Author Topic: Call of Duty 2 iwd files  (Read 8056 times)

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
Call of Duty 2 iwd files
« on: August 27, 2010, 01:58:59 AM »
Καλημερα,
Μετα απο πολυ καιρο και μιας μου ειχε λειψει αποφασισα να παιξω παλι το cod2 multiplayer.

Το εγκατεστησα σε λαπ τοπ με vista.. Τις απαιτησεις τις εχει.
Εβαλα το κωδικο στο multiplayer κλικαρα σε σερβερ για να παιξω ομως μου εβγαλε το εξης:

Inpure client detected. Invalid IWD files Referenced C:\ cod2\main\iw_00.iwd

Το εχω απεγκαταστησει και εγκαταστησει πολλες φορες, εχω δοκιμασει να σβησω τα .iwd αλλα μετα δε μου ανοιγει καθολου το παιχνιδι.
Επισης οταν παω multiplayer options και θελω να αλλαξω το ονομα μου δε το αποθηκευει. Στον κωδικο εχει αποθηκευσει λαθος το τελευταιο ψηφιο, το διορθωνω και αυτο εκει το χαβα του να μη το αποθηκευει και να μου κραταει το λανθασμενο.

Εδω και μερες χτενιζω το διαδυκτιο χωρις αποτελεσμα...  ???
Μπορει καποιος να με βοηθησει? :)

TYRANOUS-

• DV zombie
Re: Call of Duty 2 iwd files
« Reply #1 on: August 27, 2010, 02:15:21 AM »
patch έχεις βάλει? 1.2, 1.3

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: August 27, 2010, 02:43:50 AM »
Ειχα βαλει τη πρωτη που το εγκατεστησα το 1.3 αλλα παλι μου εδειχνε το ιδιο...

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #3 on: August 27, 2010, 02:47:49 AM »
svhse to kleidi apto registry tou cod2 , pata start-run- grapse regedit  , pata enter k meta pata to f3 gia na psakseis gia to cdkey sou , grapse ta prwta 4 pshfia k tha sto vrei , otan sou vrei th kataxwrhsh , svhsth.  Trekse pali to cod k logika otan pas sto multiplayer options sto cdkey tha nai adeio.
Oson afora to problhma me to .iwd issue, ta iwd files einai afta pou egathistontai me to game kata kyrio logo ektos an katevoun extra mods. Perna ta patches ola me th seira . Postare ksana an lythike to problhma h oxi, dikimase na mpeis se server pou den exei set sv_pure "1" alla 0 , fenetai apto server-information .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: August 27, 2010, 02:49:23 AM »
Το κανω τωρα και ερχομαι να απαντησω  :D

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #5 on: August 27, 2010, 03:41:13 AM »
Λοιπον, εγκατεστησα τα patches μεχρι v1.3 Patch. τοσα δεν ειναι?
Μου αποθηκευσε το ονομα (ειναι το λιγοτερο), εκανα τη διαδικασια για να σβησω το κλειδι, μου το εσβησε, ομως εχει κολησει σε ενα ασχετο κλειδι. ΠΑλι δε μου αποθηκευει το σωστο. Εχω και το cod4 μεσα, μηπως ειναι απο αυτο?
Κανω την ιδια διαδικασι ανα το σβησω, περναω το σωστο, αλλα μουλαρωνει.. Κι αν κανω παλι τη διαδικασι αν το σβησω το βρισκει παλι, οποτε συμπαιρενω πως ειναι απο το 4.

Πλεον δε με αφηνει να παιξω γιατι μου λεει bad key code

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #6 on: August 27, 2010, 06:52:25 AM »
Δες μεσα απο το game ποιο ειναι το cd-key που εχει περασμενο. Οταν ανοιξεις το regedit κανε αναζητηση γι' αυτο το cd-key χωρις ομως παυλες ή κενα μεταξυ των 4αδων.
Θεωρητικα θα πρεπει να σου βγαλει ενα εικονιδιο με ονομα codkey και value το cd-key σου που θα βρισκετε στο
HKLM\Software\Wow6432node\Activison\Call of Duty 2 εφοσον εχεις vista (ή μπορει να ειναι \software\activision κατευθειαν).
Κανε διπλο click στο εικονιδιο αυτο και διορθωσε το cd-key. Μην βαλεις τις παυλες.

Το οτι δεν σου κανει save αλλαγες που κανεις (name κτλ) σημαινει οτι μαλλον δεν μπορει να γραψει στο δισκο. Βρες τον φακελο του cod2 (Program Files\Activision\Call of Duty 2 by default) και κανε του δεξι click, properties και σιγουρεψου οτι δεν ειναι μαρκαρισμενο το read only.  Κανε το ιδιο για το αρχειο config_mp.cfg μεσα στο main\players\*profilename*\.

Για τα iwd errors πρεπει να εχει φτιαξει με τα patch. Δοκιμασε να μπεις online οταν φτιαξεις το cd-key να δεις αν παιζει ή οχι.
« Last Edit: August 27, 2010, 06:54:10 AM by sinister_evil »

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: August 27, 2010, 11:17:13 AM »
Για να μας παιδεψει, εκανα αυτο που μου ειπες, αλλα μεσα στο παιχνιδι εχει συμπληρωσει τα 4 τελευταια ψηφια και τα υπολοιπα κουτακια ειναι κενα. Τα συμπληρωσα μονη μου αλλα δεν θελει να τα αποθηκευσει.

Οντως ητανε μονο για αναγνωση, το ξετσεκαρα, το εκανα απο την αρχη αλλα παλι το ιδιο αποθηκευσε μονο τα 4 τελευταια και δεν αποθηκευει τα υπολοιπα, ειναι κενα
« Last Edit: August 27, 2010, 11:25:30 AM by Theodora13 »

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: August 27, 2010, 11:41:06 AM »
Δε το πιστευω βρε παιδια, το αποθηκευσε, μπαινει σε εναν σερβερ και εκει που μου ελεγε να περιμενω να φορτωσει ο χαρτης κτλ (δε θυμαμαι πως ακριβως το ελεγε), γεματο χαρα μου ξαναβγαλε το :
Inpure client detected. Invalid IWD files Referenced C:\ cod2\main\iw_00.iwd

Δοκιμασα και απο το xfire, αλλα εκει εχει αποθηκευμενο το ασχετο κλειδι, οποτε απο εκει το ξεχναω
« Last Edit: August 27, 2010, 11:46:26 AM by Theodora13 »

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #9 on: August 27, 2010, 11:44:15 AM »
Theodora allakse omada kai 8a ly8ei to zitima ;-)

PS: Korakia e korakia  :P
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: August 27, 2010, 11:48:17 AM »
χαχαχαχαχαχαχαχχααχ  ναι ε?

Μπα δε το νομιζω :Ρ

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: August 27, 2010, 10:03:38 PM »
Καλως σας βρηκα και παλι. :)
Μεχρι 1.3 δεν ειναι τα patches?
Υπαρχει απο καπου να το κατεβασω και να βαλω το κλειδακι μου να ξεμπερδευω?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #12 on: August 27, 2010, 10:27:15 PM »
Τι ακριβως να κατεβασεις?

Το game επισημως οχι. Σε torrent φανταζομαι θα το βρεις.
Τα patches μπορεις απο εδω.

Το cd-key περναει 100% με τον τροπο που σου ειπα και αποκλειεται να χανετε εκτος και αν τρεχεις το game απο καποιο crack που φορτωνει αλλο cd-key καθε φορα or something.

Theodora13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #13 on: August 27, 2010, 11:41:23 PM »
Μετα απο προσπαθεια το περασα το κλειδι, το αποθηκευσε, τωρα ειναι οκ απο αυτο.

Το θεμα ειναι βγαζει και παλι το γνωστο iwd..

Ολα αυτα πρεπει να περασω απο patches?? H μεχρι το  1.3 κλασικα??

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #14 on: August 27, 2010, 11:55:30 PM »
Προφανως οχι ολα αυτα. Τα περισσοτερα ειναι custom maps.

Θες τα patch v1.01, v1.2 και v1.3. Τα περνας με τη σειρα και φανταζομαι θα εισαι ok. Σε περιπτωση που δεν παιξει μαλλον θα χρειαστει reinstall το game.

Σιγουρεψου παραλληλα οτι στο main δεν εχει κανενα αλλο iwd εκτος απο τα iw_00.iwd εως iw_15.iwd και τα localized_english_iw00.iwd εως localized_english_iw11.iwd. Και οτι οντως το main σου ειναι στο c:\cod2\main. Αν δηλαδη εχεις κανει move το game σε αλλο δισκο παιζει να ειναι εκει το προβλημα.