Author Topic: CoD : Black Ops Lagg issue  (Read 2635 times)

c00kie

• CBWARRIOR.
  • Hmm i smell c00kies ;d
CoD : Black Ops Lagg issue
« on: November 12, 2010, 11:58:59 PM »
 Παιδια το game ειναι φοβερο αλλα και πολυ σπαστικο εξαιτειας ενος bug που εχουν κανει οι coders της treyarch.Το SP kai to MP laggαρουνε φοβερα,το οποιο στην αρχη με νεβριασε γιατι περιμενα πολυ καιρο γι'αυτο το παιχνιδι.Ετσι καθησα και επσαξα σε μερικες ιστοσελιδες για αυτο το προβλημα.Απο οτι διαπυστωσα το game παιρνει παρα πολυ απο την δυναμη της CPU και δεν την αποδιδει,οπως διαπυστωσα και μονος μου κανοντας μερικες δοκιμες.Για την ακριβεια ετρεξα το παιχνιδι σε default και high settings και το αποτελεσμα ητανε να ειχα 20-40 FPS,μετα ετρεξα το game σε resolution 800x600 και τα παντα στο low και η μονη διαφορα ητανε 10-20 fps διαφορα σε μερικα MAP.Επισης βρικα μια ιστοσελιδα που δοκιμαζεις αν ο υπολογιστης σου ''σηκωνει'' καποια προγραμματα [ http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/ ] και εκανα το test για το black ops ο υπολογιστης μου ξεπερναει το minimum κατα παραπολυ[εκτος απο το θεμα της RAM].Οπως θα δειτε παρακατω:

zerkes

• 222 HERO!~
Re: CoD : Black Ops Lagg issue
« Reply #1 on: November 13, 2010, 12:51:20 AM »
emena pali mu grafei FAIL pio katw apo to minimum  ???
[00:19] LLL cHoObiE3: lol :D
[00:19] LLL cHoObiE3: hope u win man
[00:19] mindless zerksan: hope is just a chance
[00:19] mindless zerksan: u help me win
[00:19] mindless zerksan: xd

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #2 on: November 13, 2010, 01:24:40 AM »
Υπάρχει το παρόν θέμα σε άλλο Topic , δεν είσαι ο μόνος , και άτομα με αρκετά καλύτερα συστήματα έχουν τα ίδια.
Βγήκε ένα patch χτες λογικά πρέπει να ναι καλύτερα τα πράγματα πλέον ,  όσον αφορά το Single εγώ προσωπικά δεν είχα προβλήματα (ειδικά στο online zombie mode κανένα πρόβλημα).
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

c00kie

• CBWARRIOR.
  • Hmm i smell c00kies ;d
« Reply #3 on: November 13, 2010, 11:19:10 AM »
Υπάρχει το παρόν θέμα σε άλλο Topic , δεν είσαι ο μόνος , και άτομα με αρκετά καλύτερα συστήματα έχουν τα ίδια.
Βγήκε ένα patch χτες λογικά πρέπει να ναι καλύτερα τα πράγματα πλέον ,  όσον αφορά το Single εγώ προσωπικά δεν είχα προβλήματα (ειδικά στο online zombie mode κανένα πρόβλημα).
Δυστηχως εγω δεν βλεπω διαφορα απλα βιαστηκαν να βγαλουν το game σε pc αντι να testαρουνε αμα τρεχει smooth το game σε pc πανε και βλεπουνε σε πσ3 και χβοχ σαν καλοι βλακες που ειναι.

V O L T R O N

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: November 13, 2010, 12:01:58 PM »
Τα bugs συνεχίζονται στο multiplayer...Συγκεκριμένα τα last kill cam είναι ακόμα τραγικά!

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #5 on: November 15, 2010, 04:01:36 PM »
Εγώ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα ονλαιν. Απορώ! :o

Απο πότε λέγετε bug κατι που θελανε οι σχεδιαστές να υπάρχει? ???

c00kie

• CBWARRIOR.
  • Hmm i smell c00kies ;d
« Reply #6 on: November 15, 2010, 06:28:00 PM »
Εγώ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα ονλαιν. Απορώ! :o

Απο πότε λέγετε bug κατι που θελανε οι σχεδιαστές να υπάρχει? ???
To lagg?Το θελανε οι σχεδιαστες?ΛΟΛΖΟΜΦΓΣΟΖ4WΤΦ