Author Topic: ΗΡΩΙΚΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ...!  (Read 4907 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
ΗΡΩΙΚΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ...!
« on: June 30, 2009, 06:17:31 PM »
ΛΟΙΠΟΝ..

...επειδή το τελευταίο καιρό, μου τα χετε κάνει καρπούζια περι camperόματος κτλ, αποφάσισα να ξεκαθαρίσω λίγα πράγματα...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ CAMPING.
CAMPING είναι μια παρεξηγημένη έννοια στο gaming. Άλλο αμύνομαι, άλλο καμπερώνω. Το καμπέρωμα, γίνεται απο νέους παίκτες, όπου μη έχοντες το κατάλληλο σκιλ και γνώση του χάρτη και του game, κουλουριάζονται σε μια γωνιά σαν κροταλίες με καλυμένα τα νώτα και τα πλάγια και κοιτάνε σε μια αντε δύο κατευθύνσεις, σε μια μεση με μικρή απόσταση, περιμένοντας το αντίπαλο θύμα, ώστε να πάρουν το πολυποθητο frag.
Σίγουρα, είναι πολύ εκνευριστικό και για συμπαίκτες και για αντιπάλους για ευνόητους λόγους.

Το να πιάσεις όμως μια στρατηγική θέση και να καλύπτεις τους συμπαίκτες σου απο την περικύκλωση, ή την πλευροκόπηση, δεν είναι κάμπινγκ! Προσωπικά, επειδή αυτό κάνω δέχομαι και τα ανάλογα "πυρά" και οπλικά και λεκτικά. Δε μπορώ να πώ, ότι αυτό που κάνω το θεωρώ δυσκολότερο απ το να rushάρω. Δε ξέρω να ρασάρω, δεν έχω εξασκηθεί τόσο σ αυτό, ώστε να εχω το αντίστοιχο know how και killing instict, που έχει ένας καθαρόαιμος rusher. Ίσως ακόμα δεν έχω τα κατάλληλα reflex, συν, τις ρυθμίσεις στο sensitivity κ.ά. Tώρα, επειδή το κάνω καλα και καταφέρνω να παίρνω αρκετά kills οφείλεται στην χρόνια εξάσκηση και καλή επιλογή του συγκεκριμένου spot. Γι αυτό μη το περνάτε κι εύκολο.

Πέρα απ αυτά, η θέση μου είναι ορατή στον αντίπαλο δε ρίχνω απο μια πλήρως οχυρομένη θέση, ώστε όλες μου οι πλευρές να είναι αθέατες. Δεν είμαι μέσα σε πυργίσκο τάνκ! Ανα πάσα στιγμή κινδυνεύω, απο snipers, απο rushers που δε θα αντιληφθώ απο tac nades, και απο πλευροκόπηση, όπου ΝΟΜΙΖΑ, ότι με κάλυπταν οι συμπαίκτες, οι οποίοι αφησαν κενά στην άμυνα ή δεν είδαν για διάφορους λόγους τους διασπόντες τις γραμμές μας. Και βέβαια όλοι αυτοί είναι όσοι μου τη λένε. Που νομίζουν ότι ξέρουν τη δουλειά τους. Θα μου πείς public ειναι αν εσύ θες να κάθεσαι σ ενα σημείο, προβλημα σου, εγώ γουστάρω να τριγυρνάω! Οκ, δε ζητάω ευθύνες, αλλα δε δέχομαι και κριτική, για τους αντίστοιχους λόγους. Πάνε σα μοσχάρια χωρίς περιφερειακή όραση, οι μισοί ακούνε μουσική και σου τη λένε κιόλας.

Γιατί εγώ πρέπει να απολογούμαι για τον τρόπο παιχνιδιού μου, και όχι όλοι όσοι καμπερόνουν στο Α της Crash, αμυνόμενοι με full auto guns στη σκάλα, ή στον κάδο? Αυτοί παίρνουν πιό δύσκολα kills απο μένα? Ή οι snipers, καμπερόνουν λιγότερο, ή μήπως φαίνονται και λιγότερο? Μη τρελαθούμε εντελώς? Με τη λογική του no future rush δε θα έπρεπε να καλύπτεται κανείς, να βγαίνουμε όλοι αέρα πατέρα, ανεξαρτήτως side, και να τελειώνει το round στα 10". Και είναι ωραίο αυτό τώρα? Έκραξα ποτέ κανένα rusher που ήρθε μισή ώρα δρόμο και μ εφαγε? Μαγκιά του. Εκραξα κανένα sniper που με κούμπωσε απ το χιλιόμετρο? Αυτή είναι η δουλειά του! Έκραξα κανένα που με έφαγε με nade, ή είχε τα @@ να μου ρίξει απο μακρυά? Δε νομίζω...γι αυτό το Ηρωικό Πολυβολείο θα παραμείνει ενεργό >:D

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
Re: ΗΡΩΙΚΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ...!
« Reply #1 on: June 30, 2009, 06:34:52 PM »
dejavu thread  ;D

o ka8enas me ta vitsia tou, fun on, and all that bullshit...  imo.
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

Unsto

• DV zombie
« Reply #2 on: June 30, 2009, 07:23:34 PM »
Αφου ως γνωστο μονο εγω ειμαι ο πραγματικος camper ακομα και οταν κανω rush, χαχαχαχα.

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #3 on: June 30, 2009, 07:29:56 PM »
1v1 cb server on .de Unsto vs Blue

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #4 on: June 30, 2009, 07:41:32 PM »
dejavu thread  ;D

o ka8enas me ta vitsia tou, fun on, and all that bullshit...  imo.
+100 Σωστο. Στα @@ σου ρε. Παιξες οπως θες... Passarhs with you bro :D:D

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #5 on: June 30, 2009, 08:26:28 PM »
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΛΑΝ Ε

ougk

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #6 on: June 30, 2009, 08:29:10 PM »
ΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝjΕΙΣ!
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #7 on: June 30, 2009, 08:42:55 PM »
ahahahahahah
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

RedBaron

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: June 30, 2009, 09:27:44 PM »
+100
o ka8enas to style tou kai o loumidis stous kafedes
anteptikse kai alles teties 8eories filtate blue (i like your style dude! )

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #9 on: June 30, 2009, 09:43:47 PM »
Egw lew na organwsoume ena ntou sto oxuro tou !!
na vgoume apo backstab kai na ton katharisoume !
kserw pou menei !!!!!
organwtheite guys.. twra einai i eukairia.

SeR?

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #10 on: June 30, 2009, 09:53:31 PM »
Egw lew na organwsoume ena ntou sto oxuro tou !!
na vgoume apo backstab kai na ton katharisoume !
kserw pou menei !!!!!
organwtheite guys.. twra einai i eukairia.
+20 dld free gia ton blue e? toses fores exoume prospa8hsei alla mataia ..
8a symfwnhsw me ton SoldierBlue o ka8enas exei to stul tou tou allou nou mporei na tou aresei na camperwsei tou allounou na rusharei..
[15:00] madGS~ paN: kl mi to ksexnas kai mu les pipes tote
[15:00] madGS~ paN: tha exw ksirisei to mustaki
[15:00] madGS~ paN: kai meta molis mpume sto magazi
[15:00] madGS~ paN: tha katebei
[15:00] madGS~ paN: kai tha rthei koda mas
[15:00] madGS~ paN: AGAGHOOBOBOBOOBOBOBOOBOBO

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #11 on: June 30, 2009, 10:13:35 PM »
ΛΟΙΠΟΝ..

...επειδή το τελευταίο καιρό, μου τα χετε κάνει καρπούζια περι camperόματος κτλ, αποφάσισα να ξεκαθαρίσω λίγα πράγματα...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ CAMPING.
CAMPING είναι μια παρεξηγημένη έννοια στο gaming. Άλλο αμύνομαι, άλλο καμπερώνω. Το καμπέρωμα, γίνεται απο νέους παίκτες, όπου μη έχοντες το κατάλληλο σκιλ και γνώση του χάρτη και του game, κουλουριάζονται σε μια γωνιά σαν κροταλίες με καλυμένα τα νώτα και τα πλάγια και κοιτάνε σε μια αντε δύο κατευθύνσεις, σε μια μεση με μικρή απόσταση, περιμένοντας το αντίπαλο θύμα, ώστε να πάρουν το πολυποθητο frag.
Σίγουρα, είναι πολύ εκνευριστικό και για συμπαίκτες και για αντιπάλους για ευνόητους λόγους.

Το να πιάσεις όμως μια στρατηγική θέση και να καλύπτεις τους συμπαίκτες σου απο την περικύκλωση, ή την πλευροκόπηση, δεν είναι κάμπινγκ! Προσωπικά, επειδή αυτό κάνω δέχομαι και τα ανάλογα "πυρά" και οπλικά και λεκτικά. Δε μπορώ να πώ, ότι αυτό που κάνω το θεωρώ δυσκολότερο απ το να rushάρω. Δε ξέρω να ρασάρω, δεν έχω εξασκηθεί τόσο σ αυτό, ώστε να εχω το αντίστοιχο know how και killing instict, που έχει ένας καθαρόαιμος rusher. Ίσως ακόμα δεν έχω τα κατάλληλα reflex, συν, τις ρυθμίσεις στο sensitivity κ.ά. Tώρα, επειδή το κάνω καλα και καταφέρνω να παίρνω αρκετά kills οφείλεται στην χρόνια εξάσκηση και καλή επιλογή του συγκεκριμένου spot. Γι αυτό μη το περνάτε κι εύκολο.

Πέρα απ αυτά, η θέση μου είναι ορατή στον αντίπαλο δε ρίχνω απο μια πλήρως οχυρομένη θέση, ώστε όλες μου οι πλευρές να είναι αθέατες. Δεν είμαι μέσα σε πυργίσκο τάνκ! Ανα πάσα στιγμή κινδυνεύω, απο snipers, απο rushers που δε θα αντιληφθώ απο tac nades, και απο πλευροκόπηση, όπου ΝΟΜΙΖΑ, ότι με κάλυπταν οι συμπαίκτες, οι οποίοι αφησαν κενά στην άμυνα ή δεν είδαν για διάφορους λόγους τους διασπόντες τις γραμμές μας. Και βέβαια όλοι αυτοί είναι όσοι μου τη λένε. Που νομίζουν ότι ξέρουν τη δουλειά τους. Θα μου πείς public ειναι αν εσύ θες να κάθεσαι σ ενα σημείο, προβλημα σου, εγώ γουστάρω να τριγυρνάω! Οκ, δε ζητάω ευθύνες, αλλα δε δέχομαι και κριτική, για τους αντίστοιχους λόγους. Πάνε σα μοσχάρια χωρίς περιφερειακή όραση, οι μισοί ακούνε μουσική και σου τη λένε κιόλας.

Γιατί εγώ πρέπει να απολογούμαι για τον τρόπο παιχνιδιού μου, και όχι όλοι όσοι καμπερόνουν στο Α της Crash, αμυνόμενοι με full auto guns στη σκάλα, ή στον κάδο? Αυτοί παίρνουν πιό δύσκολα kills απο μένα? Ή οι snipers, καμπερόνουν λιγότερο, ή μήπως φαίνονται και λιγότερο? Μη τρελαθούμε εντελώς? Με τη λογική του no future rush δε θα έπρεπε να καλύπτεται κανείς, να βγαίνουμε όλοι αέρα πατέρα, ανεξαρτήτως side, και να τελειώνει το round στα 10". Και είναι ωραίο αυτό τώρα? Έκραξα ποτέ κανένα rusher που ήρθε μισή ώρα δρόμο και μ εφαγε? Μαγκιά του. Εκραξα κανένα sniper που με κούμπωσε απ το χιλιόμετρο? Αυτή είναι η δουλειά του! Έκραξα κανένα που με έφαγε με nade, ή είχε τα @@ να μου ρίξει απο μακρυά? Δε νομίζω...γι αυτό το Ηρωικό Πολυβολείο θα παραμείνει ενεργό >:D
tl;dr i am not a camper hahaha :D

MokilokD

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: July 01, 2009, 04:33:39 PM »
ΛΟΙΠΟΝ..

4 paragrafoi gia dikaiologia ?
afou eisai camper mexri k egw se exw katalavei  :pppp

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #13 on: July 01, 2009, 05:59:15 PM »
.
« Last Edit: April 20, 2010, 04:14:23 AM by Cgd »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #14 on: July 01, 2009, 06:15:13 PM »
camper den einai. Exei dikio k epafksanw.
wp.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous