Δεν ξέρω τι να πω πρώτα και ποιον να αναφέρω οπότε θα τα πω randomly...
Μπράβο καταρχήν στη διοργάνωση και κυρίως στα παιδιά που φιλοτιμήθηκαν και έτρεχαν συνεχώς. Έμαθα κάτι για συναρμολογήσεις τραπεζιών, καθάρισμα τζαμιών με αζαξ κτλ.. Ο phantomas νόμιζα ότι είναι του net cafe έτσι που έτρεχε το παλικάρι και τη 2η μέρα αργά έμαθα ποιος ηταν... gj man.
Nice stream και shoutcast από air + adol από όσα πρόλαβα να δω... btw μετά έμαθα ότι γινόταν record στις παπαριές που έκανα στον καναπέ λολ...
είπα να κάνω καμιά μλκια και μετά να δω πόσα χ0α0χα0χ0αχ0α θα σκάσουν στο xfire του air

.
Χάρηκα για τη γνωριμία από κοντά με όποιον δεν είχα ξαναδεί, (u know who you are people).
Παράπονο όπως πάντα το ότι δεν είμαι Αθήνα να πιώ μια μπύρα σαν άνθρωπος με sini, assva, jackal, zbou, stewie, pew, jbester, inso, adol και άλλους...
on other sad stuff: Y SINI HAD NO SMG? Κρίμα για τα refusakia γιατί πραγματικά ένιωσα την πίκρα τους, που έλειπε ο acro.
Παρόλα αυτά το συνμπουγατσίδιο pika made me proud.
Γούσταρα πολύ την "κερκίδα" που κάναμε στους huhu, τa SICK ROUNDDDDDDDDDDDs!!!!!!! από reVerto hahah.
Λυπήθηκα λίγο τα παλικαράκια των agony που τα έκραζε ο 67 xD , αλλά τα πήγαν καλά από ότι είδα και έμαθα.
O GSIM Panagioths μάγκες θα σας πατήκει κάτω σύντομα και θα λέω ότι του χα δώσει το goliathus μου κάποτε σε ένα λαν hehehehe!
Ο blood είναι ο vertigo σε μινιατούρα ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ?
Και τέλος thanx στους teammates μου τα μπουράκια, για τα adrenaline rushes στα ματς, τις μπαμπιμπιές τους και το γέλιο που ρίξαμε.
Να αφιερώσω τα παρακάτω movie στον ομορφάντρα μας: