Author Topic: 20.06.06 -|EL|- Ftiaksimo (epitelous) enos official protathlimatos COD2  (Read 11996 times)

Unsto

• DV zombie
..........
Re unsto kai beret den nomizw sto simeio pou exoume ftasei na mas polinoiazei an oi omades pou tha thelame na xwthoun
sto community na einai diasimes (LoL)oi PROS (LoL).....

Lol nick, δεν καταλαβες πως το εγραψα :o ::)

Leon

• Guest
UPDATED 13.07.06

Tha ithela na enimeroso ,osous de gnorizoun, pos tin proigoumeni Kiriaki (09.07.06) pragmatopoiisame ston 1 (apo tous 3 -|EL|-) server , ena mini CUP anepisimou xaraktira me MIXED omades, se TDM mode.
Mporeite na deite analitika ta stoixeia tou CUP , poies omades k poia atoma simmeteixan ston parakatw tomea...(to forum mas-gia osous den gnorizoun einai to www.ellohimclan.tk)
11. League-Mini Daily Cups->Pinned 09.07.06 SUMMER 2k6 1st MINI-DAILY CUP(UNOFFICIAL)

To paron post ginetai gia na enimerosoume olous autous pou den to gnorizan k tha ithelan na simmetasxoun sto deutero CUP pou kanoume tin prosexi Kiriaki (16.07.06)

Exoun ginei kapoies protaseis, tis opoies mporeite na deite k na epemvete an to krinete sosto, oi opoies anaferontai edo...
11. League-Mini Daily Cups->Pinned: 16.07.06 SUMMER 2k6 2nd MINI-DAILY CUP(UNOFFICIAL)

Theloume ti voitheia sas k pisteuo an o enas voithisei ton allon tha petixoume poli kala pragmata...

Y.G. Den evala apeuthias links gia ton logo oti iparxei periptosi na min leitourgoun sosta...An sas endiaferei esto apla na deite ti egine tin proigoumeni Kiriaki, mpeite sto forum esto san guest k rixte mia matia. An thelete na dilosete to endiaferon sas, kante ena register -pou ginetai se 1 lepto kathos de xreiazetai activation... kai ta leme k ekei :)

Euxaristo gia ton xrono sas :)

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
Nice leon mporeis na mas pei edo se auto to site poies omades exoun dilothei kai poioi einai avaiable euxaristo! ;)

Leon

• Guest
Fisika...Tha kano post to savvato me oti pio egkiro exo...

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
Orea dilose kai tin omada mou

Onoma:MiX
Paiktes:GReeNBeReT,NoN1Ck,Mentality

PS:Psaxno enan tetarto pou tha dialexo EGO apo tous free ok?[ An den bro apo monos mou ]
PS2:Leon gi auto ithea na mou doseis free gia na dialexo kai na kleisei i omada  8)
PS3:Telika ti tha einai ctf i Sd??
PS4:Sas ta prixa me ta PS
PS5:LOOOOOOOOOOL

Leon

• Guest
Sxetika me to PS3 tha einai CTF , alla tin epomeni Kiriaki (23.07.06), na eimaste kala..., tha einai snd.
PS4. Den mas eprikses, ennoeitai oti prepei na ginoun dieukriniseis, fovamai omos oti tha ginoun tin teleutaia stigmi. Den tha agxothoume omos gia tetoia zitimata. To proto anepisimo Cup edeikse oti k me organosi enos mono atomou...ola kilisan mia xara! Poso mallon tora pou tha exoume 1)voitheia k apo alla atoma 2)poli perissotero free time, kathos tin proigoumeni fora eixame k ton teliko tou mountial...
PS4. LoLa ! :D

YG1. Gia ta PS1-2 epifilassomai gia to savvato mexri tis 21:00 na epaneltho me ta Onomata twn Omadwn kai twn diathesimwn paiktwn.

Kai pali...euxaristw gia ton xrono sas :)

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
Leon akoma perimeno tous free!!! 8)

Leon

• Guest
Sorry pou argisa na apantiso...
Oson afora ta diathesima atoma autoi pou eipan (apo monoi tous) oti einai diathesimoi einai :
-AlloFrouto msn-> medalas@hotmail.com
-Fantom
kai alloi pou tha prokipsoun ekeini tin stigmi...
An deite sto forum mas (www.ellohimclan.tk) tha diapistosete oti ta diathesima atoma (gia simmetoxi) einai arketa gia na kalipsoun tis anagkes mias imitelous omadas.

To provlima pou proekipse logo PAM 2.03 pou mpike stous 2 servers (eutixos oxi k ston triton) einai oti tous erikse se poli mikro xroniko diastima. Einai poli unstable gia Linux (opos apodeixtike k apo to episimo forum...) ara..exoume diathesimo ton Rifles Only Elite gia to anepisimo auto Cup.

Exei vgei apo xtes to treksimo, tha afairethoun k oi grenades.
Tha ithela na deiksete mia katanoisi sto provlima (me tous 2 servers) pou proekipse k na min sas enoxlisei to gegonos oti tha paiksoume se mono Rifles.
Tin epomeni evdomada ta pragmata tha einai poli kalitera kathos tha dokimasoume allo mod (anti tou pam) to opoio tha kanei antistoixes leitourgies me megaliteri statherotita...

THeRiSTiS

• Guest
tufla na exei o alen nte lon kai o alla ntalon

Unsto

• DV zombie
tufla na exei o alen nte lon kai o alla ntalon

???

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
Re: 20.06.06 -|EL|- Ftiaksimo (epitelous) enos official protathlimatos COD2
« Reply #25 on: September 29, 2006, 04:25:29 PM »
Geia sas.

To Electronic Sports League einai panta pro8ymo na boh8hsei opoiadhpote prospa8eia ginetai se epipedo community. Gia na to kanw pio clear, boh8hste mas na sas boh8hsoume  8). Den mou aresoun oi terastioi prologoi, opote mpainw kateu8eian sto psito.

Servers mporoume na parexoume, leagues mporoume na anoi3oume, dwrakia mporoume na baloume, premiership (prwta8lhma) mporoume na kanoume, to 8ema einai eseis na asxolh8eite wste na exei thn aparaithth summetoxh kai sunepeia. Gia na ginei kati kalo 8elei sunergasia, na to 8eloun kai oi duo pleures, an emeis boh8ame kai eseis tromparete, den kaname tipota. To idio isxuei kai sto antistrofo, an eseis 8elete, kanete accounts, organw8eite klt kai emeis tromparoume, pali 0.

Suzhtame me ton brizola gia na anoi3oume ena premiership se ligo kairo wste na 3ekinhsete na paizete kai na mathenete oso kalutera ginetai to site kai tis diadikasies pou xreiazetai to esl. Mexri na etoimastei kalo 8a einai na kanete accounts kai na paizete sta ladders pou einai hdh open gia na mathete tis diadikasies kai na sunh8hsete s' ena pio pro perivallon.

Euxomai na pane ola kala kai na sas pros8esoume ws paixnidi sthn epomenh season tou pro series (epaggelmatikh katahgoria) pou exei sunolika 15.000 EURO brabeia. Einai to pro evolution kai den eiste eseis ? :)

Oti xreiasteite eimai sthn dia8esh sas.
Filika, ESL national head admin of Greece

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: 20.06.06 -|EL|- Ftiaksimo (epitelous) enos official protathlimatos COD2
« Reply #26 on: September 29, 2006, 09:45:00 PM »
Ε, diggeri, check yr hl pms.
Thx btw ;)

ougk