Author Topic: Battlefield 3  (Read 93470 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Battlefield 3
« Reply #300 on: November 15, 2011, 03:24:35 PM »
@Pew

Και από όλα αυτά πως κατέληξες στο cod2 και 4?

@ρεακτορ

H διαχωριστική γραμμή είναι το focus που έχει το game. Τα νέα είναι σχεδιασμένα καθαρά σαν pub games pew pew lazor για τη σεζόν μόνο. Είδαν το cod που βγάζει από το mw και μετά το ίδιο game κάθε χρόνο και τσιμπάει μύρια πωλήσεις και είπαν να climb the bandwagon.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #301 on: November 15, 2011, 03:36:06 PM »
ingame εννοώ τη διαφορά στο gameplay ;p

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #302 on: November 15, 2011, 03:42:50 PM »
epeza cs 1.6 kai me to pou vghke to cod2 kai mou to edikse o kollitos mou kai arxisame san parea na pezoume lan leo edo eimaste.opote logiko meta na goustAro cod4 dioti eixa hdh eroteutei thn seira.Kanena allo den mou arese toso oso to cod.gia auto kai eimai edo www.callofduty.gr

ade kai to cs1.6 pou odos me thn parea mou perasame poli kales faseis kai me to moh se ena vathmo, ola ta alla omos kamia sovarh aisthhsh den mou afhsan.

vevea pezei kai rolo to oti den goustarame ,san parea, gamesme eksogiinous kai paparies alla realistika pragmata.

to ti exo peksei ta games pou sou eipa den shmainei oti ta exo liosei,apla exo peksei se vathmo pou na boro na krino an mou tairiazei or not.
« Last Edit: November 15, 2011, 03:57:45 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #303 on: November 15, 2011, 04:18:41 PM »
@reactor

μα φαίνεται στο gameplay η φιλοσοφία του game design. Ένα ατελείωτο spam από pew pew laz0rs και βομβαρδισμός από +10pts και dogtags και παράσημα για να χαίρεται ο κάθε καθυστερημένος.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #304 on: November 15, 2011, 04:29:11 PM »
μα δεν κατάλαβες τι είπα, εννοώ τη διαφορά μεταξύ BF3 και BF:BC2 :Ρ έτσι όπως τα περιγράφεις είναι ΚΑΙ στα δύο games.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #305 on: November 15, 2011, 04:58:00 PM »
Μα εγώ ισχυρίζομαι πως είναι ίδια τα bc2 και bf3. Διαφορά υπάρχει με το bf2.

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #306 on: November 15, 2011, 06:29:41 PM »
Παράλληλα τα pcw κτλ, σε τι format είναι? Squad rush?
Είναι στο Battlefield signature mode: Conquest
5vs5 Conquest small (3 flags) Infantry only

cgd xwris parekshghsh file alla eisai o monos p postarei/leei thetika gia to bf3?gt mono esena vlepw na kaneis replies sto topic auto :D
Και είμαι μάλλον και ο μόνος που το έχει παίξει επίσης (σε σημαντικό βαθμό)  ;D
Όμως είναι αναμενόμενο γιατί εδώ είναι το Call of Duty φόρουμ, θα βρείς μακροσκελής θετικές & αρνητικές απόψεις απο παίχτες που το έχουν παίξει και για αρκετές ώρες στο φόρουμ της Ελληνικής Κοινότητας Battlefield.

Έχουμε και το Rookie εδώ που το έχει παίξει το παιχνίδι ;D:
emena mou aresei poly

« Last Edit: November 15, 2011, 06:49:14 PM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #307 on: November 15, 2011, 08:56:51 PM »
Άρα παίζετε ένα game που το ατού του είναι το combined arms combat, στο format που παίζονται τα squad tactical games ala cs και cod? Ποιός ο λόγος να ασχοληθεί κάποιος με αυτό το format στο bf3 αντί να το κάνει στο cod (που αντικειμενικά κάνει το infantry combat καλύτερα)?

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #308 on: November 15, 2011, 10:02:27 PM »
Conquest 8vs8 (με οχήματα κανονικά) είναι το πιό διαδεδομένο στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα τώρα στις αρχές δεν έχουν ακόμα αρκετά άτομα οι ομάδες για σταθερά 8vs8 (ανεβαίνει όμως συνέχεια ο αριθμός - εμείς έχουμε κάθε μέρα νέες αιτήσεις και έχουν γεμίσει 2.5 Plattoon με Έλληνες στο Battlelog), προς το παρόν παίζουμε το 5vs5 για το οποίο ήταν και διάσιμο το BF2 το 2005, είναι ένα πολύ έντονο mode που θέλει σκληρό teamwork για να νικήσεις.

Έχει αρκετά cod4 styl maps για εξαίρετο infantry combat. Το feel του όπλου δεν έχει σχέση με το BC2, είναι προς cod4 κατάσταση αλλά τα περιβάλλοντα/ήχοι είναι άνετα ανώτερα του cod (όμως δεν έχω παίξει ακόμα το νέο cod άρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τα γραφικά από το Black Ops, ισχύει όμως ότι ή μηχανή Frostbite 2 του BF3 είναι η πιο σύγχρονη και σχεδιασμένη για αυτόν τον σκοπό) και βέβαια έχει και terain destruction που ενισχύει τα tactics και τις επιλογές που έχεις διαθέσιμες.

Προσέξτε όμως: το παιχνίδι ΔΕΝ είναι cod και ας έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά από αυτό. Στην αρχή τους cod masters θα σας pwnάρουν μέχρι να μπείτε στην λογική του, μην σχηματίσετε άποψη παίζοντας έναν χάρτη ότι νάνε mode με ότι νάνε όπλα που πρωτο-βρείτε και σε public κιόλας.
« Last Edit: November 15, 2011, 10:20:23 PM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #309 on: November 15, 2011, 11:11:54 PM »
Δεν θέλω να μπω σε cock fight τώρα, cod vs bf, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως το bf2, bc2 ή bf3 είναι καλά για squad based competitive play. Δηλαδή σφυρίζει doing it wrong από μίλια μακριά. Kαι το 8vs8 conquest γτπ είναι, είχαμε συζητήσει και παλιότερα όμως, με τον dfk, τους λόγους που πρέπει αν είναι 8v8 και όχι παραπάνω.

Τα όπλα bc2 και cod4 μου φαινόντουσαν ίδια : recoilless spray and pray pew pew, με τη διαφορά του ηλίθιου netcode του bc2 που τις μισές φορές αλληλοτρογώσασταν. Απ' ότι έχω δει, γιατί δεν έχω παίξει, το ίδιο πράγμα είναι και στο bf3.

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #310 on: November 15, 2011, 11:43:44 PM »
sux game re.

/thread

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #311 on: November 15, 2011, 11:52:41 PM »
δεν έχω παίξει
Παίξε το. :)

Λίγοι που παίζουν δεν έχουν πεί "το παιχνίδι τα σπάει". Το παιχνίδι σε τραβάει - σαν ομάδα είμαστε 10-20 άτομα κάθε μέρα για ώρες στο TS. Το competitive μας έχει τραβήξει πολύ, δεν βλέπουμε την ώρα για το επόμενο τουρνουά και pcw.

Νομίζω δεν αξίζει να το αφήσεις να περάσει χωρίς να το δοκιμάσεις καθόλου. Μπές απο κάνα φίλο σου και έλα στο TS όποτε θές να παίξεις με εμάς.
« Last Edit: November 16, 2011, 01:20:05 AM by Cgd »

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #312 on: November 15, 2011, 11:56:07 PM »
εμένα δεν μου ανοίγει καν πλέον, ενώ μέχρι πριν από 5 μέρες ήταν όλα ΟΚ. κολλάει στο joining server και ποτέ δεν ανοίγει το exe. suxxer coxxer :(

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #313 on: November 16, 2011, 12:02:47 AM »
εμένα δεν μου ανοίγει καν πλέον, ενώ μέχρι πριν από 5 μέρες ήταν όλα ΟΚ. κολλάει στο joining server και ποτέ δεν ανοίγει το exe. suxxer coxxer :(

Θυμάμαι κάποιος είχε ίδιο πρόβλημα, δεν θυμάμαι την λύση :(. Δοκίμασες άλλο Browser, μήν φταίει το plugin update;

Καλύτερα ρώτα στο φόρουμ να σου πούν τα παιδία που ξέρουν.

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #314 on: November 22, 2011, 11:34:52 AM »
Modern Warfare 3 vs Battlefield 3: Results