Έχει τώρα τελευταία κάτι ζώα καινούρια που μπαίνουν και μας γαμάνε το game ..,TroJaN'' αυτοί παίζουν ακόμα στον 222 και δεν φτάνει που παίζουν ..το παίζουν και μαγκάκια και ίρονες..
και εδώ το video..
[COD4BUST]Blaack_layer busted
1ο Δεν ξέρω ποιός είναι ο blacklayer αλλά κι εμένα μου φαίνεται λίγο εως πολύ ύποπτος ...Δεν αναφέρομαι στο video αλλά τον έκανα εχτές spec και είδα πολύ χειρότερα από το video , απλά δεν το έγραψα γιατί δεν έχει και σημασία , άλλωστε δεν πρέπει να είναι ο μόνος που hackarei στον 222 .
Τώρα στον Trojan ... Και μια και το έφερε η κουβέντα είμαι εγώ .
Πότε σε ειρωνεύτηκα ή σου είπα το παραμικρό , θέλω να μου το πεις δεν με απασχολεί αν έχεις σσ για μένα είναι το ίδιο αρκεί να πεις ότι σου είπα ποτέ κάτι ενοχλητικό ή δεν ξέρω τι , έστω μία φορά !!!! Εκτός κι αν νομίζεις ότι σε ειρωνεύτικα όταν με ρώτησες "Φοράς" και σου είπα "με φόρμα (εννοώντας αθλητική) είμαι τώρα" το πήρες για ειρωνεία .
Και το λέω αυτό γιατί αν είναι δυνατόν κάποιος στον 222 να πιστεύει ότι χακάρω ...
Παίζω στον 222 ίσως πολύ πριν να εμφανιστείς εσύ για την πλάκα μου και μόνο . Για χρόνια έπαιζα και χωρίς ακουστικά και ποτέ για παραπάνω από κάνα 2ωρο. Ναι είχα πολύ καιρό να εμφανιστώ για δικούς μου λόγους και τελευταία θυμήθηκα το cod4 να ρίχνω καμιά σφαίρα όποτε κάνω κέφι .Επίσης δεν έχω αλλάξει ποτέ κλειδί , μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο administrator και συνηθίζω να πάιζω και με σταθερό νικ , άντε να έχω βάλει ίσως άλλο ένα για καμιά βδομάδα , νομίζω DUCATI από μια μηχανή που είχα .Τι θέλω να πω με όλα αυτά , πρώτον δεν είμαι άσχετος με fps αν και παίζω για την πλάκα μου έχω πορεία από το quake3.Μπορεί να μην ξέρω τακτικές και να πίνω τις χειροβομβίδες σαν τις ασπιρίνες , μπορεί να μην έχω ιδέα από τακτικές sd γιατί έπαιζα πιο πολύ tdm δεξιά κι αριστερά αλλά να κουνάω το ποντίκι γνωρίζω . Μια ζωή τα σκορ μου είναι 1:2 και τελευταία ίσως 1:1 που παίζω με περισσότερη σοβαρότητα , σουθ είπα ότι έβαλα και ακουστικά ^^ και έρχεσαι και λες ότι κλέβω και σε ειρωνεύομαι κιόλλας . Επειδή δε με ξέρεις κόψε τους χαρακτηρισμούς όπως zώα κλπ γιατί δεν σου έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα !