Εχει δημιουργηθεί κάποιο θεματάκι τελευταία με τον mini-admin του 222 Ηeisenberg-erasus..
Είναι η 2η φορά που με kickarei απο τον server με αφορμή το οτι του μιλάω-απαντάω με το ίδιο ύφος
που μου απευθύνεται και αυτός.Δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω λεπτομερώς το οτι έγινε
(αν και νομίζω απλα θα κουράσω,γιατί ολοι ξέρουμε τι είδους "ανθρώπος" ειναι) αλλα εν τέλη ο Heisenberg στο 1ο kick έκανε ενα ειρωνικό σχόλιο στον alzauahi προσβάλοντας το team μου (rUSHZ) και ετσι μου έδωσε την αφορμή να του απαντήσω,οχι όπως θα έπρεπε για να ειμαι ειλικρινής!Σε αυτο το περιστατικό λογο του οτι έβρισα πρώτος σε προσωπικό επίπεδο δεν του έριξα καποιο φταίξιμο, αν και εκείνος απάντησε στο ίδιο ύφος και με kickare gia 2 μέρες..
..Μιλάμε για τον admin που (κακως κατα την προσωπική μου γνώμη επιλέξατε ) μιλάει στον server και συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του κατα αυτον τον τρόπο:
1. Sks zwo
2. tha fas kick an xanamiliseis
3. An exeis prob postare sto forum
4. Ferte scope eimia admin kai gamaw
5. Loipon zwa move apo spawn gt alliws kick
....και πολλά άλλα και χειρότερα που τώρα ούτε εγώ θυμάμαι..
Τώρα οσο αναφορά το σημερινό kick....ο εν λόγω "αρχιδάτος-νταβατζής" mini-admin του 222 proσέβαλε κλασικά εναν παίχτη του server για camping στο spawn ενω ηταν στο attack, και ηρθαν σε μια κόντρα,απειλώντας τον για kick..
Αυτο εμένα μου έδωσε την αφορμή να του πω να χαλαρώσει λίγο (για τα σχόλια του,χωρις να κάνω τον δικηγόρο
κανενος) και να αλλάξει το ύφος του..Η αντίδραση αυτου του ώριμου mini-pro-adminzora ήταν να αρχίσει να με βρίζει (sks zwo,bastardi) και να με προκαλεί..Αυτο είχε ως αποτέλεσμα την λογική μου αντίδραση και το 2ο μου kick...
Εχω να δηλώσω ακομη οτι περα απο τα 2 αυτα περιστατικά, κατα καιρούς ασχολείται και σχολιάζει πολυ εμένα και το team μου χωρις να του δοθεί καμια απολύτως αφορμή (χωρις φυσικά αυτο να σας αφορά).Αν λοιπον έχει καποιο προσωπικό προβλημα μαζί μου, προτιμότερο θα ήταν να το λύναμε μεταξύ μας και οχι μεσα σε ενα pub server, χρησιμοποιόντας το αξίωμα που πολυ απλώχερα εσεις του δώσατε..Δεν νομίζω οτι για αυτο τον λόγο έγινε η επιλογή του!
Με αφορμή όλα τα παραπάνω αν και γνωρίζω οτι σε πολλά σημεία είμαστε και εμείς τις περισσότερες φορές λάθος
δεν ανέχομαι από κανέναν να μπάινει στον server και να μιλάει με αυτόν τον τόνο και με αυτή την συμπεριφορά
στους συμπαίχτες του..Και απο οτι διαβασα καπου αναφέρεται στο forum οτι τετοιος admin μας αξίζει..
Τετοιος admin αξιζει σε αγράμματους αμόρφωτους και κομπλεξικούς..δεν ανέχομαι απο κανέναν στα 27 μου χρόνια
να μου συμπεριφέρεται έτσι..
Παρακαλώ για την ρύθμιση της συμπεριφοράς του ή αν αυτό δεν είναι εφικτό την αντικαταστάση του..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
Υ.Γ. θερμή παράκληση, θέλω hot post απο sexta!