back on duty loipon...Diavasa ta kakws keimena tou post autou k eida oti xefugame ligo apo to kentriko tou 8ema...giauto loipon k egw,vazw apo to Decade Live Of Agression twn Slayer en Reign In Blood gia na exw thn katallhlh psuxologia...

8a arxhsw me mia palia mou k skoteinh mou empeiria ws mousikos panw ap'ola(nai nai nai,k meta mageiras..hehehe).Prin 4 xronia,eimasta 5 paidia,5 mousikoi pou nomizame oti me th mousikh mas eimaste etoimoi na tarakounhsoume gia ta kala ta nera tou metal k oxi mono...o logos? Vice Versa lgomastan,auth th stigmh oloi tous ektos apo mena pou emeina pisw,teleiwnoun tis astro-kosmo-uper MOUSIKES tous spoudes sto panepistimio tou Berkley...nai nai nai...paizame trello progressive k malista eixame to conne me gerh etaireia gia na vgaloume disko,omws ta palikaria protimhsan thn kallierghsh tous prwta..Anyway,gia na mhn xefeugw,eixame kanei ena mini tour,mh gelate,se paro/antiparo to kalokairi tou '04...ola kala,mexri pou prin apo to last live mas sthn antiparo,eixame sthsei ta panta apo to meshmeri,laser se kiones,gemath skhnh,me to panta latremeno mou drum set...mia DW-General Lee Custom set...htan oti agapousa perissotero,oti me enepnee na paixw pragmatika ta PANTA,giati eixa paixei ekei panw Slayer k Maiden,mexri Rush/Dream Theater k Tool....loipon,eixame fugei me ta paidia k afhsame kapoious "gnwstous" pou htan apo thn arxh mazi mas,mazi me tous securitades na fulane to xwro...wspou kata tis 19:00 otan gurisame,eixe exafanistei h DW....akoma den exw logia na ekfrasw ta 1000000000000 sunais8hmata ekeinhs ths stigmhs,oxi,dn lupo8umisa,eklapsa omws,neuriasa,h8ela na ta katastrepsw ola.fusika,oute astunomia oute kanenas foreas dn voh8hse na vre8oun...pou k PWS skata ta phran k ta ekrhpsan,ena MEGALO set,akoma dn mporw na katalavw...to 8ema einai omws,oti ektos apo ta 3.700 euria pou eixa skasei sunolika,me lefta apo DIKO mou kopou xrono me to xrono gia na teleiwpoihsw to set,xa8hke k h xara mou....sas milaw eilikrina,k osoi me gnwrizoun xeroun pws den eimai sunh8ismenos na lew malakies.htan to megalutero plhgma mou tote,eniwsa,as fanei k blasphem,sa na pe8ane kapoios dikos mou...ti k an phra telika akoma pio gamato set?(auto pou exw akoma) kanena opws ekeino dn mou fenetai,tipota pou na tairiazei APOLUTA se oti egw k oi mpaggetes mou prostazoun....loipon,apo to 8ema,mono o Blue to e8ese swsta,k eidikotero me ton parallhlismo tou mousikou me ena zwgrafo...
twra...(to shuffle mou molis evale Powerslave)
san metallas apo ta genofaskia mou,8a pw katarxhn touto: Oi Maiden Htan k 8a Einai h Megaluterh Heavy Metal Band olwn twn epoxwn.einai gerontia pia,nai,alla re pousth mou,poioi exoun th maestria k kuriws,ta arxidia,ka8e kainourio disko pou vgazoun,na gamaei oso k oloi oi prohgoumenoi?Auto den einai marketing paides,einai mousiko xarisma...k opois exei OLH th diskografia Maiden 8a to katalavei auto,DEN yparxei kapoios diskos tous kaluteros apo kapoion allo,einai top oi an8rwpoi.giauto kai ARNOUNTAI se peisma tou kosmou k twn kairwn na ta parathsoun.Oxi,den einai xoflhmenoi,geroi nai,paizoun live gia na vgazoun to pswmi tous?nai!alla re pousth mou,exw paei se polles bandes pou kanoun arpaxtes gia na vgaloun lefta,alla MONO oi maiden KAYLWNOUN xiliades kosmo edw k 2.5 dekaeties!!einai tuxaio auto?pane MONO oi all time classic fans tous?oxi!exw paei sthn agglia k tous exw dei,k exw pa8ei SOK.fans apo OLO ton kosmo,OLES oi hlikies mazi na xtupiountai,apo ton 15xrono Jimi Head-banki mexri ton 65xrono mpirokoilia,an8rwpoi apo ola ta koinwnika strwmata,gravatwmenoi,k letsoi,oloi mazi,mia gro8ia,mia fwnh,ENA PLH8OS...auto ta leei ola...h mousikh ENWNNEI paides,den ftiaxnei xarakwmata gia na camperwnetai o ka8e believer k na arxizei war me tous "antipalous" tou..
gia na epistrepsw twra sto posto tou filou mou Blue,HTAN sigoura fan o tupos pou tou thn ekane...opws k me allous mousikous,pou tous efagan laxano,p.x Lennon,Dimebag Darrel,duo adikoxamenoi mousikoi,pou phgan apo sfaires fanatikwn opadwn tous...einai katakritea praxh,giati,"den eklepsan th mhxanh mou,de me polunoiazei exa ta fragka,pairnw allh"....nai,alimono an den exei ta lefta o Smith na parei allh ki8ara!eleos,exei panw apo 12 nomizw,alla me ayth einai demenos,me auth exei shni8isei to vrwmoxero tou re gmt!authn agapa....teloc....makari(pou den to nomizw) na vre8ei...
P.S.--->skefteitai eseis oi "apistoi"(hehehe) poses fores exete porw8ei k goustarete me riffs k kommatia pou oute kan xerate prin poioi ta paizoun,gia na mhn pw tis trelles rock/metal ballads pou exete oloi ligo polu afierwsei se gkomenes sas sto parel8on, k meta milhste asxhma gia auto to music genre...gia na mhn milhsw gia to poses bandes grafoun gia pragmata pou aforoun olous mas,polemo,narkwtika,tis sa8res politikes "megalwn" kratwn,ton An8rwpo,auto to zwo pou einai,gia tis parwpides pou oloi forame,gia ta psemmata pou mas poulane oloi...kapote,htan sto idio moto to hip hop k h palia,rap sxolh,twra autoi,mono kwlous vuzia,akriva amaxia k loipoes malakioules prosferoun,oti dhladh tous prostazeio to katesthmeno k to marketing ths agaphmenhs tous teratourghmatikhs tous etaireias.nai,k to metal einai emporiko pleon,dustuxws.alla toulaxiston,paramenei to pio "katakriteo" eidos mousikhs apo ta provata ths koinhs gnwmhs,epeidh kaneiauto pou ekane panta...prospa8ei na anoixei ta matia,to mualo,thn psuxh,leei tis alh8eies pou denmas ma8ane sto sxoleio,oute sthn oikogeneia pou mas stelnei na ma8oume gallika k piano...auta....btw,Chester,epitelous,exw etoimo homemade video pou paizw diaskeuh mousikoula Castlevania mixed me Thundercats(w nai!!!) solarontas sta tumpana...
"A Little chance,Peace at last!"