Author Topic: ESL premiership interviews  (Read 3733 times)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
ESL premiership interviews
« on: September 16, 2009, 01:40:31 PM »
Σε αυτό το section θα παραθέτω τα interviews δίαφορων μελών από τις ομάδες που συμμετέχουνε στην premiership. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουνε κι άλλα interviews.

Polemic
GROF SQUAD
« Last Edit: September 17, 2009, 06:14:17 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: ESL premiership interviews
« Reply #1 on: September 17, 2009, 06:10:43 PM »
GR-OF Squad B

Οι GR-OF Squad B συμμετέχουν για πρώτη φορά σε Premiership, έχοντας προσδοκίες για ένα καλό ξεκίνημα. Εκ μέρους τους μίλησε ο Orga της ομάδας, Nio.

dfk_7677: Καλησπέρα, Nio.

Nio: Καλησπέρα.

dfk_7677: Θα μου πεις λίγα πράγματα για σένα;

Nio: Είμαι ο Αντρέας, 21 χρονών ,το επάγγελμά μου είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων και αγαπώ πολύ το modding. Προτιμώ τα fps games αλλά παίζω και mmo-rpg. Το call of duty είναι η μεγάλη μου αγάπη καθώς το παίζω από το PS1 και έχω πάρει μέρος σε αρκετά πρωταθλήματα της δυτικής Αττικής.

dfk_7677: Η ομάδα σου GR-OF squad B συμμετέχει για πρώτη φορά σε Premiership. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας;

Nio: Φιλοδοξούμε όπως όλες οι clan που μετέχουν στην Premiership να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ξέρουμε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι καλό γιατί θα γίνουν ωραίοι αγώνες με πολύ ενδιαφέρον.

dfk_7677: Ποιο είναι το main line-up της ομάδας σου;

Nio: Αποτελείται από 9 άτομα (1 κύπριος) : GROF.Kakos , GROF.Nio , GROF.Wing , GROF.Daddy , GROF.Redo.

dfk_7677: Ποιες ομάδες, κατά τη γνώμη σου, αποτελούν τα φαβορί για την 4άδα στον όμιλο;

Nio: Οι ΗΕΑΤ είναι πολύ καλή clan όπως και οι Devious Intentions. Έχω επίσης ακούσει καλά λόγια και για την Κυπριακή ομάδα Cyprus Elite Military Unit και πιστεύω στην 4αδα να είμαστε και εμείς αν κάνουμε καλή εμφάνιση. Και οι Dazzl1 είναι καλοί αντίπαλοι και πρέπει να τους υπολογίζουν όλοι.

dfk_7677: Και οι επικρατέστερες 4 για όλη την Premiership ποιες πιστεύεις ότι είναι;

Nio: Πιστεύω στους Give a Damm , HEAT , PolemiC και huhu.

dfk_7677: Πιστεύεις ότι το Modern Warfare 2 θα είναι εξίσου επιτυχημένο με το Call of Duty 4;

Nio: Βεβαίως και μαλιστα πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία λόγω τωv βελτιώσεων που έχουν γίνει σε όλους τους τομείς του game.

dfk_7677: Τι θα μπορούσε να γίνει κατά τη γνώμη σου, ώστε το Ελληνικό community του CoD να παρουσιάσει περαιτέρω ανάπτυξη;

Nio: Πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει περισσότερη συμμέτοχη από ομάδες και παίχτες και περισσότερα cups έτσι ώστε να συμμετέχουν ενεργά όλοι όσοι ενδιαφέρονται και τους αρέσει το game.

dfk_7677: Αντρέα, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα σου.

Nio: Τίποτα Διονύση.
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #2 on: September 17, 2009, 06:12:36 PM »
2.PolemiC eSports

'Ενα Team με ικανότατους παίχτες συμμετέχει για πρώτη φορά σε Premiership, θέτοντας υψηλούς στόχους για την πορεία τους σε αυτήν . Εκ μέρους τους μίλησε ο Leader της ομάδας, Massive.

Airborner: Καλησπέρα, Massive.

Massive: Καλησπέρα και σε εσένα Νίκο.

Airborner: Θα μου πεις λίγα πράγματα για σένα;

Massive: Με λένε Αντώνη και είμαι 20 χρονών, εχώ ξεκινήσει τα online games απο την δευτέρα γυμνασίου και απο τότε δεν έχω σταματήσει.

Airborner: Η ομάδα σου Polemic eSports συμμετέχει για 1η φορα στην Premiership. Ποιοί είναι οι στόχοι σας;

Massive: Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να βρεθούμε στις 4 πρώτες θέσεις και παρόλο που υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες πιστεύω πως είναι εφικτό.

Airborner: Ποιο είναι το main line-up της ομάδας σου;

Massive: Tο main line-up του team μου αποτελείται απο εμένα, τον conne, το p8kcc(aka λούγκρα), τον doniti και τον starzan.

Airborner: Στον όμιλο σας έχετε ακόμα τους GROF - Psycho - KIT & IMMATURE. Ποιούς θεωρείς φαβορί για την 4αδα του ομίλου;

Massive: Γνωρίζοντας τους περισσότερους παίχτες απο τις ομάδες πιστεύω πως οι 2 πρώτες θέσεις θα παιχτούν μεταξύ της ομάδας μου και των GROF.
Πάντως εύχομαι καλή τύχη και σε όλα τα άλλα teams και μακάρι να δούμε και κάποια έκπληξη.

Airborner: Ποιές ομάδες πιστέυεις θα φτάσουν στην τελική 4αδα και ποιός νομίζεις ότι τελίκά θα κατακτήσει την φετινή Premiership;

Massive: Πιστέυω πώς η ομάδα που θα επικρατήσει στην premiership θα είναι οι GAD. Τώρα για τις υπόλοιπες θέσεις θα έλεγα τους nanox9, ίσως εμάς χώρις να θέλω να θίξω τα άλλα teams και μετα τους GROF ή τους HEAT.

Airborner: Ποιούς παίχτες ξεχωρίζεις από τις ομάδες και αν πιστέυεις ότι θα εμφανιστούν νέα ταλέντα;

Massive: Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετά νέα ταλέντα όπως πιστεύω είναι ο toulour απο τους im, ο pantrif από τους KIT, o element απο Punx aka HOT, o savage απο psycho και ο pavloz απο τους GROF. Βασικά υπάρχουν και άλλοι πολλοί αλλά μην μακρυγορούμε τώρα :P.

Airborner: Πιστεύεις ότι το Modern Warfare 2 θα είναι εξίσου επιτυχημένο με το Call of Duty 4;

Massive: Να σου πώ την αλήθεια δεν έχω κάτσει να δώ καθόλου για το Modern Warfare 2 αν και πρός το παρόν ακούω αρκετά θετικά σχόλια αλλα αυτό που με ενοχλεί είναι οτι ίσως δεν θα το σηκώνει ο υπολογιστής μου. Μακάρι πάντως να είναι ακόμη καλύτερο απο το Call of Duty 4 but time will say.

Airborner: Με ποιό τρόπο πιστέυεις ότι μπορεί να εξελιχεί περαιτέρω το Ελληνικό Gaming Community;

Massive: Τώρα σε αύτο το θέμα δεν ξέρω κατά πόσο περισσότερο μπορεί να εξελιχθεί το ελληνικό gaming community, πάντως μερικές δικές μου σκέψεις είναι περισσότερα πρωταθλήματα μέσα στον χρόνο ίσως και με κάνα αξιόλογο price,
περισσότερα one night cups και ίσως να κάνουμε κάτι ώστε να βοηθήσουμε μερικά νέα teams να ενσωματωθούν και αυτά στο community.

Airborner: Ευχαριστώ Αντώνη για την συνέντευξη και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα σου.

Massive: Και εγώ ευχαριστώ Νίκο για τον χρόνο σου και εύχομαι και σε εσάς καλή τύχη στις ομάδες που έχετε κατεβάσει.

Airborner: Καλή επιτυχία στη Premiership

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #4 on: September 18, 2009, 12:16:11 AM »
fun fact: den ipirxe pote call of duty gia to ps1  :D

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #5 on: September 18, 2009, 01:02:57 AM »
Nice job!

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #6 on: September 18, 2009, 03:18:07 PM »
 Mono o CQ katalave thn erwthsh auth :P

"brizolas: Και οι επικρατέστερες 4 για όλη την Premiership ποιες πιστεύεις ότι είναι;

Τσιμέντο αυτοί: GAD , DEVIOUS INTENTIONS , naNOx9 , HUHU ή POLEMIC"

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #7 on: September 18, 2009, 03:32:49 PM »
tsimento file ;D

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #8 on: September 18, 2009, 03:34:39 PM »
cq ta exeis balei kai me thn seira ? :D :D :D thx for the second place soz psit :D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz