Ρε κωλοτρυπίδια του κερατά, μπορείτε να μου εξηγήσετε για ποιο λόγο έιστε στο Ventrilo, απ τη στιγμή που ή γαμάτε ή έχετε πάει για ποτό, ή είστε στη δουλειά?
Δηλ., ένας νοήμων άνθρωπος, ΚΛΕΙΝΕΙ το pc και πάει για δουλειά. Γυρνάει σπίτι απ τη δουλειά, ΑΝΟΙΓΕΙ το pc.
Γυρνάω απ τη δουλειά που λέτε, γδύνομαι βάζω πυζάμες, φτιάνω ένα αφέψημα (βρήκα μια γριά μάγισσα σε μια εκδρομή και μου πούλησε κάτι βότανα) και ανοίγω τον Υπολογιστή. Και ως κοινωνικό ον που είμαι ανοίγω το Ventrilo. Μπαίνω σ ένα channel και αρχίζω "Ελα καλησπέρα...καλησπέρα....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..." τίποτα...μετα απο λίγο ξαναπροσπαθώ "ρε μλκες είστε εδώ"? τίποτα πάλι. Τι στο πούτσο γίνεται, αρχίζω και κοιτάω τα καλώδια, τη σύνδεση, το σετάπ, όλα ΟΚ. Τσιμουδιά. Τι ν αυτό ρε πούστη δηλ., δεν έχετ ακούσει για την οικονομία ενέργειας? καταναλώνετε και τη δική μου και του περιβάλλοντος!
Οι καλύτεροι ειναι αυτοί που είναι afk και γράφουν και τον λόγο...!!!
Away cause my father died
BrB
AFK
Away trww
@ work
Μy little pussy, ROFL and im so glad cause im gonna screw it
E, άει γαμήσου σε τελική ανάλυση...
Πάει να γαμήσει στο κρεβάτι του δίπλα και είμαι υποχρεωμένος να ακούω ή να φαντάζομαι τα "σλούρπα σλούρπα" και τα "σλίκα σλίκα".
ή το άλλο ... afk eating pizza!!!
λοιπόν μια λέξη. ΓΑΜΙΕΣΑΙ γιατί κάνω δίαιτα, επειδή έγινα σα βάτραχας, επειδή κάθομαι κάθε βράδυ να σου κάνω παρέα...
ΠιΕς. Γαμιέστε
ΠιΕς2. Έχω τα νεύρα μου και είπα να ξεσπάσω!