Author Topic: :)  (Read 6781 times)

captenhook

• Ranked Pubzorz!
  • μμμμμ:3
:)
« on: April 05, 2013, 06:14:29 PM »
guys γινεται να πεσει κανα unban σ'ολα εμας τα παλαια haxorakia που τωρα θελουμε να μπενουμε λιγο pub με χαμηλο ping;

guide: 2a49af27

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: :)
« Reply #1 on: April 05, 2013, 06:27:45 PM »
guys γινεται να πεσει κανα unban σ'ολα εμας τα παλαια haxorakia που τωρα θελουμε να μπενουμε λιγο pub με χαμηλο ping;

guide: 2a49af27
το θεμα ρε καθυστεριμενε ειναι να μπΑΙνεις στον 222 χωρις hax.. βαρεθηκατε να τα πινετε σε servers με 100 και ping και με αλλους 10 να τα φορανε σαν κ εσας και λετε δε γαμιεται ας γυρισουμε 222 να γουσταρουμε λιγο!

"παλαια haxorakia" και αρχιδια μεντολες.. εχετε κανει παρεακι?

και unban να σε κανουν τωρα που ποσταρες το guid σου, σου υποσχομαι οτι οποτε σε πετυχαινω 222 θα σε γαμαω..

cu φλωρε και δωσε τα φιλια μου σε ολα τα παλαια haxorakia..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

captenhook

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: April 05, 2013, 06:30:45 PM »
το θεμα ρε καθυστεριμενε ειναι να μπΑΙνεις στον 222 χωρις hax.. βαρεθηκατε να τα πινετε σε servers με 100 και ping και με αλλους 10 να τα φορανε σαν κ εσας και λετε δε γαμιεται ας γυρισουμε 222 να γουσταρουμε λιγο!

"παλαια haxorakia" και αρχιδια μεντολες.. εχετε κανει παρεακι?

και unban να σε κανουν τωρα που ποσταρες το guid σου, σου υποσχομαι οτι οποτε σε πετυχαινω 222 θα σε γαμαω..

cu φλωρε και δωσε τα φιλια μου σε ολα τα παλαια haxorakia..
μωρη κομπλεξαρα του κερατα αν καθεσαι να κλεγεσαι για το cod εισαι ελεος πραγματικα ..κατι τετοιους καμενους βλεπεις και λυπασαι..

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #3 on: April 05, 2013, 07:25:06 PM »
χαχαχα ρε μπουχεσα ποιος κλαιγεται?

εκατσες και εκανες βιντεακι για το ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ SWITCH WEAPON ME ΣΤΥΛ στο cod4 εν ετη 2013 και κρατηθηκα να μην σε κραξω.. τωρα ερχεσαι και ζητας unban στα ΠΑΛΑΙΑ HAXORAKIA (απο ποιον αληθεια το ζητας?) για να μας κανετε τ αρχιδια μπαλονια στον 222! τα βρισκεις νορμαλ ολ αυτα?

εγω οχι..

ειμαι κομπλεξικος επειδη δεν γουσταρω να παιζω στον ιδιο σερβερ με παλαια/νεα/παντοτινα/εκκολαπτομενα/κρυφο haxorakia?

οσο με βλεπεις και με λυπασαι, θα ξερω οτι ειμαι σε καλο δρομο! οταν καποια στιγμη αρχιζεις να με θαυμαζεις θα χω θεμα..

καραγκιοζη
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

captenhook

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: April 05, 2013, 07:34:28 PM »
πρώτα πολλα παρεξήγησες το "παλαια haxorakia" ..μονος μου το ειπα σε  φαση χαβαλε
δευτερον το βιντεακι μου το ζητησαν παιδια και το 'κανα και τι σημασια εχει η χρονολογια; εε; στο κατω κατω της γραφης εαν πιστευεις οτι το cod4 ξεπεραστηκε γιατι ασχολησε ακομα μ'αυτο;

και στο pub γουσταρω να παιζω μονο για χαβαλε καμια ωρα που βαριεμαι και ναι το βρισκω φισιολογικο ανεγκεφαλε.
επεισης το unban το ζητησα απο admins και οχι απο σενα

γιναται ολοι προφεσόρες σ'αυτη τη χωρα

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #5 on: April 05, 2013, 07:44:16 PM »
για ποιο λογο δεν μπορεις να μπεις στον 222?

captenhook

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: April 05, 2013, 07:47:38 PM »
επειδη εχω ενα pc που πιανει με ολα low και cfg robye 90fps ,και ετσι εβαλα hack μπας και κανω κανα kill(το παραδεχομαι μεγαλη μαλακια αλλα την εκανα)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #7 on: April 05, 2013, 07:55:18 PM »
επειδη εχω ενα pc που πιανει με ολα low και cfg robye 90fps ,και ετσι εβαλα hack μπας και κανω κανα kill(το παραδεχομαι μεγαλη μαλακια αλλα την εκανα)
πηρες καινουργιο pc?

τα εχεις ολα high?

αλλαξες cfg? (btw βαλε του knight Γ Α Μ Α Ε Ι)

εχεις 250 fps σταθερα?

ΥΓ: αν δεν εχεις κανει τπτ απο τα παραπανω, θα σε παρακαλουσα να το βουλωσεις γιατι μολις διαβασα το προηγουμενο τοπικ που ειχες ανοιξει για τον ιδιο λογο (unban) και ακομα γελαω..

captenhook

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: April 05, 2013, 07:58:52 PM »
τιποτα απ'ολα τα παραπανω αλλα ακομα δεν καταλαβαινω τον λογο που χαλιεσαι εσυ απο το να παιζω εγω για χαβαλε 222;

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #9 on: April 05, 2013, 08:01:02 PM »

(btw βαλε του knight Γ Α Μ Α Ε Ι)

Του kn1ght το cfg η το hack?  ::)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #10 on: April 05, 2013, 08:10:09 PM »
τιποτα απ'ολα τα παραπανω αλλα ακομα δεν καταλαβαινω τον λογο που χαλιεσαι εσυ απο το να παιζω εγω για χαβαλε 222;
αν ο δικος σου ο χαβαλες, ρε χαλβα, ειναι να μπαινεις στον 222 και μολις δεις τα σκουρα να φορτωνεις για να παρεις κανενα κιλλ ΝΑΙ ΧΑΛΙΕΜΑΙ..  και σαν μικρος διαχειρηστης στον 222 μαντεψε τι κανω οταν χαλιεμαι απο κατι τετοια!!

καλα ηταν, σχολασα! ευχαριστω για την παρεα, αυριο παλι!!

captenhook

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: April 05, 2013, 08:14:13 PM »
μα ποιος λεει οτι τωρα φορτονω;αυτο θελω να εξηγησω

μιλαμε ..

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #12 on: April 05, 2013, 09:40:01 PM »
captenhook αυτο που θελει να σου πει ο sexytas ειναι οτι παρολο τον γλυκο πειρασμο που υπεπεσες για να μπορεις να φραγκαρεις και τωρα υπερασπιζεσαι πως εχεις διορθωθει, κανεις δεν μπορει να σε εμπιστευτει στο να μην το ξανακανεις.  Ο οποιοσδηποτε πισω απο μια οθονη ειναι οτι δηλωνει και δεν τον αναιρουν ουτε θεσεις τυπου "teamviewer me" η "εχω τον φιλο μου τον blackbeard που με υποστηριζει πως δεν χακαρω πλεον".

Αρα εγω σου προτεινω να αρχισεις να αγορασεις νεο key,  να συναναστρεφεσαι με αξιοπιστα ατομα, να κανετε μια ομαδα και με την παροδο του χρονου, θα πεισθουν και οι υπολοιποι πως οντως εισαι πλεον καθαρος.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #13 on: April 05, 2013, 10:28:11 PM »
Αρα εγω σου προτεινω να αρχισεις να αγορασεις νεο key,  να συναναστρεφεσαι με αξιοπιστα ατομα, να κανετε μια ομαδα και με την παροδο του χρονου, θα πεισθουν και οι υπολοιποι πως οντως εισαι πλεον καθαρος.

Καλά χριστούγεννα δηλαδή.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pancy

• DV zombie
« Reply #14 on: April 05, 2013, 11:07:21 PM »
Τι χριστούγεννα;
Mόλις τώρα γύρισα από  τους χαιρετισμούς...