Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Πως με ξες ρε παιδακι μου! 
Να φανταστω μιλας για τον εσωτερικο δισκο.Εχεις αλλο δισκο ωστε να κανεις format για να τον διαβασεις τον δικο σου τον seagate σαν δευτερευων?
Εχεις μηπως ιδεα απο τι παρουσιαστηκε το προβλημα? (Χτυπημα,διακοπη ρευματος,χριστοπαναγιες και θιχτηκε,κτλ..)
Για εσωτερικό φυσικά μιλάω και ο δίσκος αυτός πάντα χρησιμοποιόταν σαν δευτερεύων.Δεν ξέρω απο τι παρουσιάστηκε το πρόβλημα, αλλα μπορώ να σου αφηγηθώ τις τελευταίες του στιγμές..

Με αυτον τον σκληρό λοιπόν, τον τελευταίο καιρό είχα ένα θεματάκι αλλα ο μ..@ς δεν έδινα βάση γιατί στο pc κάθεται και ο αδερφός μου,ο οποίος ασχολείται με ΟΟΟΤΙ μαλακία φανταστείς.Μια τον διάβαζε οτι έχω και αυτον τον σκληρό πάνω και μία όχι.Αλλά και να μην τον διάβαζε αυτο λυνόταν με ένα απλο restart,μέχρι την τελευταία φορά,οπου κανένα restart δεν έπιασε.Όταν άνοιξα το pc να δω τι συμβαίνει πρόσεξα οτι ο σκληρός δεν είχε σωστά τοποθετημένα τα καλώδια του απο πίσω και αυτα βγήκαν αμέσως,αλλά ουτε και αυτό τελικά συνέβαινε.Το έδωσα λοιπον σε ενα φίλο να τον βάλει σε ένα μηχάνημα να τον δουλέψει σαν εξωτερικό αλλά και απο κει τζίφος.Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν μου έδωσε την ιδέα για το post και μου είπε οτι παίζει να τα έχει πιει η πλακέτα γιατί δεν τραβάει ρεύμα.
Υ.Γ. εσύ μ@ρία θα ξανα postάρεις σε μενα όταν κλείσεις τα 18 ΕΙΠΑΜΕ!