λοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα με την γραμμή μου (και ακόμα εχω μερικες φορές)... για το θέμα του παναγιώτη εμένα το ρουτερ του ΟΤΕ όταν ήταν εδώ ο αδερφός μου συνδεμένοι και οι 2 ΛΑΝ είχαμε lag spikes τον λόγο δεν τον ξέρω αλλα πιστεύω ήταν θέμα ρουτερ, αλλος ένα λόγος που μου κάνει lag spikes είναι όταν ανοίξω το τορρεντ, αν αρχίσει να κάνει lag spikes μετά για να σταματήσουν πρέπει να κάνω restart το rooter, δεν ξέρω αν και εδώ είναι θέμα ρουτερ...
Τώρα για το θέμα του Μήτσου είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα αλλα σε μεγαλύτερο βαθμό ειχα 15 πινγκ και ετρωγα disconnects κοκκινές γράμμες και λαγκ σπάικς, αυτο που έκανα ήταν να τρελαθώ μία μέρα και να πάρω τον ΟΤΕ και να αρχίσω να τους τα χώνω, την επόμενη μέρα ήρθα τσέκαραν την γραμμή και μου έκαναν αλλαγή γραμμης απο το κουτί που έχει ο ΟΤΕ... μετά από εκεί δεν έχω disconnects (ελάχιστα μόνο), το λαγκομετρο καθάρισε και όλα οκ!!! το μόνο που έχω πρόβλημα είναι τα λαγκ σπάικς που είπα και πριν (μόνο όταν συνδεθεί 2ο πισι στο δίκτυο, και ανοίξω τόρρεντ), αλλά πιστεύω είναι θέμα ρούτερ αυτό που κάνει!!!