Author Topic: Fail Προγραμμα οδηγησης, διπλωματες helpzor!!!!!!!!  (Read 2112 times)

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
Προς ολους τους οδηγους οχηματων με διπλωμα, παιδες εχω ενα χοντρο θεμα με μια μαλακια προγραμμα (yme.gr official) το οποιο εχει μεσα κατι ασκησουλες a.k.a Exams simulator για θεωρητικα μαθηματα οδηγησης, το χορηγει η καθε ελληνικη σχολη οδηγησης στον μαθητη, καποιοι failορες προγραματιστες λοιπον το φτιαξανε για να απαιτει να εχεις στον υπολογιστη σου 1024x768 αναλυση οθονης και Large fonts απο τα windows για να δουλεψει, ε λοιπον τα αλλαζω και γω και παλι ρε μαγκες failarei και μου βγαζει το ιδιο κωλομυνημα για αλλαγη αναλυσης και font ενω τα εχω ηδη κανει,κατεληξα να ειμαι σε μια κατασταση τσαντιλας εξαιτιας του με αποτελεσμα να σπασω το mini mouse του laptop  :D νοιωθει μηπως κανεις απο την κατασταση να βοηθησει τον υποψηφιο ?  ;D ;D

<3 ya all
« Last Edit: June 11, 2009, 12:21:40 AM by t.breaker »

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
Και εμενα το ιδιο ρε πουστη μου και πρεπει να διαβασω απο το βιβλιο
sux

Plasma3D

• Ranked Pubzorz!
exeis vali ta dpi 120 ?

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
mhpws h anal-ush sas einai wide...?
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

rundom

• 222 HERO!~
  • <---(oO)--<<
Προς ολους τους οδηγους οχηματων με διπλωμα, παιδες εχω ενα χοντρο θεμα με μια μαλακια προγραμμα (yme.gr official) το οποιο εχει μεσα κατι ασκησουλες a.k.a Exams simulator για θεωρητικα μαθηματα οδηγησης, το χορηγει η καθε ελληνικη σχολη οδηγησης στον μαθητη, καποιοι failορες προγραματιστες λοιπον το φτιαξανε για να απαιτει να εχεις στον υπολογιστη σου 1024x768 αναλυση οθονης και Large fonts απο τα windows για να δουλεψει, ε λοιπον τα αλλαζω και γω και παλι ρε μαγκες failarei και μου βγαζει το ιδιο κωλομυνημα για αλλαγη αναλυσης και font ενω τα εχω ηδη κανει,κατεληξα να ειμαι σε μια κατασταση τσαντιλας εξαιτιας του με αποτελεσμα να σπασω το mini mouse του laptop  :D νοιωθει μηπως κανεις απο την κατασταση να βοηθησει τον υποψηφιο ?  ;D ;D

<3 ya all

Loipon Display Properties/(tab)Settings/(tab)Advanced / DPI Setting 120(Large)
[enter random sarcastic quote here]

t s i l i *

• Ranked Pubzorz!
Και εμενα το ιδιο ρε πουστη μου και πρεπει να διαβασω απο το βιβλιο
sux

good old times... aaa mpoumpi exeis adiko to vivlio exei k wraies photo  :D

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
Loipon Display Properties/(tab)Settings/(tab)Advanced / DPI Setting 120(Large)

nai re rundom auto itan, ta kwlodpi, ante re man thx a lot

Problem solved!  :D

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
Gl me tis eksetaseis btw  ;) ;)