Author Topic: ESL Major Series Season IX - Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ SLOT???  (Read 23582 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: ESL Major Series Season IX - Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ SLOT???
« Reply #15 on: August 26, 2011, 06:52:24 AM »
Σιγά μη μας κυνηγάει το esl από πίσω να μας παρακαλάει να κάνουμε premierships και ό,τι άλλα σκατά είναι να γίνουν. Νομίζετε οι worldoftanksάδες κτλ έχουν τέτοιες απαιτήσεις. Απλά βρήκατε εδώ εύκολο θύμα τον dfk που ήταν cod player και ασχολείται γενικότερα με το community μας, και πως έπρεπε να είχε τρέξει ο ίδιος για να μας το προσφέρει έτοιμο.

Ας είχαν ενδιαφερθεί άτομα να κάνουν apply για admin team, ας είχαν ενδιαφερθεί να ρωτήσουν νωρίτερα για το major series (οι ημερομηνίες ήταν γνωστές) κτλ. Δε νομίζω το esl.gr να αρνηθεί την σύσταση νέο cod4 admin team, διοργάνωση premiership κτλ.

Τα πράματα έχουν όπως είπε ο mexi. Το game είναι dead, community-wise τουλάχιστον, στην Ελλάδα. Υπάρχουν 2-3 ομάδες που το βλέπουν σοβαρά και καμια 10αριά σκόρπιοι παίχτες που προσπαθούν να στεριώσουν σε καμιά ομάδα παραπάνω από μια βδομάδα. Οι rest είναι pub heroes και, ακόμα χειρότερα, haxxorια.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #16 on: August 26, 2011, 11:18:15 AM »
συγνώμη κιόλας, αλλά άμα δεν έκανε post ο Νίκος, εσείς δε θα κάνατε το κόπο να μας ενημερώσετε για το εν λόγω event?

Αν επιθυμείς να ενημερώνεσαι για τα τεκτενόμενα του ESL.gr: www.esl.eu/gr

Επαναπαυθήκατε στο γεγονός ότι η ελληνική CoD4 σκηνή δεν παίζει άλλο ESL και απλά είστε admins σε ένα section το οποίο θεωρείτε dead?

Δεν υπάρχουν admin στο section του CoD4, καλό θα ήταν να διαβάζεις τις προηγούμενες απαντήσεις πριν γράψεις κάτι.

Και εσείς τι κάνατε απο μεριά σας για να ξαναπαίξουμε εκεί? Ρωτήσατε πόσες ομάδες κατέβηκαν στο τελευτέο lan event?

Ήμουν παρών στο τελευταίο LAN event όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν αρκετοί. Εκεί έκανα και συζήτηση για το ESL και γενικότερα το μέλλον του competitive gaming στην Ελλάδα.

Το ότι δεν παίζουμε esl δεν σημαίνει αυτόματα ότι το game στην Ελλάδα δε το παίζει κανείς, ειδικά όταν έχουμε αρκετές ομάδες με διακρίσεις στην ευρώπη. 3 ομάδες cod.start, 2 cod.academy και μία cod.preinvite δεν είναι εμφανές δείγμα?

Αν δε μπορείς να καταλάβεις γιατί για το ESL δεν έχει σημασία τι κάνεις εκτός ESL, ρώτα κάποιον πιο έμπειρο.

Θα μου πείς, δεν ήξερα. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ COD4 ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ? Simple logic bro.

Εσύ γιατί δε φρόντισε να μάθεις γιατί δε γίνεται τίποτα στο ESL για το CoD4 εδώ και 2 χρόνια; Γιατί δε φρόντισες να ενημερωθείς, αντί να γράφεις ένα κατεβατό για διάφορα πράγματα που δεν ξέρεις;

Επειδή βλέπω την εγγραφή σου στο cod.gr τέλη 2009, καλό θα ήταν να ρωτήσεις και κανέναν πιο παλιό για το αν εγώ προσωπικά έχω αφιερώσει χρόνο να προσφέρω κάποια πράγματα σε αυτό το community και μάλιστα χωρίς να είμαι core community member (actually a battlefield player), προτού εκτοξεύσεις κατηγορίες.

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #17 on: August 26, 2011, 01:46:27 PM »
Φυσικα ρε Sini σιγα μην μας κυνηγησει το ESL παλι. Λογικο ειναι αφου μας επιασε μαλακες 3 φορες  τωρα σου λεει σιγα μην τσιμπησουν παλι αλλα ειμαι σιγουρος οταν τους δοθει η ευκαιρια θα το κανουν γιατι παντα υπαρχουν μαλακες στην Ελλαδα.

Και για να μην λεεω λογια απλως οταν εννοω ESL.gr μιλαω μονο για τον υπευθηνο του ESL (ΒΒΒ) και οχι τους Admins... και οταν λεω μαλακες μας πιασανε 3 φορες το λεω για :

1. Premiership 2008 - Νικητες GAD ... Τα Prizes (SS Headsets) τα πηρανε μετα απο 1 χρονο, μπορει και να ειχαν διαλυθει ηση δεν θυμαμε ;D

2. EPS 2009 - Top 4 - x9, Immature - GROF (Νυν Refuse) , Punx
Το συνολικο Prize Pot ηταν 1000ευρω απο τα οποια τα 4 teams τελικα πηραν 800ευρω με τι δικαιολογια οτι τα υπολοιπα 200ευρω θα πανε extra στο επομενο EPS. Φυσικα αυτο ποτε δεν εγινε και ηταν πληρως παρανομο μιας και δεν ελεγε κατι τετοιο στα συμβολαια που ειχαν υπογραψει οι ομαδες με τον κυριο του ESL, οπως επισης τα συμβολαια λεγανε οτι τα χρηματα θα παρθουν σε 60 μερες απο το τελος του EPS. Δηλαδη Μαιο εληξε το EPS αρα Ιουλιο. Εμεις τα πηραμε τελος Νοεμβρη νομιζω.

Επισης παρε τε το Link : http://www.esl.eu/eu/ems/season9/news/167805/#/gr/pro-series/news/127212/ESL-Pro-Series-Season-VI-/

και καντε την σουμε για να δειτε οτι ο κυριος τσεπωσε περιπου 1000ευρω απο ολα τα games.

3. Το admin team που ειχε παραμεινει μετα το last EPS ηταν (Jinxcat, DFK, Airborner,Uniqze & Savage) εμεις ολοι προσπαθησαμε να προτεινουμε διαφορα για τη σεαζον 2010-2011 οπως νεα Premiership, νεο EPS και αρκετα ακομα αλλα παντα με την προυποθεση να αυξηθει το κινητρο για τις ομαδες με διαφορα επαθλα. Ακομα εγω ο ιδιος τους εκανα conne με την Redbull γαι να supportaroun to COD σε next EPS Η Lan και αντα αυτου καποια μερα ξαφνικα χασαμε ολοι τα rights μας χωρις καμμια εκ το προτερων ενημερωση.
Ο λογος που δοθηκε εκ των υστερων ηταν οτι δε γραφαμε news στο site toy ΕΣΛ λες και ειμασταν Newswritters???

Αρα για να καταληξω, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Θα παμε μεσω eu qualifiers απλα ας μαθουν μερικοι νεοι την ιστορια και καποιοι ποιο παλιοι ακομα πριν σκεφτουν και πουν οοοΟ παμε ESL Admins... :o

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #18 on: August 26, 2011, 02:04:41 PM »
Εγώ πήρα ZERO ευρουλάκια από το EPS  :'( .
Ενδιαφέρον post Air.
Άρα δεν έχουμε καμία απολύτως ελπίδα αφού μας βλέπουνε και σαν προϊόν που δεν αποδίδει κέρδη!  :)

Χαρά στο κουράγιο σου dfk που απάντησες στον Hazard.
Hazard control this testosterone boy.

COD4 Greece:
Apocalypse Now Intro (The Doors - The End)

Λέω να αναβαθμίσω το pc για κάνα άλλο game.         O0
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #19 on: August 26, 2011, 03:13:40 PM »
Νίκο έχεις δίκιο σε αρκετά από αυτά που λες. Όπως θα σου υπενθυμίσω ότι οι πιο επιτυχημένες για το community διοργανώσεις ήταν αυτές που έγιναν χωρίς χρηματικά έπαθλα (οι 2 Premiership). Αντιθέτως το EPS ήταν ότι χειρότερο εγώ προσωπικά έχω συμμετάσχει ως admin.

Προσωπικά ως παίκτης και ως admin ήμουν πάντα ενάντιος στα χρηματικά έπαθλα. Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε το χόμπι μας ως τρόπο να βγάλουμε χρήματα χάνει την έννοιά του κατά τη γνώμη μου. Χίλες φορές προτιμώ να αγωνίζομαι εγώ και τα υπόλοιπα teams για bragging rights παρά για χρήματα.

Και το έχω δει αυτό όχι μόνο στο CoD4 αλλά και στα υπόλοιπα βλέπε CSS. Πιστεύω ότι αυτό εδώ το community ήταν και είναι υπεράνω χρημάτων όσον αφορά τις διοργανώσεις και ειλικρινώς πάντα με χαροποιούσε αυτό. Το περίεργο είναι ότι ακόμα και στο CSS που αμέσως γκρινιάζουνε για έπαθλα, όλοι κατά βάθος αποζητούν τον ανταγωνισμό.

Αυτό είναι και το σημαντικότερο νόημα άλλωστε στα (e-)sports. Εγώ προσωπικό όφελος από το να γίνει κάτι στο ESL.gr για το CoD4 ή όποιο άλλο game εκτός BF δεν έχω (το δήλωσα και πριν ότι τη θέση που διαθέτω την έχω εθελοντικά). Αλλά πιστεύω ότι είναι καλό για όλα τα games να γίνονται διοργανώσεις που τονώνουν το ενδιαφέρον.

Αλλά αυτό χωρίς να το θέλει και να βοηθήσει το ίδιο το community δε γίνεται πουθενά. Το ESL.gr προφανώς είναι επιχείρηση και θέλει να έχει κάποια κέρδη από το licence που έχει για την Ελλάδα. Αυτά βέβαια εμένα δε με αφορούν καθόλου και ούτε θα έπρεπε να απασχολούν και το community. Το community θα έπρεπε να ενδιαφέρεται από την πλευρά του να εκμεταλλεύεται την πλατφόρμα του ESL που είναι η μόνη προς το παρόν που μπορεί να προσφέρει κάτι καθαρά Ελληνικό σε online επίπεδο.

Εν πάση περιπτώση, κανείς δεν πιέζει κανέναν, ούτε και μπορεί άλλωστε. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι οι premiership που έγιναν για το CoD4 δεν έκαναν καλό σε αυτό το community... δε μπορώ να πω κάτι άλλο.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #20 on: August 26, 2011, 03:42:04 PM »
Indeed, το EPS ούτε καν το θυμάμαι. Μόνο οι premierships μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τις καλές στιγμές αυτού του community και οι γεμάτες με teams σελίδες του ESL:

http://www.esl.eu/gr/cod4/promod/5on5/premiership2009/rankings/
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #21 on: August 26, 2011, 03:57:58 PM »
Νίκο έχεις δίκιο σε αρκετά από αυτά που λες. Όπως θα σου υπενθυμίσω ότι οι πιο επιτυχημένες για το community διοργανώσεις ήταν αυτές που έγιναν χωρίς χρηματικά έπαθλα (οι 2 Premiership). Αντιθέτως το EPS ήταν ότι χειρότερο εγώ προσωπικά έχω συμμετάσχει ως admin.

Προσωπικά ως παίκτης και ως admin ήμουν πάντα ενάντιος στα χρηματικά έπαθλα. Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε το χόμπι μας ως τρόπο να βγάλουμε χρήματα χάνει την έννοιά του κατά τη γνώμη μου. Χίλες φορές προτιμώ να αγωνίζομαι εγώ και τα υπόλοιπα teams για bragging rights παρά για χρήματα.

Και το έχω δει αυτό όχι μόνο στο CoD4 αλλά και στα υπόλοιπα βλέπε CSS. Πιστεύω ότι αυτό εδώ το community ήταν και είναι υπεράνω χρημάτων όσον αφορά τις διοργανώσεις και ειλικρινώς πάντα με χαροποιούσε αυτό. Το περίεργο είναι ότι ακόμα και στο CSS που αμέσως γκρινιάζουνε για έπαθλα, όλοι κατά βάθος αποζητούν τον ανταγωνισμό.

Αυτό είναι και το σημαντικότερο νόημα άλλωστε στα (e-)sports. Εγώ προσωπικό όφελος από το να γίνει κάτι στο ESL.gr για το CoD4 ή όποιο άλλο game εκτός BF δεν έχω (το δήλωσα και πριν ότι τη θέση που διαθέτω την έχω εθελοντικά). Αλλά πιστεύω ότι είναι καλό για όλα τα games να γίνονται διοργανώσεις που τονώνουν το ενδιαφέρον.

Αλλά αυτό χωρίς να το θέλει και να βοηθήσει το ίδιο το community δε γίνεται πουθενά. Το ESL.gr προφανώς είναι επιχείρηση και θέλει να έχει κάποια κέρδη από το licence που έχει για την Ελλάδα. Αυτά βέβαια εμένα δε με αφορούν καθόλου και ούτε θα έπρεπε να απασχολούν και το community. Το community θα έπρεπε να ενδιαφέρεται από την πλευρά του να εκμεταλλεύεται την πλατφόρμα του ESL που είναι η μόνη προς το παρόν που μπορεί να προσφέρει κάτι καθαρά Ελληνικό σε online επίπεδο.

Εν πάση περιπτώση, κανείς δεν πιέζει κανέναν, ούτε και μπορεί άλλωστε. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι οι premiership που έγιναν για το CoD4 δεν έκαναν καλό σε αυτό το community... δε μπορώ να πω κάτι άλλο.

QFT.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #22 on: August 26, 2011, 04:30:56 PM »
nai , de nomizw pws k egw exw na prosthesw kati more, me kalypse plhrws. APla paidia as kanoume prwta thn aftokritikh mas prin kraksoume -> hazard oi esl admins den einai kraxtes sto monasthraki man. Sta perissotera pragmata sth zwh , prwta yparxei zhthsh kai meta prosfora.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #23 on: August 26, 2011, 08:09:05 PM »
Λέω να αναβαθμίσω το pc για κάνα άλλο game.         O0

True , wraio game gia kana dyo evdomades..

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #24 on: August 26, 2011, 11:49:58 PM »
Εγώ παιδιά δεν διαφωνώ με όσα ειπώθηκαν, απλώς θα πρέπει να λέμε και τα κακά και τα καλά και να τα θυμόμαστε. Το ESL είχε βοηθήσει να γίνει η DTM ( συγχρονίστε το timemachine μια) στο COD2 που για μένα ήτανε από τα καλύτερα events που έχω παρεβρεθεί. Δυστοιχώς τα πράγματα δυσκολέψανε για το gaming ( net καφε φούντο, pc stores στα παπάρια τους) και η όλη φάση πήρε κατήφορο.

Ο Assvas ξέρει κάποτε πως παρακαλάγανε να πάμε να κάνουμε τουρνουά στα μαγαζιά τους και τώρα βγαίνεις πρώτο σε τουρνουά και πληρώνεις και τα σπασμένα... Εγώ θεωρώ πως τα prize έχουνε λόγο που υπάρχουνε και είναι το καλύτερο κίνητρο για ένα τουρνουά, η προιστορία στο gaming αυτό άλλωστε έχει δείξει. Φαντάζομαι και όσοι καίγονται στο πόκερ για την αγάπη του παιχνιδιού το κάνουνε ^^ ( που είμαι σίγουρος πως στους περισσότερους τους αρέσει να παίζουνε πόκερ) δείτε και το dota που είναι στα ντουζένια του.

Τέλος για να μην πολυλογώ εγώ θεωρώ πως στο gaming όλα αυτά που λέτε αποτελούνε μια αλυσίδα, αν σε ένα παιχνίδι μπορέσει κάποιος να την οργανώσει σωστά τότε έρχονται όλα.

ανελέητο whinning ---> οργανωμένα teams --> περισσότερα tournoua --> περισσότερο activity ---> μεγαλύτερα prizes $$ ---> less trollers & haxorz και τούμπαλιν

Τέλος το εύκολο είναι να πούμε ναι το ESL τα παίρνει, μας εκμεταλεύεται, γράψτε το στα @@ σας και πάμε να παίξουμε κάνα war. Το δύσκολο είναι να κάτσεις να βοηθήσεις ( γίνε admin να δεις την γλύκα) να τρέχεις να διοργανώσεις μια premiership και να τα βρεις με το ESL ή όποιον άλλον.

adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Airborner

• DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #25 on: August 27, 2011, 12:03:31 AM »
Τέλος το εύκολο είναι να πούμε ναι το ESL τα παίρνει, μας εκμεταλεύεται, γράψτε το στα @@ σας και πάμε να παίξουμε κάνα war. Το δύσκολο είναι να κάτσεις να βοηθήσεις ( γίνε admin να δεις την γλύκα) να τρέχεις να διοργανώσεις μια premiership και να τα βρεις με το ESL ή όποιον άλλον.

Στο συγκεκριμενο θεμα τα πηρε Brizo και αποδεδειγμενα.

Τωρα για το αλλο σιγουρα καποιοι δε ξερουν τι εστι Adminiliki.... τουλαχιστον εγω εκανα οτι μπορουσα και ειχα 1 Premiership & 1 EPS μαζι με τα υπολοιπα παιδια αλλα μετα απο ολα αυτα που γιναν καπου ξενερωνεις.

storm

• DV zombie
« Reply #26 on: August 27, 2011, 12:25:14 AM »
αφου λοιπον εσλ δεν μπορει να γινει κατι γιατι να μην στραφουμε σε cybergamer και vitanova σαν κοινοτητα παντα! ? ! ? !
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #27 on: August 27, 2011, 12:31:30 AM »
kamia sxesi to ena me to allo....tespa wraies epoxes oi agwnes tou ESL....

ps:re pousti smigo akoma perimenoume ton filo sou ton tomtom<3

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #28 on: August 27, 2011, 12:34:40 AM »
phoenix cup immaturakia vs dazzl με kkeli aggressor dexter roy vonkami!!!!!!!!!

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #29 on: August 27, 2011, 12:35:56 AM »
poios re?o o von apo ROD?!