Author Topic: Nations Cup XII CoD2 Squad  (Read 13137 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Nations Cup XII CoD2 Squad
« Reply #45 on: January 20, 2009, 07:31:04 PM »

Γενικά θα συμφωνήσω, who gives a fuck για οτιδήποτε δεν επηρεάζει τον ίδιο; Είναι καλή λογική και αυτή. Να σου πω την αλήθεια, το τι κάνουν οι μπάτσοι, δεν είναι θέμα εθνικής σημασίας, εμένα προσωπικά δε με έχουν ενοχλήσει, μόνο τους ταραξίες ενοχλούν, και βέβαια αυτοί γκρινιάζουν γι' αυτό. :P 

Δεν το εννοεις, αλλιως θα δε θα μπαινα στον κοπο να κουβεντιασω μαζι σου.
Εκανα ενα χαβαλε, το ριξες στο σοβαρο, συνεχισα το διαλογο. Ενοχληθηκα απο τη γκρινια, που στην τελικη θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει, οπως εξηγει ο assvas (με ενα πμ, δηλαδη), ενοχληθηκες απο το χαβαλε που εκανα, και αρχισες να μου τη μπαινεις σε ανομοια επιπεδα.

Relax. Προφανως και δεν εγινε τιποτα που η NΤ εχασε. Και προφανως μπορω να χαβαλεδιασω με τον αδολφο, μια ζωη αυτο εκανα, οπως επισης μπορω να χαβαλεδιαζω με σχεδον ολα τα παιδια που επαιξαν προχτες.

Εσύ δε έχεις γκρινιάξει για άλλα θέματα σε αυτό το forum, που στο κάτω κάτω είναι forum για CoD; Τι ακριβώς σου φαίνεται περίεργο, το ότι κάποιοι γκρινιάζουν όταν δε τους αρέσει κάτι;

Για μένα, και το λέω ευθέως, το τωρινό roster της NT για το CoD είναι λειψό, για τους λόγους που προανέφερα.

Τέλος να πω, και αυτό ισχύει και για μένα και για σένα, ότι το να γκρινιάζεις έχει μηδαμινό αποτέλεσμα.

Dude, it's general discussion. Εαν δεν υπηρχε και αυτο το section, θα μασταν γιδες που παιζουν cod. Αλλα ειμαστε και ανθρωποι. Let's keep it that way.

Οσο για το ροστερ της ΝΤ, φαινεται οτι εχεις προβλημα, αλλα εαν δεν εστειλες πμ για να συμμετεχεις και εσυ, δεν εχεις δικαιωμα να βγαλεις το επιπεδο απο αυτο του χαβαλε και να το ριξεις στη γκρινια. Εαν, παλι, ηθελες να συμμετασχεις στο ροστερ, τοτε κανε ευθεως τα παραπονα. Ο αδολφος το ξερει, ειναι κακος γκρινιαρης. Δε χρειαζεται να γινεσαι και εσυ.

Btw, δεν εχω γκρινιαξει για αυτα που υπονοεις οτι εχω γκρινιαξει (που δεν εχουν σχεση με το cod και μπλα μπλα μπλα). Εαν η συζητηση και ο προβληματισμος ειναι γκρινια, my bad.

:D :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #46 on: January 20, 2009, 08:57:15 PM »
mono persy kaname kali poreia,a re ZUDAP paixtara mas leipeis  :-*

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #47 on: January 20, 2009, 09:07:15 PM »
mono persy kaname kali poreia,a re ZUDAP paixtara mas leipeis  :-*

:D

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #48 on: January 20, 2009, 09:25:59 PM »
Οσο για το ροστερ της ΝΤ, φαινεται οτι εχεις προβλημα, αλλα εαν δεν εστειλες πμ για να συμμετεχεις και εσυ, δεν εχεις δικαιωμα να βγαλεις το επιπεδο απο αυτο του χαβαλε και να το ριξεις στη γκρινια. Εαν, παλι, ηθελες να συμμετασχεις στο ροστερ, τοτε κανε ευθεως τα παραπονα. Ο αδολφος το ξερει, ειναι κακος γκρινιαρης. Δε χρειαζεται να γινεσαι και εσύ.

Νομίζω εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα με την εθνική, νομίζω ότι δεν είναι δικό μου. Αν πιστεύεις ότι θεωρώ ότι εγώ έχω θέση στην εθνική, τότε θεωρείς ότι δεν κάνω καθόλου αυτοκριτική. Αν πίστευα ότι έχω θέση, τότε θα έστελνα pm, που λες κι εσύ.

Αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι το παρόν roster είναι πλήρες, ας με ενημερώσει κι εμένα. Θα ήταν αν δεν υπήρχαν η masterC, αλλά έλα που υπάρχουν.

Δεν το εννοεις, αλλιως θα δε θα μπαινα στον κοπο να κουβεντιασω μαζι σου.

Προφανώς και δεν το εννοώ.

DoNitis

• Ranked Pubzorz!
« Reply #49 on: January 20, 2009, 09:40:51 PM »
.
« Last Edit: January 20, 2009, 09:43:25 PM by NukeS'DoNitis »

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #50 on: January 20, 2009, 10:17:36 PM »
dkf_697856794 tn epomeni fora 8a eisai NIATPAC!

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #51 on: January 20, 2009, 10:25:18 PM »
DEMO APO TON AGWNA MALTA VS ELLADA
http://clanbase.ggl.com/demodl.php?did=548843

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #52 on: January 20, 2009, 11:33:37 PM »
dkf_697856794 tn epomeni fora 8a eisai NIATPAC!

Αν ακι ναε stop σαυίος. Ύεγε Mast. ???

Για όποιον, ενδιαφέρεται να μάθει τι σημαίνει το παρακάτω, μπορεί να απευθυνθεί στον ειδήμονα των αναγραμματισμών Stam. ;D

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #53 on: January 20, 2009, 11:53:00 PM »
Να και ενα ποστ βλακειας, ευγε σταμ !  :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day