Νομίζω πως ήμουν σαφής όταν είπα οτι δεν ξέρω τον toper, καθόλου.
Δεν χρειάζονται τα "όσοι δεν το βλέπετε θέλετε ακόμα κι εγώ θα σας πω τώρα και...". Έχεις δει δεκάδες-εκατοντάδες demos για να bustάρεις, όπως κι εγώ ως administrator της GO (νυν FK) με ποσοστό επιτυχίας έγκυρων ban 100%, μέχρι τώρα. Είχα bustάρει και μέλος από την ίδια την FK, πολύ skilled το παιδί, αλλά φόραγε και δόθηκε ban. Συν τοις άλλοις, έχεις κατηγορήσει αρκετούς παίκτες από το ελληνικό community για cheats και έχεις αποδειχθεί λάθος.
Ας αφήσουμε στην άκρη το ποιός είναι ο πιο γαμάτος vigilante και ας μείνουμε στο θέμα.
Το demo αυτό για μένα δεν είναι αρκετό. Έχει συνολικά 2-3 κινήσεις που δε μου αρέσουν καθόλου, αλλά έχει κι άλλες τόσες που δεν τις έχω δει ποτέ από wh-er.
Χρειάζεται καλύτερο demo, ειδικά στην περίπτωση που όπως λες ήξερε πως τον παρακολουθείς.
pyro συμφωνoι ενα ντεμο ειναι λιγο υποκειμενικο ειδικα αν ο θυτης προσπαθει να τα κρυψει .
εγω δεν δεχομαι την απαντηση βαζω το μυαλο μου και σκεφτομαι η τον μυρισα ο τοπερ αμα εχεις μπει 222 πολλες φορες κανει πολλα κουλα .. αμα ειχε ταλεντο θα επεζε και σε τημ και θα νοιαζοταν να κανει το κατι παραπανω
ειναι μεγλος καθυστερισμος να φορας στον pub αλλα δεν φαινετε να νοιαζει τον τοπερ ....
φυσικα και ο σαββας εχει κανει πολλα λαθη και εχει φερθει και πολυ σκατα ωρες ωρες αυτο ομως δεν σημαινει κατι ...
@σεχτα δυστυχως πολλα μαργαριταρια πρεπει να φορανε pub κατι καινουρια παιδακια που εμφανιζονται απο το πουθενα και γινονται παικτες σε 2 μηνες ... cba ομως ...