Λοιπόν ας αρχίσουμε..
Από τις αρχές Γενάρη ο ΟΤΕ είχε αρχίσει και μας έκανε κατί τρελά στην γραμμή μας..πχ: Ενώ πιάναμε ~13mbps στο σπίτι ξαφνικά η γραμμή έπεσε στα 6mbps μετά στα 5mbps και μετά από 1 εβδομάδα είχε φτάσει στα 2mbps( 1,7mbps συγκεκριμένα). Για ένα μήνα περίπου είχαμε αυτό το θέμα..
Κάθε μέρα τηλέφωνα επί 2 weeks, αφού περιμέναμε ήδη μπας και γίνει τίποτα στα περασμένα 2 weeks, ξεκινήσαμε τα τηλέφωνα αλλά τίποτα.
Την 3η εβδομάδα (Τηλεφωνημάτων, 5η γενικά) επιτέλους εμφανίστηκε το συνεργείο του ΟΤΕ το οποίο ήρθε κοίταξε τις γραμμές μας και μας είπε ότι δεν υπήρχε θέμα ταχύτητας κτλ μιας και την προηγούμενη μέρα το internet είχε φτιάξει πάλι στα ~13mbps περίπου (δεν ξέρω πως).Μετά από 2-3ώρες από την ώρα που έφυγε το συνεργείο σταμάτησε το internet (πάλι) και εκτός αυτού σταματήσαμε να έχουμε και τηλέφωνο στο σπίτι (btw ISDN).
Την επόμενη μέρα κιολας, μετά από μερικά τηλέφωνα στον OTE από το κινητό πλεον μιας και δεν είχαμε τηλέφωνο, ήρθε πάλι ένα συνεργείο και κοίταξε και αυτό τις γραμμές κάτω στο κουτί της πολυκατοικίας και είδαν ότι το προηγούμενο συνεργείο δεν είχε κουμπώσει καλά τα καλώδια της γραμμής, οπότε και γιαυτό δεν είχαμε τηλέφωνο και internet.
Μετά από 1 μήνα, ενώ ήταν μια χαρά η γραμμή ξεκινήσαμε πάλι τα ίδια..6700mbps Max ταχύτητα και γενικά η όλη κατάσταση στο θέμα του internet να είναι απάλευτη μιας και στο σπίτι έχουμε 3pc με Ethernet + 2Wifi. Έτσι με το που πάει να φορτώσει έστω και 1 Pc video από youtube το ping πάει απο 50 που είναι ήδη στον [222]pub σε 120+..
Έχω πάρει πάλι τηλέφωνο το 13888 δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές και όλοι λένε και κάνουν τα ίδια..( Κάνουν reset και clear την γραμμή κτλ)..Ένας από εκεί μου είπε ότι είναι πρόβλημα από το splitter και γιαυτό αγόρασα ένα new αλλά και πάλι τα ίδια..Άλλαξα και router από ένα Linksys που έχουμε σε αυτά που δίνει ο ΟΤΕ (Τhomson και Baudtec), αλλά και πάλι τα ίδια σκατά..
Το ερώτημα είναι τι φταίει τελικά
PS: Thnx προκαταβολικά και sorry για το long post :p