Όσοι δούνε το video (άσε τα φιλαράκια σου τώρα) και όντως το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι δεν hackάρεις πραγματικά, να κάνουν delete το cod.
Νομίζω πως ήμουν σαφής όταν είπα οτι δεν ξέρω τον toper, καθόλου.
Όσοι καταλάβετε την διαφορά θα καταλάβετε και γενικά την διαφορά των clean με των boosted παιχτών... Όσοι δεν το καταλάβετε.... Θέλετε ακόμα... Απλά και μόνο το knowledge που έχει είναι απίστευτο... Ποτέ δεν έχασε από timing!
Δεν χρειάζονται τα "όσοι δεν το βλέπετε θέλετε ακόμα κι εγώ θα σας πω τώρα και...". Έχεις δει δεκάδες-εκατοντάδες demos για να bustάρεις, όπως κι εγώ ως administrator της GO (νυν FK) με ποσοστό επιτυχίας έγκυρων ban 100%, μέχρι τώρα. Είχα bustάρει και μέλος από την ίδια την FK, πολύ skilled το παιδί, αλλά φόραγε και δόθηκε ban. Συν τοις άλλοις, έχεις κατηγορήσει αρκετούς παίκτες από το ελληνικό community για cheats και έχεις αποδειχθεί λάθος.
Ας αφήσουμε στην άκρη το ποιός είναι ο πιο γαμάτος vigilante και ας μείνουμε στο θέμα.
Το demo αυτό για μένα δεν είναι αρκετό. Έχει συνολικά 2-3 κινήσεις που δε μου αρέσουν καθόλου, αλλά έχει κι άλλες τόσες που δεν τις έχω δει ποτέ από wh-er.
Χρειάζεται καλύτερο demo, ειδικά στην περίπτωση που όπως λες ήξερε πως τον παρακολουθείς.