Author Topic: Οταν τα ονειρα κανουν φτερα...  (Read 5863 times)

. Passarhs

• CBWARRIOR.
Οταν τα ονειρα κανουν φτερα...
« on: June 19, 2009, 06:04:30 PM »
Και εκει που περιμενεις, εισαι σιγουρος οτι θα πιασεις το μαθηματικο Γιαννενα ξαφνικα πας στο λυκειο το πρωι και βλεπεις οτι βγαζεις 13,035..................
Παγωσα.. 3 απο τα 6 γραπτα μου περασαν απο 3ο εξεταστη με αποκορυφωμα την εκθεση, ο πρωτος μου ειχε 14 και ο δευτερος 6,2(!!!!) ο τριτος μου εβαλε ενα 10,8... ΑΟΔΕ ο πρωτος 18,6 ο δευτεροσ 14,3 ο τριτος 17,6. Φυσικη ο πρωτος 12(κομμα κατι δν θυμαμαι) ο δευτερος (9,5 περιπου) και ο τριτος 9,1(!!!!). Τι να πω. Ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τον ευατο μου. Εκλαψα αρκετα... Απελπιστηκα..................... Καμια καλη σχολη υπαρχει στα μορια μου? Η' να παω 2η φορα(κατι αρκετα δυσκολο)?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Οταν τα ονειρα κανουν φτερα...
« Reply #1 on: June 19, 2009, 06:52:59 PM »
Και εκει που περιμενεις, εισαι σιγουρος οτι θα πιασεις το μαθηματικο Γιαννενα ξαφνικα πας στο λυκειο το πρωι και βλεπεις οτι βγαζεις 13,035..................
Παγωσα.. 3 απο τα 6 γραπτα μου περασαν απο 3ο εξεταστη με αποκορυφωμα την εκθεση, ο πρωτος μου ειχε 14 και ο δευτερος 6,2(!!!!) ο τριτος μου εβαλε ενα 10,8... ΑΟΔΕ ο πρωτος 18,6 ο δευτεροσ 14,3 ο τριτος 17,6. Φυσικη ο πρωτος 12(κομμα κατι δν θυμαμαι) ο δευτερος (9,5 περιπου) και ο τριτος 9,1(!!!!). Τι να πω. Ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τον ευατο μου. Εκλαψα αρκετα... Απελπιστηκα..................... Καμια καλη σχολη υπαρχει στα μορια μου? Η' να παω 2η φορα(κατι αρκετα δυσκολο)?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
basika egw exw ena motto
aim low don't be disappointed...
dose kai 2i fora ama deis oti de sou aresoun oi sxoles pou mporeis na pas, de leei gia ena xrono na pas kapou pou de thes. vevaia ti xerw egw pou ta lew, kane oti nomizeis.
(afto me tis vathmologies ligo koufo mou fenetai)

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #2 on: June 19, 2009, 06:59:32 PM »

basika egw exw ena motto
aim low don't be disappointed...
dose kai 2i fora ama deis oti de sou aresoun oi sxoles pou mporeis na pas, de leei gia ena xrono na pas kapou pou de thes. vevaia ti xerw egw pou ta lew, kane oti nomizeis.
(afto me tis vathmologies ligo koufo mou fenetai)

Κουφο ξε-κουφο ειναι η αληθεια...

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #3 on: June 19, 2009, 07:08:01 PM »
egw ebgala 14.420 ...tsekare ta TEI ama 8es...egw 8a paw TEI dioikisis peiraia pou exei 15000 me metagrafi logw triteknwn..gia 2h fora ama antexeis ok egw pantws me thn kamia ... :eleos:

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #4 on: June 19, 2009, 07:10:40 PM »
 Διάβασες αρκετά όλο το χρόνο ή διάβασες τελευταία στιγμή. Btw μην απελπίζεσαι σκέψου καλά τι θες να κάνεις and make your choices. Just don't give up it's the easier escape.

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: June 19, 2009, 07:36:20 PM »
Διάβασες αρκετά όλο το χρόνο ή διάβασες τελευταία στιγμή. Btw μην απελπίζεσαι σκέψου καλά τι θες να κάνεις and make your choices. Just don't give up it's the easier escape.
Μαθηματικα διαβασα τρελα ολο τον χρονο. ΑΟΔΕ επισης. Με αποτελεσμα να παραμελησω προγραμματισμο και φυσικη... Αλλα μου την εδωσαν πολυ οι μεγαλες διαφορες των εξεταστων. ΕΛΕΟΣ πια. Τα ξεπεταγαν για να διορθωσουν περισσοτερα? Πω! Γαμω το Ελληνικο κρατος δηλαδη. Οι περιφημες αλλαγες του Σπυλιωτοπουλου ειδαμε ποσο βοηθησαν στην εκθεση.. Π*δηξε τα περισσοτερα παιδια.

Unsto

• DV zombie
« Reply #6 on: June 19, 2009, 07:52:44 PM »
Συνηθως το προβλημα ειναι στο γραπτο και οχι στους εξεταστες, οποτε μαλλον δεν προσπαθησες οσο επρεπε. Γενικα στην ζωη σου μην προσπαθεις να ριχνεις το φταιξιμο σε χιλια δυο πραγματα, κατα 99% σε ολα τα πραγματα φταιει ο εαυτος μας, και απλα δεν κανουμε τπτ για να το αλλαξουμε.

chesteR!

• DV zombie
« Reply #7 on: June 19, 2009, 09:05:40 PM »
Egw tha sou pw oti an exeis ontws oneira,dn kanoun etsi apla ftera.An tin thes poly tin sxoli ksanadwse.Kalitera na fas pali olo to agxos klp para na dialekseis kati pou meta tha metaniwseis.
Oso gia tous eksetastes opws vlepeis,o tritos vazei panta ton mesaio vathmo..k gw prin 2 xronia ekthesi o enas mou vale 91 o allos 71 k o tritos fisika to vale stin mesi..
Kali tixi oti k na apofasiseis kai min stenaxwriesai ;)
Hey dude,where's my KaR ?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #8 on: June 19, 2009, 09:16:18 PM »
Περιμενε μια βδομαδα, να συνειδητοποιησεις οτι οντως κουραστηκες αυτο το χρονο. Εαν δε σαρεσει η καλυτερη δυνατη σχολη που περνας (αυτο το κρινεις εσυ, οχι εμεις), γραψου στη σχολη, πηγαινε και δες αν γουσταρεις τι περιλαμβανει και τι γκομενες εχει, διαβασε την επομενη χρονια ΜΟΝΟΣ σου (εφοσον ξερεις μαθηματικα, οπως λες) και ξαναδωσε.

Μαθηματικα ξαναλιωσε. Προγραμματισμο και φυσικη επισης. Το ΑΟΔΕ γιατι να το λιωσεις δεν ξερω, μια βδομαδα παπαγαλια το πασχα πριν δωσεις να κανεις και εισαι οκ.

Μαθηματικα γενικης ειναι αστεια και Εκθεση δε νομιζω οτι θελει να ξαναδιαβασεις κατι.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #9 on: June 19, 2009, 09:52:18 PM »
Περιμενε μια βδομαδα, να συνειδητοποιησεις οτι οντως κουραστηκες αυτο το χρονο. Εαν δε σαρεσει η καλυτερη δυνατη σχολη που περνας (αυτο το κρινεις εσυ, οχι εμεις), γραψου στη σχολη, πηγαινε και δες αν γουσταρεις τι περιλαμβανει και τι γκομενες εχει, διαβασε την επομενη χρονια ΜΟΝΟΣ σου (εφοσον ξερεις μαθηματικα, οπως λες) και ξαναδωσε.

Μαθηματικα ξαναλιωσε. Προγραμματισμο και φυσικη επισης. Το ΑΟΔΕ γιατι να το λιωσεις δεν ξερω, μια βδομαδα παπαγαλια το πασχα πριν δωσεις να κανεις και εισαι οκ.

Μαθηματικα γενικης ειναι αστεια και Εκθεση δε νομιζω οτι θελει να ξαναδιαβασεις κατι.

+1
Btw Μην απελπίζεσαι ρε ... ! Εισαι 17-18, έχεις χρόνο ακόμα για να κάνεις τα πάντα! Πάντως γράψου σε κάποια σχολή, υπάρχουν πολύ καλες στο 13-14..  ;) Gl ...
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #10 on: June 19, 2009, 10:08:18 PM »
ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ.

Ειναι τοσο ηλιθιο το συστημα που πραγματικα να εισαι ευχαριστημενος. BTW μακρια απο μαθηματικο-φυσικο. Δυσκολες σχολες χωρις νοημα ουσιαστικα, χωρις καποια αμεση αποκατασταση (και βλεπω οτι πλεον δεν ξεφυτρωνουν τα φροντιστηρια σαν τα μανιταρια οπως πριν 4-5 χρονια) και κλαιν.
Φροντισε μονο να μην μπεις σε μια σχολη απλα για να μπεις (εκτος αν θες την αναβολη για να ξαναδωσεις πανελληνιες).

Unsto ισα ισα που το προβλημα δεν μπορει να ειναι στο γραπτο κ ειδικοτερα σε κατι μαθηματικα κ φυσικες. Απο που και ως που σε κατι τοσο στανταρ να υπαρχει αποκλιση βαθμου? Ετσι ειχα χαντακωθει και γω καποτε στο τεξας με 18,5->13->15,5 ο τριτος.

Θα επρεπε οι καθηγητες που βαζουν μεγαλες διαφορες βαθμολογιας να περνανε μια αξιολογηση γιατι πραγματικα ειναι σιγουρο οτι ειναι ηλιθιοι. Ο ενας απο τους δυο τουλαχιστον. Και εχω παρατηρησει πως σε ενα 90% των περιπτωσεων τελειως τυχαια ο 3ος βαθμολογιτης βαζει Μ.Ο. των πρωτων βαθμολογιτων. WTF δηλαδη?

Παραλληλα η ηλιθιοτητα του συστηματος φαινεται στο οτι δεν εχει συντελεστη βαρους στην επιλογη που κανεις για μια σχολη.
Περναει ζαμπονοκοπτικη βονιτσης ο Πασσαρης σαν 15η επιλογη γιατι δεν εγραψε καλα και ενας αλλος τυπας που στοχευε για εκει και το 'χε πρωτη επιλογη μενει απ εξω.
Και εν τελει ο Πασσαρης την παραταει τη σχολη γιατι δεν του αρεσει κ ξαναδινει με αποτελεσμα ο αλλος τζαμπα να χασει τη θεση.

btw εκθεση ειναι χαλαρα το πιο ηλιθιο μαθημα ever.

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #11 on: June 19, 2009, 10:17:44 PM »
ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ.

Ειναι τοσο ηλιθιο το συστημα που πραγματικα να εισαι ευχαριστημενος. BTW μακρια απο μαθηματικο-φυσικο. Δυσκολες σχολες χωρις νοημα ουσιαστικα, χωρις καποια αμεση αποκατασταση (και βλεπω οτι πλεον δεν ξεφυτρωνουν τα φροντιστηρια σαν τα μανιταρια οπως πριν 4-5 χρονια) και κλαιν.
Φροντισε μονο να μην μπεις σε μια σχολη απλα για να μπεις (εκτος αν θες την αναβολη για να ξαναδωσεις πανελληνιες).

Unsto ισα ισα που το προβλημα δεν μπορει να ειναι στο γραπτο κ ειδικοτερα σε κατι μαθηματικα κ φυσικες. Απο που και ως που σε κατι τοσο στανταρ να υπαρχει αποκλιση βαθμου? Ετσι ειχα χαντακωθει και γω καποτε στο τεξας με 18,5->13->15,5 ο τριτος.

Θα επρεπε οι καθηγητες που βαζουν μεγαλες διαφορες βαθμολογιας να περνανε μια αξιολογηση γιατι πραγματικα ειναι σιγουρο οτι ειναι ηλιθιοι. Ο ενας απο τους δυο τουλαχιστον. Και εχω παρατηρησει πως σε ενα 90% των περιπτωσεων τελειως τυχαια ο 3ος βαθμολογιτης βαζει Μ.Ο. των πρωτων βαθμολογιτων. WTF δηλαδη?

Παραλληλα η ηλιθιοτητα του συστηματος φαινεται στο οτι δεν εχει συντελεστη βαρους στην επιλογη που κανεις για μια σχολη.
Περναει ζαμπονοκοπτικη βονιτσης ο Πασσαρης σαν 15η επιλογη γιατι δεν εγραψε καλα και ενας αλλος τυπας που στοχευε για εκει και το 'χε πρωτη επιλογη μενει απ εξω.
Και εν τελει ο Πασσαρης την παραταει τη σχολη γιατι δεν του αρεσει κ ξαναδινει με αποτελεσμα ο αλλος τζαμπα να χασει τη θεση.

btw εκθεση ειναι χαλαρα το πιο ηλιθιο μαθημα ever.

Ηιλιθιο ξε-ηλιθιο πηδηξαν ολο τον κοσμο. Μα ο ενας να μου εχει 14 κ ο αλλος 6,2.. Ελεος.

EDIΤ: Πριν ηρθε η καθηγητρια μου των μαθηματικων σπιτι μου κ μου ειπε οτι υπηρξε και αποκληση και στα μαθηματικα. Ο ενας μου ειχε 70 ο αλλος 64. Αλλα δεν περασε ο τριτος βαθμολογιτης.

Unsto

• DV zombie
« Reply #12 on: June 20, 2009, 11:18:13 AM »
Το συστημα μπορει να ειναι ηλιθιο, οι βαθμολογητες ισως να μην ειναι οι καλυτεροι αλλα ελεος αν δεν περασεις εκει που θες δεν φταινε αυτα, δωσαμε και εμεις πανελληνιες 2 χρονιες πανω απο 20 μαθηματα συνολικα.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #13 on: June 20, 2009, 12:49:57 PM »
Ρε sini o τρίτος βα8μολογητής ξέρει πως η κόλα πήγε εκει επειδή οι 2 πρώτοι είχανε μεγάλη διαφορά. Άρα αυτόματα ( έχοντας διορθώσει και καμια 10000αρα κόλες ) θα παίξει σε βαθμό ανάμεσα. Έτσι κι αλλιώς γιατί ο άνθρωπος να θέλει να χαντακώσει ένα παιδί. Έχει δίκιο και ο unsto σε αυτα που λέει.

Passaris να ξέρεις πως το ελληνικό σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια ειναι πάρα πολύ βάρβαρο και ψυχοφθόρο. Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι 8έλεις να γίνεις και μετα απλώς βάζεις τα δυνατά σου. Εγώ είχα ενα φίλο που για να μπει νομική έδωσε 2 φορές και περίμενε και ένα χρόνο για να έρθει από μεταγραφή,'ολα αυτά για να κάνει αυτό που του αρέσει.

Γι αυτό πιστεύω το Οταν τα ονειρα κανουν φτερα... είναι βαρύ να το λες 18 χρονών. Τέλος εγώ απο το Μαθηματικό θα προτιμούσα και αρκετά ΤΕΙ , γιατι να κάνεις αυτο που θέλεις και να παρακαλας για δουλεια δεν είναι ούτε κι αυτό όμορφο :D

Και στην τελική αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις εδώ μπορείς να πας και UK να σπουδάσεις. Εδώ είναι και το θέμα των χρημάτων που είναι ενα άλλο θέμα.
« Last Edit: June 20, 2009, 12:56:53 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #14 on: June 20, 2009, 01:35:30 PM »
s emas den bgikan akoma apotelesmata alla 7 ama pira euxaristimenos tha mai  ;D to tip se autin tin istoria me tis panelinies einai oti ean failareis kai den peraseis ekei pou thes, den irthe kai to telos tou kosmou, thelei de thelei kapoios tha anagastei na doulepsei,ola ekei metrane, oti einai na matheis gia auto pou thes na kaneis, nai men to mathaineis stin sxoli sou, alla ousiastika ta panta mathainontai otan douleueis panw sto antikeimeno pou epelekses apoktontas kai tin analogi empeiria sou pou kamia sxolh den stin mathainei 8)