Orea afou sas pligei san opistodromiko tote gt to exete valei sto forum kai sizitate gia auto?
egw vlepo se polla themata pou exoun kanei ta pedia pou zitane merikes fores voithia i sizitane gia kati na vrizete to pexnidi auto kai na to katakrinete poli afstira.. afto einai kathara diko sas thema alla mipos prepei na skeftite kai ligo auta ta pedia pou tous aresei to game , to pezoun kai theloun na sizitisoun gia auto kai telika na vlepoun mia omada atomon mesa sto forum na vrizei to game kai na sxoliazei me kako tropo ton idion (gamer) pou to agorase?
min to pareis san paratirish mporei na exete tous dikou sas kanones edw.. alla egw auto eida kai eithela na to pw !
den kserw an kanw lathos i sosto apla sto lew mipos kai provlimatisteis!
Νομίζω πως απέτυχες στο να ερμηνεύσεις τις ιδέες του ποστ μου και να συνειδητοποιήσεις τι σου λέω. Η πρώτη σου ερώτηση είναι παντελώς άστοχη, μιας και ακριβώς επειδή θεωρούμε αυτήν την κίνηση επικίνδυνη και αμοραλιστική (η ηθική εξ' ορισμού δεν έχει θέση στην ελεύθερη αγορά), οφείλουμε να λάβουμε θέση ως site που ασχολείται με τη συγκεκριμένη σειρά games. Αντίστοιχα, όταν κάποιος μπαίνει εδώ και ζητάει πληροφορίες για το MW2, αφενός δεν τις έχουμε γιατί δεν ασχολούμαστε με το game, αφετέρου δε θέλουμε να υποστηρίξουμε εμμέσως το game βοηθώντας στην αύξηση του κοινού του. Ο ίντερνες είναι μεγάλος, όποιος θέλει να βρει τεχνικές πληροφορίες για ένα παιχνίδι που πούλησε 20 εκατομμύρια κόπιες δε θα δυσκολευτεί και πολύ.
Αυτό που, δυστυχώς, δεν κατάλαβες απ' το ποστ μου, είναι πως αυτό που εμείς κριτικάρουμε και αρνούμαστε να υποστηρίξουμε, στην πραγματικότητα πλήγει κι εσένα (και οποιονδήποτε εσένα, προφανώς συμπεριλαμβανομένων και ημών), εκτός κι αν είσαι μέτοχος της activision, ξέρω 'γω. Τα γεγονότα ποτέ δεν είναι ασύνδετα. Όταν στο μέλλον θα υποχρεούσαι να πληρώσεις συνδρομή ή επιπλέον λεφτά για κάτι το οποίο μέχρι προσφάτως θεωρείτο δεδομένο και τζάμπα, θα δεις πως το MW2 αποτέλεσε κομβικό σημείο σ' αυτήν την εξέλιξη πραγμάτων.
Είναι το ίδιο φαινόμενο με το να ψηφίζεις τα ίδια υποκείμενα που γαμάνε τα πάντα ξανά και ξανά, χωρίς να συνδέεις καθόλου την πτώση του βιοτικού επιπέδου και την πάταξη ελευθεριών και ιδεών με την ίδια σου την ψήφο.
ougk