Author Topic: TOPer GUN  (Read 36174 times)

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
Re: TOPer GUN
« Reply #105 on: December 08, 2012, 07:13:26 PM »
Νομίζω πως ήμουν σαφής όταν είπα οτι δεν ξέρω τον toper, καθόλου.

Δεν χρειάζονται τα "όσοι δεν το βλέπετε θέλετε ακόμα κι εγώ θα σας πω τώρα και...". Έχεις δει δεκάδες-εκατοντάδες demos για να bustάρεις, όπως κι εγώ ως administrator της GO (νυν FK) με ποσοστό επιτυχίας έγκυρων ban 100%, μέχρι τώρα. Είχα bustάρει και μέλος από την ίδια την FK, πολύ skilled το παιδί, αλλά φόραγε και δόθηκε ban. Συν τοις άλλοις, έχεις κατηγορήσει αρκετούς παίκτες από το ελληνικό community για cheats και έχεις αποδειχθεί λάθος.
Ας αφήσουμε στην άκρη το ποιός είναι ο πιο γαμάτος vigilante και ας μείνουμε στο θέμα.

Το demo αυτό για μένα δεν είναι αρκετό. Έχει συνολικά 2-3 κινήσεις που δε μου αρέσουν καθόλου, αλλά έχει κι άλλες τόσες που δεν τις έχω δει ποτέ από wh-er.
Χρειάζεται καλύτερο demo, ειδικά στην περίπτωση που όπως λες ήξερε πως τον παρακολουθείς.

Έρχονται και οι σειρά τους.. Υπομονή... Δεν είναι και λίγοι. End of story for me!  NEXT please! BB!

toper.taper

• 222 HERO!~
« Reply #106 on: December 08, 2012, 07:26:31 PM »
oxi file den 8a me banareis etsi for no reason 8ewrw megali vlakeia na uperfevgeis me tetoio upotimitiko tropo .. eides pws to vid den apodeiknuei tpt kai den exw ta filarakia mou stin banka na me upostirizoun mexri kai o mrs eipe oti den hackarw se ena comment o opoios itan mazi mou mesa tote

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #107 on: December 08, 2012, 08:08:48 PM »
ela mlk brikate na banarete to paidi twra p paizei mia sto toso public me ena failomovie ekei....

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #108 on: December 08, 2012, 09:12:57 PM »
Savva, h eisai ilithios, h trompareis. Esu den eleges ton acro hacker?
epidi pige o ferraris sto spec den epaize ''kala'' o acros fovotan gia bustmovie.. eleops , egw protinw na mpaineis me allo name savva kai na kaneis ta kolpa sou

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #109 on: December 08, 2012, 09:20:28 PM »
00:23: clean.

00:44- 1:10: default spot για να κοιτάξει από garden, clean το shot στον sickzor και ο bubi έκανε βήματα μέσα στο garden.

1:30: κοίταζε για κενά μέσα στο smoke και έτυχε η κίνησή του να είναι παράλληλη με αυτή του παίκτη και στο τέλος βάρεσε ένα κλασικό blind shot. Αυτό που λες στο replay "έλα σ'εχω και μου ξέφυγε" δε βγάζει νόημα. Γιατί να κάνει follow και βαρέσει shot αφού φύγει? Απλό timing.

2:00-2:14: δεν υπάρχει τίποτε απολύτως.

2:33: κοίταζε στο σημείο που κοίταζε αμέσως πριν και στην ουσία έψαχνε τον Iasog (στη θέση ακριβώς που ήταν και πριν). O sickzor μπήκε στο line of sight του και ήταν ένα σχετικά εύκολο shot.

3:50: έφαγε το shot από Iasog, δεν κατάλαβε από πού του ήρθε εξ'αρχής, κοίταξε τα 2 spots και αφού δεν ήταν εκεί έκανε το wb. Να σημειωθεί πως έχει μεσολαβήσει κι άλλο shot από τον Iasog όπου και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη θέση του.

4:17: clean & clean

4:32: ...

5:18: η πρώτη πραγματικά παράξενη κίνηση. Το άλμα που έκανε μέσα από λάμπα ίσως να είναι timing.

05:19: μπορεί να είναι tagάρισμα, μπορεί και όχι. Είναι όμως ένα καλό minor στοιχείο.

06:29: δεν ψάχνει τον Mrs στ'αριστερά, προφανώς, αλλά για πιθανούς άλλους στόχους. Έχεις κλειδωμένο το στόχο στα δεξιά και παίρνεις μισό δευτερόλεπτο δεδομένου του "pause" που γίνεται στο συγκεκριμένο action, για να δεις τί παίζει και αλλού.

07:12: clean

7:20: φαρμακείο δε βγήκε κανείς και μετά κοιτάζει default spot. Επίσης ο scoper από την άλλη πλευρά έχει βαρέσει ήδη 1-2 shots προδίδωντας τη θέση του.

07:31: "τάχαμου δε βαράμε" το muhammed. Δε φαίνεται ίχνος από το muhammed και zoomάρει σε δικό του παίκτη. Γιατί zoomάρει σε δικό του παίχτη? Γιατί ήταν ο μόνος που φαινόταν, κάποια άκρα του, εκείνη τη στιγμή και λόγω smoke δε φαινόταν πως είναι συμπαίχτης του. Δεν έχω δει πολλούς cheetos να το κάνουν αυτό (κανέναν). Και εν συνεχεία πέφτει από muhammed.

08:06: το πρώτο frag clean, όπως και το δεύτερο. Εάν είχε wh, είναι πολύ πιθανό να μην είχε σηκώσει όπλο από κάτω, γιατί θα ήξερε πως είναι χαμένα πολύτιμα milsecs, τη στιγμή που έρχεται κι άλλος από πίσω. Δεδομένου πως είναι και σε clutch mode, o εγκέφαλος βαράει τσίτες και τα πάντα γίνονται πολύ πιο αυτοποιημένα. Τον mrS δεν τον φαντάστηκε, τον είχε άκουσει, γιατί έκανε spray αλλά και τον είδε στο ραντάρ του.
Ο τυπάς με το ak μετά δεν ξέρω εάν έκανε κάποιο θόρυβο, αλλά και να μην έκανε, ο toper κοιτάζει το πέρασμα από garden, και πολύ καλά έκανε σε αυτήν την κατάσταση γιατί εκεί έπρεπε να κοιτάζει.

08:55: κοιτάζει στην αριστερή πλευρά του B, γιατί στο ραντάρ είχε εκεί red dot. Και μέχρι να μετακινηθεί ο toper, ο άλλος μέσα έχει ήδη αλλάξει θέση. Πολύ λογικό ως εδώ για κάποιον χωρίς wh.  O to kosta πέφτει στη μέση του δρόμου από τον Iasog, ο δεύτερος προδίδει τη θέση του και είναι ένα εύκολο frag για τον toper. Τα πάντα OK.

10:30: κοίταξε καρπούζια, δεν βρήκε κάτι και συνέχισε να τον ψάχνει. Πόσο πιο απλά δηλαδή? Και μετά failαρε o Ιasog.

oti eipe o pyro
den xero genika ama hackarei i se alles periptoseis einai poli obv alla sto sigkekrimeno video den fainetai tpt ipopto oute preaim-prefire oute wallfollow gia aimbot den to sizitao kan varaei sto gamo tou karagiozi ores ores kai kati wbs pou prosathei na kanei ayta ta spots ta xerei kai i koutsi maria pleon kai to na ta petixeis ston pub den einai oute thema skill oute thema hax alla thema pithantoton ( afou paizoun 20 atoma sto server kai oi 15 moggoloi stin cross pane tripa logiko einai na ginei panigiri)

@savvas gia ayto pou les oti ixere oti ton kaneis record kai oti prosexe kai den ekane obv dekto, alla den einai adiko na ton bannareis me stoixeia pou den apodeiknioun tpt eno tha mporouses opos les na to piaseis eno kanei ta akira tou.

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #110 on: December 08, 2012, 09:45:16 PM »
Sorry κιόλλας αλλά στο τέλος του βίντεο έχει καμιά  10αριά κλειδιά σε GV όλα με wallhack και αργότερα ο ίδιος ομολογεί ότι είναι όλα δικά του και ένα του 13χρονου αδερφού του ... Χμμμμ σαν να έχω ακούσει αυτή τη δικαιολογία μερικές εκατοντάδες φορές . Έπειτα θα πήγαινε στο lan στην Θεσσαλονίκη που πήγε και ο ohto (ποιός ο 8οοοοοοοοοοοοοοοο ένα γνωμικό λέει πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι) και εξακολουθείτε να έχετε και αμφιβολίες ... Συνεχίστε.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #111 on: December 08, 2012, 10:47:22 PM »
Sorry κιόλλας αλλά στο τέλος του βίντεο έχει καμιά  10αριά κλειδιά σε GV όλα με wallhack και αργότερα ο ίδιος ομολογεί ότι είναι όλα δικά του και ένα του 13χρονου αδερφού του ... Χμμμμ σαν να έχω ακούσει αυτή τη δικαιολογία μερικές εκατοντάδες φορές . Έπειτα θα πήγαινε στο lan στην Θεσσαλονίκη που πήγε και ο ohto (ποιός ο 8οοοοοοοοοοοοοοοο ένα γνωμικό λέει πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι) και εξακολουθείτε να έχετε και αμφιβολίες ... Συνεχίστε.
εμ,βασικα,εμ παιζει απο net ξερεις αλλα θα μιλησουμε αν ειναι

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #112 on: December 08, 2012, 11:34:35 PM »
epidi pige o ferraris sto spec den epaize ''kala'' o acros fovotan gia bustmovie.. eleops , egw protinw na mpaineis me allo name savva kai na kaneis ta kolpa sou

Με άλλο όνομα ήμουνα εξυπνάκια και ποιος είπε ότι φοβόταν ο άκρο....;

SeR?

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #113 on: December 09, 2012, 12:06:30 AM »
εμ,βασικα,εμ παιζει απο net ξερεις αλλα θα μιλησουμε αν ειναι
sks hli8ie creator
[15:00] madGS~ paN: kl mi to ksexnas kai mu les pipes tote
[15:00] madGS~ paN: tha exw ksirisei to mustaki
[15:00] madGS~ paN: kai meta molis mpume sto magazi
[15:00] madGS~ paN: tha katebei
[15:00] madGS~ paN: kai tha rthei koda mas
[15:00] madGS~ paN: AGAGHOOBOBOBOOBOBOBOOBOBO

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #114 on: December 09, 2012, 12:23:48 AM »
Βασικά έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από το Release του Cod4 και τώρα ένα key έχει πόσα euro είπαμε; και συνεχίζει κάποιος που διαβάζει αυτό το forum να μην έχει δικό του Key... gg
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #115 on: December 09, 2012, 12:27:39 AM »
 ρε συ τι δεν καταλαβαίνεις ... Ας παίζει και από τα κεντρικά της ΝΑΣΑ . Τα κλειδιά λέει ότι είναι δικά . Αν για παράδειγμα πάρεις το κλειδί σου και πας σε νετ καφέ και παίξεις  από εκεί και σε μπανάρουν γιατί το εγκατεστημένο κοντ εκεί ήταν χακαρισμένο πχ , ε δεν το κάνεις 2η,3η 4η 20η φορά (και κάθε φορά ν αγοράζεις νεό )  γιατί τότε σόρρυ αλλά όλα δείχνουν ότι το iq σου μετά βίας πλησιάζει το 70. Μάλλον δεν το νοιώθεις καθόλου   

toper.taper

• 222 HERO!~
« Reply #116 on: December 09, 2012, 01:44:19 AM »
Εγώ τρια key εχω όχι 13 και αλλα δυο που τα ειχα δώσει στον 8 και είναι μπαναριαμενα όταν παω στο νετ καθ  ε φορά βαζω το δικο μου   καθαρο key και δν φορτωνω τίποτα  και δεν καταλαβαινω τι δικαιολογία είναι ο αδερφος μου που παίζει νετσκυ σπο το κλειδι μου

narc1ssus

• 222 HERO!~
« Reply #117 on: December 09, 2012, 02:04:10 AM »
Ρε φίλε όσα κλειδιά έχεις είναι μπαναρισμένα  όλα με wallhack... go figure και γιατί να έχεις 3 και όχι 1 ; Εσένα δε σου λέει τπτ αυτό , μ αρέσει που μιλάς για σκιλλ και άλλα κουραφέξαλα , τόχω , αντιδρώ αστραπιαία , ζω την κάθε στιγμή κιέτσι .Ύμαρτον δλδ , μερικοί αρέσκεστε να trollarete το game των υπολοίπων με τα δήθεν Θεόσταλτα κάλη σας και τον άλλον  που παίζει καθαρά τον έχετε γραμμένο στα @@ σας . Νο προμπ αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σας χαρίζονται κιόλλας όταν σας βρίσκουν . Αυτά, 
φταίει η γρίπη που με ταλαιπωρεί 10 μέρες τώρα και λέω ασυναρτησίες  , μη δίνεις σημασία , απλά δοκίμασε κάποια στιγμή να παίξεις με το δικό σου οπλοστάσιο ,όχι του κάθε codehook . Για πάρτυ μου θα σου έβγαζα το καπέλο αν τις μαλακίες που φορτώνετε τις γράφατε μόνοι σας αλλά και σ αυτό ντουβάρια  είστε τουλάχιστον το 99% των χρηστών hacks . Κατά τ άλλα "hacker" "hacker" αυτοπροσδιορίζονται μεταξύ τους στα forum και κάποιοι βάζουν τα γέλια . Τέλος δε βλέπω τη χρησιμότητα όταν 1.Βλεπεις πίσω από τοίχους + 2 κεντράρει το λογισμικό για σένα + 3 σκοτώνει το λογισμικό για σένα  . Τι μένει σε σένα να κάνεις ... τη μαριονέτα του λογισμικού που απλά σε χρησιμοποιεί για να πηγαίνει μπρος πίσω δεξιά αριστερά . . . Συνεχίστε Μαριονέτες  μερικές φορές μπορώ να πω ότι με διασκεδάζετε !!!

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #118 on: December 09, 2012, 02:06:13 AM »
Δεν μας νοιάζει άμα παίζεις από net . Μας νοιάζει αν φοράς ή όχι . Βρήκαμε bans με το όνομά σου σε διάφορα guids . Aν αφήνεις τα key στο net , τότε είσαι βλάκας και σου αξίζει ένα banάκι . Τέλος .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

toper.taper

• 222 HERO!~
« Reply #119 on: December 09, 2012, 02:14:29 AM »
Πάντως δεν μπορω να κανω τπτ άλλο απο το να το ξαναλεω και δεν εχω καμια σχεση  με αυτους που λέτε ούτε τους ξέρω μπορει να ειναι βλακείες του 8 εγώ το μόνο που εχω να πω και θ τ πω οσες φορες χρειαστεί είναι οτι δεν εχω χακαρει ποτες μα ποτες κ εχω τρία κλειδια γτ τ ενα είναι απο βίντεο κλαμπ ένα ενος φιλου που δεν παιζει και ένα ενός φιλου του αδερφού μου