Στην Εθνική (ΤDM έστω) παίζουν άτομα που κατά τη δική μου και μόνο γνώμη αξίζουν να παίξουν και νιώθουν. Έκανα τις επιλογές μου, αυτές είναι και αυτές θεωρώ καλύτερες. Ένας παίκτης αν συνεχίζει να είναι σε φόρμα και ορεξάτος και κουβαλάει τεράστια εμπειρία στην καμπούρα του γιατί να μην παίξει; Πέραν του ότι πρέπει να υπάρχει και ένας βασικός κορμός.
Όσο για τα trials και τα λοιπά, μη νομίζετε πως περίμενα την τελευταία στιγμή για να δω αν είστε προσιτοί ή όχι, ήθελα κυρίως να δω ποιοι ενδιαφέρονται και ποιους έχω στη διάθεση μου. "Κατασκοπεύω" παίκτες καθημερινά: στον 222, gathers, mix cb's. Έγιναν και κάποια trials σε ορισμένους αλλά από τι στιγμή που υπήρξαν άτομα που ενδιαφέρονται που ξέρω πως είναι καλύτεροι, 100%, σε υψηλότερο επίπεδο, γιατι να κουράζω και τους δύο;
Τώρα για τις κλίκες τι να πω; Εγώ με αυτούς τους παίκτες που επέλεξα νιώθω ασφαλής και σίγουρος μέσα στο map. Αυτές είναι οι επιλογές μου τελεία και παύλα. Ρε συ απατεώνα πιστεύεις πως έχεις παίξει σε πολλά σημαντικά matches, υπό πίεση, σε σοβαρές διοργανώσεις; Θα μου πεις οι άλλοι έχουν; Oh well line up is:
- tyranous:Captain
- vertigo:Καταξιωμένος παίκτης από παλιά, δεν χρειάζονται σχόλια.
- Psit: Παλιά καραβάνα του CS, έχωντας παίξει άπειρα σοβαρά παιχνίδια υπό πίεση με τρομερή εμπειρία. Όπως είναι φυσικό, έχει ένα aim διαφορετικό από πολλούς και είναι σε ένα πολυ υψηλό επίπεδο στο CoD4 μετά απο τις ώρες που έχει ρίξει.
- Zudap aka staM^: Τον έχω παρατηρήσει σε πολλά cb games έχει φοβερό στόχο με το M4. Έχοντας και εμπειρία από τους SP-Gaming, τον τοποθετεί ακόμα πιο ψηλά στις επιλογές μου. Είναι ένας παίκτης που έχω παίξει αρκετές ώρες μαζί του, και τον ξέρω, δεν θα με απογοητεύσει, έχει ένα άλλο style παιχνιδιού.
- sinister_evil: Έμπειρος και αυτός με μακρά ιστορία στα παιχνίδια, είναι ένα ιδανικό μικρό AK για να rushaρει. Αναπληρωματικός μαζί με τον Sandman.
- Sandman: Enemy Territory, ultra spastic mouse κοκκαλάρης καήλας. Άπειρα cb's μαζί του μπορώ να πω ότι μου εμπνέει εμπιστοσύνη και του αξίζει μια θέση στην Εθνική. Active και συνεπής στις υποχρεώσεις του, είναι και αυτός σε υψηλότερο επίπεδο από αρκετούς άλλους για αυτό και προτιμήθηκε. Αναπληρωματικός μαζί με sinister_evil.(sini & sand αλλάζουν ανάλογα με το map/φόρμα κ.τ.λ.)
- Unsto: Μασκώτ της ομάδος, δεν νομίζω να παίξει σε κανένα παιχνίδι, απλώς επειδή έχει ελεύθερο χρόνο, αν χρειαστεί μπορεί ναι παίξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης anytime.
Stop whine please με το Νations Cup, ξέρετε όλοι πως έτσι είναι. Στο SD με τη μία βγήκε το lineup ούτε μπλα-μπλα ούτε τίποτα. Ξέρετε ποιοι είναι οι πιο κατάλληλοι. Απλώς εδώ ήθελα να δω τι συμετοχές θα έχω μπας και τσιμπήσω κανά λαβράκι έκπληξη, αλλά άλλοι καλύτεροι (imo) παίκτες θέλησαν να παίξουν.
Ο captain με ψηφοφορία εκλέγεται πλέον, αφού τον ψηφίσετε τον εμπιστεύεστε. Του χρόνου δεν ξέρω ποιος θα είναι αρχηγός, πάντως φέτος έτσι θα κυλίσουν τα πράγματα. Σκεφτείτε λίγο με τη λογική..