Author Topic: Pseutiko Problima me Di8en Virus  (Read 1676 times)

spartanpx

• Ranked Pubzorz!
Pseutiko Problima me Di8en Virus
« on: November 09, 2009, 08:17:18 AM »
Paidia pali egw eimai.....hahahha kai 8elw pali ta fwta sas.....Mpika se ena site elliniko sto opoio palia empaina suxna kai den mou eixe parousiasei problima mono pou auti tin fora.....3 meres meta to format (ola douleuoun roloi)  mou parousiastike to eksis problima.
Me to pou mpainw to site den eixe kamia sxesi me to periexomeno  pou eprepe na exei....Kai elege oti eixa prosbli8ei apo ious kai oti kai kala prepei opws kai dipote na katebasw ena sugekrimeno antivirus.Pataga x na kleisei i selida tpt,mou ebgaine allo window kai stin sunexeia allo kai outoka8eksis.Sto trito window,kleinw to mozzila me to taskmanager kai trexw to Eset Smart Security 4.0.467.0 kai to Malwearebytes Anti-Malware kai den mou briskei tpt.Psaxnw kai sto google oles tis diergasies pou trexoun sto task manager.Oles nomimes :)Anoigw ton mozzila  kai me bazei stin zitoumeni selida kanonika xwris na mou ksanaemfanistei to pop up.Telika itan diafimistiko h ontws exw kapoio problem pou den briskei to ESET kai to Malwarebytes?
Euxaristw polu!!!!

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
Re: Pseutiko Problima me Di8en Virus
« Reply #1 on: November 09, 2009, 10:44:18 AM »
psilo-apath mou murizei...

einai gnwsto "trick" gia na pairnoun posa apo anupopsiastous pou panikovalontai...
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #2 on: November 09, 2009, 11:31:14 AM »
Διαφημιστικο.....

Δε χρειαζεται αμφιβολια σε τετοιες περιπτωσεις. Ειναι πιο πιθανο να "κολλησεις" τιποτα απο την ιδια τη σελιδα αυτη ( 8)), παρα καποιος να επιμεινει τοσο πολυ για να σου φτιαξει το pc για την ψυχη της μανας του. *_*
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #3 on: November 09, 2009, 02:22:57 PM »
gia rootkit mou kanei etsi opws to perigrafeis

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #4 on: November 09, 2009, 04:36:27 PM »
download spybot search&destroy, update, scan.

Exw dei to virus auto, einai nasty! Den bgainei eukola! to S&D ekane douleia pantws.
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #5 on: November 11, 2009, 01:54:21 PM »
nai logika eixe k ena link ekei pou soulege na katevaseis to Antivirs 2008-9 gia na to kathariseis , an patages ekei tha sou baine enas arketa spastikos virus. Eprakses ortha k eksypna k killares to instance tou firefox.

Symvoulh, mh phgaines se tsontosite man, rwta ton CQ h ton Mexi na sou poun poiotika site an thes. kai btw, pare kamia 50ada dvd H enan ekswteriko sklhro kai krata backup oti exeis vital.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #6 on: November 11, 2009, 06:31:16 PM »
... τις τσόντες σου δηλαδή...

ougk