Author Topic: Τα Ήπιε Σκληρός!!  (Read 4731 times)

dxtR

• Ranked Pubzorz!
Τα Ήπιε Σκληρός!!
« on: February 04, 2013, 07:35:27 PM »
Hae

Πρόσφατα τα ήπιε ο σκληρός μου δίσκος και θα ήθελα αν ξέρετε ή έχετε υπόψιν κάποια μέθοδο ή τρόπο να δοκιμάσω να δώ τι ακριβώς συμβαίνει.Ασχολούμαι ακόμη με το θέμα γιατί όταν τον συνδέω πανω στο pc δεν ακούγεται κατι το οποίο να μου υποδηλώνει π.χ. οτι τα έχει παίξει η βελόνα, αλλα και ούτε ζεσταίνεται (δλδ δεν παίρνει καν ρεύμα).Το μοντέλο ειναι seagate barracuda,αρκετά προβληματική σειρά!
Δειτέ ζεστά το θέμα και μην trolarete (οχι μονο γιατι θα τα βρείτε μπροστά σας) αλλά με αφορά πολυ το περιεχόμενο του και γι'αυτό το κουράζω τόσο.

Υ.Γ. postάρετε για οποιαδήποτε άλλη απορία! ΚΑΙ greeky δεν εχω σκοπό να στον ΣΤΕΙΛΩ!!!δώσε μου λύση απο'δω.

sAVAZz

• DV zombie
Re: Τα Ήπιε Σκληρός!!
« Reply #1 on: February 04, 2013, 07:48:07 PM »
dn 8a trollarw epeidi eisai esi kai se agapw <3

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #2 on: February 04, 2013, 08:13:01 PM »
καταλαβα οτι εισαι σκληρος και τα πινεις στο barracuda,am i right?

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #3 on: February 04, 2013, 08:45:42 PM »

ΚΑΙ greeky δεν εχω σκοπό να στον ΣΤΕΙΛΩ!!!δώσε μου λύση απο'δω.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Πως με ξες ρε παιδακι μου! :D
Να φανταστω μιλας για τον εσωτερικο δισκο.Εχεις αλλο δισκο ωστε να κανεις format για να τον διαβασεις τον δικο σου τον seagate σαν δευτερευων?

Εχεις μηπως ιδεα απο τι παρουσιαστηκε το προβλημα? (Χτυπημα,διακοπη ρευματος,χριστοπαναγιες και θιχτηκε,κτλ..)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

dxtR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: February 04, 2013, 09:44:04 PM »
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Πως με ξες ρε παιδακι μου! :D
Να φανταστω μιλας για τον εσωτερικο δισκο.Εχεις αλλο δισκο ωστε να κανεις format για να τον διαβασεις τον δικο σου τον seagate σαν δευτερευων?

Εχεις μηπως ιδεα απο τι παρουσιαστηκε το προβλημα? (Χτυπημα,διακοπη ρευματος,χριστοπαναγιες και θιχτηκε,κτλ..)
Για εσωτερικό φυσικά μιλάω και ο δίσκος αυτός πάντα χρησιμοποιόταν σαν δευτερεύων.Δεν ξέρω απο τι παρουσιάστηκε το πρόβλημα, αλλα μπορώ να σου αφηγηθώ τις τελευταίες του στιγμές.. :P
Με αυτον τον σκληρό λοιπόν, τον τελευταίο καιρό είχα ένα θεματάκι αλλα ο μ..@ς δεν έδινα βάση γιατί στο pc κάθεται και ο αδερφός μου,ο οποίος ασχολείται με ΟΟΟΤΙ μαλακία φανταστείς.Μια τον διάβαζε οτι έχω και αυτον τον σκληρό πάνω και μία όχι.Αλλά και να μην τον διάβαζε αυτο λυνόταν με ένα απλο restart,μέχρι την τελευταία φορά,οπου κανένα restart δεν έπιασε.Όταν άνοιξα το pc να δω τι συμβαίνει πρόσεξα οτι ο σκληρός δεν είχε σωστά τοποθετημένα τα καλώδια του απο πίσω και αυτα βγήκαν αμέσως,αλλά ουτε και αυτό τελικά συνέβαινε.Το έδωσα λοιπον σε ενα φίλο να τον βάλει σε ένα μηχάνημα να τον δουλέψει σαν εξωτερικό αλλά και απο κει τζίφος.Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν μου έδωσε την ιδέα για το post και μου είπε οτι παίζει να τα έχει πιει η πλακέτα γιατί δεν τραβάει ρεύμα.
Υ.Γ. εσύ μ@ρία θα ξανα postάρεις σε μενα όταν κλείσεις τα 18 ΕΙΠΑΜΕ!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #5 on: February 04, 2013, 09:46:37 PM »
Αν τελικα φταιει η πλακετα,θα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια για το συγκερκιμενο μοντελο..Εκτος αν ο φιλος σου η εσυ εχεις ενα ιδιο σκληρο για να παρεις την πλακετα...Ολα αυτα βεβαια προυποθετουν το να πιανει το χερι σου..(Και δεν εννοω ουτε κωλαρακια,ουτε το ποντικι ;D )

Το θεμα ειναι,αξιζουν οντως τοσο πολυ αυτα τα αρχεια για να γινει αυτη η διαδικασια? ;)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

dxtR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: February 04, 2013, 09:56:15 PM »
Αν τελικα φταιει η πλακετα,θα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια για το συγκερκιμενο μοντελο..Εκτος αν ο φιλος σου η εσυ εχεις ενα ιδιο σκληρο για να παρεις την πλακετα...Ολα αυτα βεβαια προυποθετουν το να πιανει το χερι σου..(Και δεν εννοω ουτε κωλαρακια,ουτε το ποντικι ;D )

Το θεμα ειναι,αξιζουν οντως τοσο πολυ αυτα τα αρχεια για να γινει αυτη η διαδικασια? ;)
Δυστυχώς ρε man αξίζουν!αυτο τώρα είχα σκοπό να ψάξω.Αλλά το post το έκανα για να δώ τι άλλες επιλογές έχω (αν έχω) και αν ισχύει αυτο με την πλακέτα ή ειναι μαλακίες..

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #7 on: February 04, 2013, 11:25:11 PM »
Γραψε ολο το μοντελο του δισκου ,να ψαξω να σε πω..

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #8 on: February 05, 2013, 02:24:38 PM »
Αν αποτύχει αυτό μπορείς να μεταφέρεις τα platters σε άλλο δίσκο. Good luck όπως και να'χει.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #9 on: February 05, 2013, 02:36:01 PM »
Αν αποτύχει αυτό μπορείς να μεταφέρεις τα platters σε άλλο δίσκο.
Χαχαχαχαχα πλακα κανεις,ετσι δεν ειναι? :P

dxtR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: February 05, 2013, 03:38:39 PM »
Αν αποτύχει αυτό μπορείς να μεταφέρεις τα platters σε άλλο δίσκο. Good luck όπως και να'χει.
Δηλαδή?

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #11 on: February 05, 2013, 06:26:36 PM »
Billy ta ipie o skliros? kati tetoio diavasa... hmm dxtr ti ipie?
« Last Edit: February 05, 2013, 06:57:26 PM by EGA Kan »

zombie

• 222 HERO!~
« Reply #12 on: February 05, 2013, 06:28:36 PM »
Hae

Πρόσφατα τα ήπιε ο σκληρός μου δίσκος και θα ήθελα αν ξέρετε ή έχετε υπόψιν κάποια μέθοδο ή τρόπο να δοκιμάσω να δώ τι ακριβώς συμβαίνει.Ασχολούμαι ακόμη με το θέμα γιατί όταν τον συνδέω πανω στο pc δεν ακούγεται κατι το οποίο να μου υποδηλώνει π.χ. οτι τα έχει παίξει η βελόνα, αλλα και ούτε ζεσταίνεται (δλδ δεν παίρνει καν ρεύμα).Το μοντέλο ειναι seagate barracuda,αρκετά προβληματική σειρά!
Δειτέ ζεστά το θέμα και μην trolarete (οχι μονο γιατι θα τα βρείτε μπροστά σας) αλλά με αφορά πολυ το περιεχόμενο του και γι'αυτό το κουράζω τόσο.

Υ.Γ. postάρετε για οποιαδήποτε άλλη απορία! ΚΑΙ greeky δεν εχω σκοπό να στον ΣΤΕΙΛΩ!!!δώσε μου λύση απο'δω.

ειναι απο αυτη τη σειρα που εχει προβλημα με το firmware?
τι χωρητικοτητα εχει?
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #13 on: February 05, 2013, 08:14:40 PM »
Τόσο noobia σε cod και lol δεν άντεξε ο σκληρός...

dxtR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: February 05, 2013, 08:49:24 PM »
Γραψε ολο το μοντελο του δισκου ,να ψαξω να σε πω..
Απαντάω και σε σένα με αυτό zombie.
Λοιπόν greeky θα σου γράψω τα πάντα που γράφει πάνω ο σκληρός, σαν noobas και συ χρησιμοποίησε οτι σε εξυπηρετεί για να μου δώσεις λύση.. :P
Seagate Barracuda 7200.11 500Gbytes
S/N:5QM1Q6K9
ST 3500320AS
P/N:9BX154-303
Firmware:SD15
Date Code:08407 Site Code:WUX1SG
WWN:5000C5000B7E6A76
STX-ST3500320AS(b)