Tωρα με πεισμωσες το ξες?
Το miniclip ειναι ενας προθαλαμος του movie, ειναι σαν ενα μικροτερο και λιγοτερο προσεγμενο movie.
Οταν ζηταω την γνωμη καποιου για το clip μου την ζηταω για να μου πει τι δεν εχει το clip ως clip oμως, οχι ως movie.
Με αλλα λογια ρωταω αμα το collor correction ειναι καλο, αμα το quality ειναι ικανοποιητικο, αμα πρεπει να βαλω περισσοτερα efx ή να αφαιρεσω μερικα.
Ενοειτε οτι το sync θα ειναι καλο σε μεγαλο movie, αλλα τωρα δεν χρειαζετε να το κανω με ακριβεια, ακριβως επειδη ειναι miniclip.
Δεν ειπα οτι δεν εκανα καθολου sync, ειπα οτι δεν προσπαθησα να το κανω τελειο. Τελειο θα ειναι στο movie, χεστηκαμε για το miniclip.
H xρηση του miniclip ειναι να τεσταρεις πραγματα. Ο sandman μου ειπε οτι το crop δεν ειναι καλο. Ηταν το μονο λογικο comment που ειχα, που με βοηθησε!
Ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα, δεν μου δινουν καμια πληροφορια για το πως να βελτιωθω.
Το να μου λες να δειχνω πως εγινε το kill, τι ενοεις ρε μεγαλε? Ναι ειχα καβλες και αρχισα τα quickscopes και οποιον παρει ο χαρος. Τι παραπανω πρεπει να σου δειξω απο τα kills? Πως μου ηρθε η ιδιοφυης ιδεα να τους αρχισω στα quickscopes? Η θες να βλεπεις ποσο μεγαλειωδεις σκεψη ηταν να δω τα σωματα των αντιπαλων μου, να ζουμαρω και να πυροβολησω? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LAN FOOTAGE, CAPTURE THE FLAG ΠΑΙΖΩ.
Αλλο edit χρησιμοποιεις οταν ειναι το kills απο pub/cb/esl και αλλο οταν ειναι απο lan. Στο lan οντως πρεπει να δειξεις την ολη κινηση του παικτη μεσα στο round. ΕΔΩ ΟΧΙ.
Ειλικρινα πιο λιανα δεν μπορω να σας το κανω.