O Sini στα ανελυσε οσο καλυτερα γινεται κολλητε, δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι. Δεν ειμαι γνωστης, μη λεμε χαζα. Απλα το ψαχνω και γω απο δω και απο κει και συνεχεια σκαλιζω ρυθμισεις επειδη οσο γερνας, τοσο χρειαζεσαι τα "συμπληρωματα" για να αποδωσεις στο κρεβατι

Παντως αν ηταν να προσθεσω κατι, ειναι οτι σε μενα προσωπικα τα 500 hz ειναι πιο αξιοπιστα απο τα 1000. Ομως ολα αυτα εξαρτωνται απο το mouse και την mobo/cpu σου.
Πχ στο g400 που χρησιμοποιω αυτη την περιοδο, εχω καταληξει στα native dpi (800) και 500 hz.
Παντα ομως με το forced polling rate που παρεθεσε ο pancy στο βιντεο, οπως επισης και με το mousefix (για την πληρη απενεργοποιηση του acceleration) που θα βρεις εδω:
http://donewmouseaccel.blogspot.gr/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.htmlΘα διαπιστωσεις πως με αυτες τις ρυθμισεις εχεις πιο σταθερα νουμερα.
Επισης, οσον αφορα το tracking (το οποιο ειναι και η ολη ουσια) σου παραθετω μια εικονα απο εναν αλλον χρηστη, ομως ειμαι σιγουρος πως εφαρμοζει το ιδιο και σε μενα.

Οπως θα δεις, στα 1000 Hz παζει πολυ τρεμουλιασμα (jitter).
Οποτε, περα των ορισμων που σου εδωσε ο sini, δεν χρειαζτεαι κατι αλλο απο μενα, μιας και καθε gaming mouse εχει διαφορετικο (σχετικα) αισθητηρα, διαφορετικο βαρος, διαφορετικο σχημα και τελος εξισου σημαντικο ρολο παιζει και το mousepad που χρησιμοποιεις.
Αρα για να βοηθησουμε πιο συγκεκριμενα, πρεπει να αναφερεις για ποιο mouse ενδιαφερεσαι και τι Mousepad χρησιμοποιεις.
Πχ, σημερα παρηγγειλα το καινουριο deathadder 2013, το οποιο απ'οτι διαβαζω ειναι αψογο στα 1800 dpi (αλλα και 3600), οποτε θα ποσταρω εντυπωσεις μολις μου ερθει.