ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ (EPIC)
πως βαρέθηκα όλα αυτά τα χρόνια να ακούω τόσα πολλά πράγματα από κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο καθένας έχει δικαίωμα και παίζει ότι θέλει και δεν είναι υποχρεωμένος να απολογείται για αυτό.... γιαυτο θα μιλησω στα παιδια που παιζουν τωρα με απλα λογια να καταλαβουν γιατι ειμαστε απογοητευμενοι
Επί της ουσίας όμως....
Είμαι 24 χρόνων και έχω ασχοληθεί με το gaming από πιτσιρικάς.
Το παλικάρι που έχει ακούσει τόσα εδώ, μου θυμίζει εμένα όταν έκανα “αγώνα”
προσπαθώντας να σταματήσω τους φίλους μου να παίζουμε counter strike και να αρχίσουμε το Call of duty…με έκραζαν όσο δεν πάει... αλλά στην συνέχεια λιώναμε LAN call of duty 1, 2 (epic) και φυσικά το call of duty που έφερε την αλλαγή , και ακόμα τρώει αρκετές ώρες από την ζωή μου, το φοβερό COD 4…
πρώτα ακούσματα για MW2 , εντυπωσιάζομαι, λέω: για να δούμε τι μας ετοίμασαν 2 χρόνια μετά... οι μέρες περνούν...
ΕΙΔΗΣΗ #1 :
no dedicated servers on pc, wtf?

αυτό δεν γίνεται μάλλον είναι αστείο,
ΕΙΔΗΣΗ #2 :
max players= 12 (18 μόνο σε ένα mod) τι στην ευχή?

Δεν το αναπτύσσει η IW , αν ναι που είναι η φιλοσοφία cod1+cod2+cod4 (όλα game of the year, από εμάς τους PC gamers) βγαίνει το game το παίζω σε pc (να δούμε....) εντυπωσιακά τα frou-frou και αρώματα, ωραίο το AC-130 αλλά δεν με γεμίζει... GL NOOBαδες , AKIMBO P90 (LOL) , και επικρατεί μια παιδική χαρά από 15χρονα, που καταστρέφουν όσα χρόνια έπαιζα COD… μετά από 2 ωριτσες με βρίσκω να παίζω sabotage στην CRASH και TDM στην CAEN ….. πλέον το MW2 το παίζω μόνο σε private match με max τους 18pl , χωρίς GL και όλες αυτές τις μακακίες...
οσο για τα hack που λες, μετα απο 1 ωρα βγαινουν
κλείνοντας θα αφήσω κάτι στοίχους από ένα τραγούδι:
“μια εποχή τελειώνει, λιώνει σαν χιόνι
και μια καινούργια ζυγώνει, και όλο σιμώνει”
όσοι είναι γνήσιοι PC GAMERS και παλιοί PC GAMERS θα καταλάβουν....
συμφωνώ απόλυτα με τον
sinister_evil, όλα αυτά τα γνώριζες.....
ακούς εκεί 15€ το DLC…