiblepei , pragma pou den ginetai kai hdh exoume kanei 8ema sto na allaxei.

so otan FF=off pairneis to sniperaki sou kai tous grafous olous sta e-@@ sou :D hf
« Last Edit: June 03, 2008, 03:54:32 AM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

enc

  • Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #2 on: June 03, 2008, 04:41:49 AM »
Σαν admin στον server, έχω κι εγώ να προσθέσω οτί το friendly fire είναι μεγάλος μπελάς και το έχω ξαναπεί και παλιότερα, είναι ενοχλητικό όχι μόνο στις περιπτώσεις όπως η παραπάνω, αλλά και όταν κάνουν όλοι εμμετικά rush και τρώνε τις nades των δικών τους.

Όπως και να έχει όμως το trolling και γενικά τέτοιες συμπεριφορές δεν νομίζω οτί αντιπροσωπεύουν ούτε τον ιδιοκτήτη του server ούτε τους admins αυτού του community. Πολύ καλά έκανε ο trojan και το postαρε, ακόμα αν θέλει να δώσει και το nick του συγκεκριμένου παίκτη για να ληφθούν και αντίστοιχα μέτρα. Δυστυχώς δεν είναι πάντα admin διαθέσιμος για να κάνει "καλά" τέτοιες συμπεριφορές 10άχρονων στο μυαλό ατόμων.

Πιστεύω επίσης οτί είναι πόλυ λάθος αν δημιουργείται η εντύπωση οτί πρόκειται για ένα elitist community γιατί πραγματικά δεν είναι έτσι. Όλα τα gametypes, skills και players είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να καταλαβαίνει ο κόσμος οτί πρόκειται για community και οτί δεν είναι όλοι ούτε έμπειροι, ούτε όριμοι.

PS. Wall of text crits enc for 90000 holy damage.
sp.encc

zbouaerg

  • Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #3 on: June 03, 2008, 05:30:52 AM »
Ό,τι είπαν κι οι παραπάνω. Το democratic server είναι απλά ένα pun, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. :-Π
Καλό θα ήταν να ποστάρεις και το nick του τύπου, αν το θυμάσαι.

ougk

narc1ssus

  • 222 HERO!~
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #4 on: June 03, 2008, 05:39:49 AM »
Αρχικά να πω ότι το πρόβλημα μου δεν ήταν ούτε το sniper ούτε τπτ άλλο . Πόσες φορές δε δεν έχω δώσει στο παρελθόν την κλάση όταν αυτή ζητείται με κόσμιο τρόπο και δεν απαιτείται . Στη χειρότερη να του απαντήσω ότι 8α κάνω μερικούς γύρους και θα το αφήσω  .Αυτό που δεν ανέχομαι είναι όταν το απειτεί κάποιος και κυρίως όταν (μου έχει ξανατύχει στον ίδιο server από κάποιον  χρήστη Lawless)  να με βρίζει κιόλλας . Τέλος το όνομα του χρήστη δεν το θυμάμαι , θυμάμαι μόνο υον χρήστη που μου έκανε σύσταση  και με αποτελείωσε ( Green λέγεται και αν δεν κα΄νω λάθος είναι και admin στον server )Αν πραγματικά κάποιος θέλει να βρει αυτόν τον χρήστη εύκολο είναι να δει τα logs . Όλα έλαβαν χώρα περίπου στις 8 το βράδυ χτες . Σημασία πάντως δεν έχει αφού τιμωρία δεν επιθυμώ για κανένα ,  τα έγραψα από την πλευρά μου γιατί είμαι σίγουρος ότι παρόμοιες συμπεριφορές έχουν πέσει και στην αντίληψη  των υπευθύνων και δυστυχώς στο πνέυμα της παρέας και της φιλίας δεν λαμβάνονται μέτρα . Μπορεί το ίδιο το περιστατικό να μην το πήρε χαμπάρι κανείς (που αμφιβάλω ) αλλά παρόμοια σίγουρα θα έχετε δει . Και για να συνεχίζονται σημαίνει ότι δεν γίνεται σωστή διαχείριση .
Αυτά από μένα και πάλι φιλικά 

narc1ssus

  • 222 HERO!~
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #5 on: June 03, 2008, 05:47:48 AM »
νομίζω Bostikas ή κάτι τέτοιο ... Τόση σημασία του έδωσα κι ας μου χάλασε τη διάθεση :P

Jinxcat

  • Cupadmins
  • DV zombie
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #6 on: June 03, 2008, 09:04:27 AM »
Wall of text crits jinx for 90000 unholy damage.

moving on...

Kalws h' kakws o ka8e server leitourgei basei tis idees/pisteuw/gousta/bitsia tou idiokthth tou. Dhladh, tou atomou pou ka8e mhna bazei to xeri sthn tseph kai PLHRWNEI gia to server. Den einai koinh idiokthsia, den einai tou dhmosiou, den plhrwnei kan IKA. Auto 3eka8aro.

Sunexizontas pio polu sto prokeimeno omws, o 222 kalws h' kakws einai enas server pou mazeuei olwn twn eidwn paixtes, kai arketoi apo autous gnwrizontai meta3u tous. Mia tash gia "klikes" meta3u filwn uparxei, alla oxi kai se ba8mo na katastrefei to paixnidi gia kapoion allon.

Duo ta pisteuw mou ws pros thn sugkekrimenh "katastash":
a) To FF (friendly fire) PREPEI na meinei energopoihmeno. Epeidh au3anei thn poiothta tou paixnidiou sto server. Polu.

b) Prepei (nai, PREPEI) na alla3ei h stash twn regular paixtwn kai -kuriws- twn admin tou server apenanti sto INTENTIONAL team killing.

Kai auto perilambanei KAI thn hmi-sunh8ismenh taktikh tou TK panw sto defusing :P To na petuxeis kapoion me nade otan kanei rush einai apo aprose3ia ews hli8iothta. To na skotwseis kapoion sumpaixth sou pou mphke sto line of fire sou einai an8rwpino. To na ton xrastareis einai zwodes, alla kai arketa asteio. AKOMA kai an to "8uma" einai o kollhtos sou/aderfos sou/gay gkomenos sou, DEN prepei na ginontai TK, logw ths dhmiourgias lan8asmenou "klimatos".

Pisteuw oti prepei na arxisoun na peftoun ban (oxi permanent, alla toulaxiston mias wras) se intentional TKers (blepe: spawn), me austhroteres poines se periptwsh epanalhpshs tou "paraptwmatos". Kai den pisteuw oti mporei na einai enas admin online ston server ana pasa stigmh, alla an ta baloume katw, YPARXEI ana pasa stigmh enas admin h' kapoios pou exei anoixto to irc, h' kapoios pou exei sto xfire/msn tou kapoion admin.

Apopseis mou, 8a h8ela na akousw kai twn upoloipwn.

PS: Me to idio austhro tropo 8a eprepe na antimetwpizetai kai ka8e "abusive" sumperifora. Den einai spanio fainomeno gia ton ena h' ton allo logo kapoios na arxisei na brizei kapoion allo mesa sto server... an kai sunh8ws ola 3ekinoun apo ena TK...
« Last Edit: June 03, 2008, 09:08:58 AM by Jinxcat »
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

enc

  • Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #7 on: June 03, 2008, 10:43:55 AM »
Το να είναι ενας admin online σε irc και xfire δεν αρκεί. Γιατί είναι πολύ εύκολο, να μου στείλει κάποιος να kickάρω άτομο που είναι afk για 10 rounds για παράδειγμα και αντί για αυτό να είναι απλά κάποιος που έχει πάρει το sniper και δεν το αφήνει. Αυτό δεν μπορείς να το δεις εκτός game.

To rcon το γνωρίζουν πολύ περιορισμένος αριθμός ατόμων και ο Green δεν νομίζω να είναι μέσα σε αυτά. Όπως και να έχει, δεν νομίζω να κάτσει κανείς να ψάχνει logs. Απλά την επόμενη φορά μπορείς άμεσα να μιλήσεις σε κάποιον στο irc για καλύτερα αποτελέσματα.
sp.encc

VERTIGO

  • DV zombie
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #8 on: June 03, 2008, 12:15:26 PM »
a) To FF (friendly fire) PREPEI na meinei energopoihmeno. Epeidh au3anei thn poiothta tou paixnidiou sto server. Polu.
simfwnw oti auxanei tin poiothta tou paixnidiou ston server alla otan einai 5on5,giati otan einai 10v10 epikratei ena xaos..

Sunexizontas pio polu sto prokeimeno omws, o 222 kalws h' kakws einai enas server pou mazeuei olwn twn eidwn paixtes, kai arketoi apo autous gnwrizontai meta3u tous. Mia tash gia "klikes" meta3u filwn uparxei, alla oxi kai se ba8mo na katastrefei to paixnidi gia kapoion allon.
twra auto pou les peri klikas einai mia karamela pou thn pipilaei kapoios ana takta xronika diasthmata. kai to thema einai pws den isxyei,den nomizw oti otan einai kapoios admin online
i an oxi admin kapoios pou exei rcon den kickarei i den leei na stamatisei to TK (otan kserei pws ginontai epitides) i ta mpinelikia pou peftoun ekei mesa.
to thema einai pws oi perissoteroi arxizoun pali ta idia otan vlepoun oti to atomo me rcon vgenei apo ton server i to antitheto:otan mpenei stamatane ta tk (gia paradeigma itan prin 2-3 meres kapoios sto 222 pou ekane tk kai o promo mou eipe na ton kickarw,egw anti na ton kickarw mpika ston server kai tk den ksanagine.
efoson loipon ta atoma auta einai anwrima kai sas xalane to game (myalo den pezei na valoun) 
kalo tha itan na vgei to friendly fire an sinexistei to idio paramythi.

kati me to sniper twra,egw opoion zitaei epaneilimena sniper i to zitaei me asxhmo tropo ton kickarw giati otan to zitane kai tous to dinoun meta autoi den to dinoun mexri to telos tou map
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

haxzor

  • DV zombie
  • EPIC FAILURE!
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #9 on: June 03, 2008, 12:56:28 PM »
eixa postarei se allo topic na vgalete an thelete to ff, alla eixate alli gnwmi .

Quote from: ma.GG.ot
xmmm
imo to ff 8a eprepe na eine on...
alla an skefteis afto pou leei o haxor, 8a exoume pali ta idia skinika pou eixame kai sto cod2 ston 222(vrisidia tk klp).
opote kalitera na to balete off.
 :@


egw pantos eimai ti gnwmis na vgalete to ff , giati vlepete ti ginete.

dfk_7677

  • Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #10 on: June 03, 2008, 01:09:55 PM »
Εγώ έχω παίξει αρκετές φορές στο 222, και μη όντας γνωστός ή φίλος ή οτιδήποτε άλλο αυτής της "κλίκας" (το χρησιμοποιώ επειδή αναφέρθηκε έτσι), πρέπει να πω ότι ουδέποτε έχω δει admin παρόντα να μην kickάρει ή τέλος πάντων να μην επιβάλλει την τάξη όταν ο "άτακτος" είναι κάποιος "φίλος". Το πρόβλημα συνήθως είναι όταν δεν είναι παρόντες οι admin, που είναι λογικό να μην είναι διότι άνθρωποι είναι και αυτοί δεν γίνεται να είναι πάνω από το server 24/7 για να επιβλέπουν.

Δεν νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα είναι το ff. Έχω δει να αρπάζεται κόσμος για διάφορους λόγους και είμαι σίγουρος ότι και ff να μην υπήρχε και 5 snip να επιτρέπονταν ανά ομάδα κάποια αφορμή θα δινόταν για να γίνει ένας καβγάς. Ίσως θα ήταν λίγο καλύτερα με ff=off, αλλά και εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι είναι υποβάθμιση ενός server. Ίσως θα μπορούσαν να γίνουν οι θέσεις του snip 2 ανά ομάδα, που δεν είναι υπερβολικό όταν ο server έχει 15 άτομα μέσα.

Εγώ νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πολλούς τους τρώει το δάχτυλό τους να chatάρουν παρά να παίξουν, και μάλιστα να κάνουν πλάκα ή να προσβάλλουν άτομα που δεν γνωρίζουν και που ενδεχομένως να μην δέχονται κοροϊδίες για το παιχνίδι τους ή καντήλια για διάφορους λόγους.

Χτες μόλις πάντως έβλεπα ένα demo από ελληνική ομάδα στην cb, στο οποίο και γ@μ@σταυρίδια έπεφταν στο dead chat και tk για πλάκα, τα οποία μάλιστα στοίχισαν γύρους στην ομάδα, ευτυχώς όχι τη νίκη. Απλά αυτά έπρεπε να περιορίζονται μεταξύ φίλων που δεν έχουν πρόβλημα και όχι στους υπολοίπους. Χωρίς να εννοώ ότι τα παιδιά από τη συγκεκριμένη ομάδα το κάνουν με άλλους, απλά ήταν ένα παράδειγμα.

Jinxcat

  • Cupadmins
  • DV zombie
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #11 on: June 03, 2008, 01:47:53 PM »
Paidia, ton oro "klika" ton xrhsimopoihsa mallon lan8asmena...

Oi parees pou uparxoun, eite logw oikeiothtas eite logw peiragmatwn, leitourgoun ligo diaforetika, apo thn apopsh tou oti xalara mporei kapoios na dei duo filous na brizontai meta3u tous mesa ston server... enw den einai "normal" sumperifora.

Εγώ έχω παίξει αρκετές φορές στο 222, και μη όντας γνωστός ή φίλος ή οτιδήποτε άλλο αυτής της "κλίκας" (το χρησιμοποιώ επειδή αναφέρθηκε έτσι), πρέπει να πω ότι ουδέποτε έχω δει admin παρόντα να μην kickάρει ή τέλος πάντων να μην επιβάλλει την τάξη όταν ο "άτακτος" είναι κάποιος "φίλος".

Akribws. Pote den h8ela na uponohsw kati gia thn antikeimenikothta twn admin. Alla isxuei gia thn antikeimenikothta twn paixtwn stis sxeseis meta3u tous.

Quote
Δεν νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα είναι το ff. Έχω δει να αρπάζεται κόσμος για διάφορους λόγους και είμαι σίγουρος ότι και ff να μην υπήρχε και 5 snip να επιτρέπονταν ανά ομάδα κάποια αφορμή θα δινόταν για να γίνει ένας καβγάς. Ίσως θα ήταν λίγο καλύτερα με ff=off, αλλά και εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι είναι υποβάθμιση ενός server. Ίσως θα μπορούσαν να γίνουν οι θέσεις του snip 2 ανά ομάδα, που δεν είναι υπερβολικό όταν ο server έχει 15 άτομα μέσα.

Εγώ νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πολλούς τους τρώει το δάχτυλό τους να chatάρουν παρά να παίξουν, και μάλιστα να κάνουν πλάκα ή να προσβάλλουν άτομα που δεν γνωρίζουν και που ενδεχομένως να μην δέχονται κοροϊδίες για το παιχνίδι τους ή καντήλια για διάφορους λόγους.

Akribws auto. To community tou cod sthn Ellada einai mikro. Proswpika, se ena lan exw paei olo ki olo, kai gnwrisa tous misous :P

To 8ema einai poso "austhros" 8eloume na einai o server. Kai den ennow na einai oloi sobaroi kai me to ganti... allwste public einai o server. Alla anarmosth sumperifora opws brisimo kai intentional TKing (se OLES tis morfes tou) 8a eprepe na epiferei ban.

To na alla3ei to ff se off pisteuw oti 8a xalasei ton server, kai 8a einai mia kinhsh "ponaei podi, kopsei xeri", mias kai h phgh tou problhmatos einai allou
« Last Edit: June 03, 2008, 01:49:32 PM by Jinxcat »
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

MpOuMpIs..

  • DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #12 on: June 03, 2008, 01:50:55 PM »
KATΩ Η ΚΛΙΚΑ!!!!!!1

aMaN

  • Guest
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #13 on: June 03, 2008, 02:07:52 PM »
Βασικά, δεν νομίζω να είσαι υποχρεωμένος να δώσεις το sniper όταν στο ζητάει κάποιος και ειδικά στα πρώτα round του map. Δηλαδή το παίρνεις να παίξεις και στην τελική το δίνεις σε άλλον? Είναι λίγο παράλογο.

PS. Η λύση στο πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος μας narc1ssus είναι δυστυχώς μια. Μιλάς με έναν admin στο IRC και τραβάει kick στεγνά.
« Last Edit: June 03, 2008, 02:11:37 PM by Bobby »

narc1ssus

  • 222 HERO!~
Re: Ο 222 δεν είναι ένας δημοκρατικός server...
« Reply #14 on: June 03, 2008, 03:49:42 PM »
Να ποστάρω και ένα ποστ που έγινε από κάποιον άλλο χρήστη εκ παραδρομής πιστεύω σε λάθος τόπικ  , αυτό που έχει τίτλο "Ανακαλύπτοντας τους cheatarismenous"
Quote
Since: Jun 3, 2008   
Re: Αποκαλυπτοντας τους τσιταρισμενους
« Reply #8 on: Today at 02:22:30 pm »
   Reply with quote
Ειμαι ενας καινουργιος παιχτης και ισως να μην μου παιφτει λογος να μιλισω.
Παρολα αυτα αυτο που θελω να πω ειναι πως στον συγκεκριμενο server (στον οποιο παιζω μολις 1 εβδομαδα) δεν υπαρχει αποδεκτικοτιτα απο τους παιχτες(ανωτερου επιπεδου) πρως τους ποιο αδυναμους.
   Συγκεκριμενα μολις αρχισα να παιζω ακουσα αρκετα ταπινοτικα σχολεια για το nick μου αλλα δεν ασχολιθηκα και το αφησα να περασει.Οταν ομως βλεπεις τον αλλο που ειναι καλος gamer να κοροιδευει τα υπολοιπα ατομα παραφερεσε.Ακομα πολυ μεγαλοι σε ηλικεια που κοροιδεβουν εμας τα (15χρονα πιτσιρικια) συμπεριφερονται πολυ χειροτερα απο εμας χωρις συνεπεις.
  Τελος θελω να αναφερω το συμβαν με τον παιχτη εν ονοματι alaniara gata ο οποιος καθος αρχισε να παιζει εφαγε μια σφαιρα απο τον GOUSIAS 1979 και αυτος ξεροντας πως ο με μια σφαιρα δεν παιθενεις του την ανταποδωσε.Τοτε το παλικαρι (ο GOUSIAS) τον σκωτοσε και σε καθε round πηγαινε και τον προκαλουσε πυροβολοντας τον και πολλες φορες τον σκωτονε.Εκει που θελω να καταλιξω ειναι πως ο φιλος μου alaniara gata εφαγε ban ενο ο GOUSIAS συνεχισε να παιζει ανενοχλιτος.

        Πιστευω πως αφτο ηταν απλα ενα λαθος των admin και πως απο σημερα ο φιλος μου θα ειναι παλι κοντα μας!!! Wink 
Αυτό σαν απόδειξη για το αν ευσταθούν τα σχόλια περί κλίκας ή όχι και για το  τι εισπράτει κάποιος που θέλει ν ασχοληθεί με το game και το community .Και παραθέτοντας το δεν παίρνω θέση μιας και δεν ήμουν παρών , οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη , καταθέτω μία ξένη .  Τώρα αν εχώ υποχρέωση να δώσω το sniper ή όχι ασφαλώς και δεν έχω , όμως δεν μπορώ να στερήσω σε κάποιον το δικαίωμα να το ζητήσει .Τόσο απλά ανάλογα και με την διάθεση μου πράτω .Το σενάριο πάντως να το κρατώ επιδεικτικά για ολόκληρα games παρά την επιθυμία πολλών δεν παίζει και δεν είναι δυνατόν να   παίξει σε μια κοινότητα . Γενικότερα λύση δεν υπάρχει κοινώς αποδεκτή . Έχω πάντως την εντύπωση ότι  υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα παικτών που συστηματικά προκαλεί με την συμπεριφορά της .Ε αυτή η ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται σε επιτήριση .θα ήταν μια καλή αρχή .