είναι μέσα στο χφιρε από το λάπτοπ και παίζει cod από τον σταθερό ..
Snoopy? Pragmatika re file koutoxorto se taizoune? Petaxe Mia matakia o pika to kanate kalhmera Zwh!
Arxika o greeky thelei na pei profanws oti thn wra pou o black layer epeze (skotwne-etrexe-petage nades klp) egw parallila tou milaga xfire k fb! Ara h exw 4 xeria h exw klono h apla Eimai gamatos (vote #3) Kai mporw na t kanw k ta dyo mazi....
Telos gia na lysoume k olh ayth thn parexigisi k na lythei to kouvari thelw na mou apantises sta parakatw :
1. Gt na mpw ston pub me allo onoma.
2. Gt na mpw me allo cdkey.
3. Gt na Mhn to kserei kanenas admin.
4. Gt afou exw xrono na kaw sto game den mpika na pexe me to team mou h kapoio allo mix Kai gt den eimouna ts.
5. Gt na fortwsw hack?
as pame ligo pio vatheia Twra...
6. Pws ginetai egw na pezw apo Ilioupoli k black layer apo Nikaia Kai ayto mporoune na to doune oi admin tou forum gt ekane account sto forum gia na apantisei.
An ithela na mpw k na pezw xwris na me kserei kaneis kalista tha mporousa na valw ena new cdkey h akoma kalytera ena apo ta tosa old cdkeys pou exw...alla oxi pezw me to diko mou!!!!
Kai kala ola ta parapanw re egw Rwtaw to exeis pws mporw na Eimai se dyo merh parallila?

Telos gia na sas fygei h aporia exw thn dynatotita na exw na exw 5 PC parallila ston 222 me 5 diaforetiko cdkey Kai mazi me ta laptop 8 synolika xaraktires sto xfire & forum Kai den exw valei ta 2 Mac 2 iPhone ston ypologismo......re boufo!
Ayta #67
Sent from iPhone