Το ελληνικό gaming community
Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Help
Login
Register
Callofduty.gr
»
Tech Support
»
Tech Support
»
Αγορά Σκληρού Δίσκου.
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Αγορά Σκληρού Δίσκου. (Read 1965 times)
SMIGO `
DV zombie
Αγορά Σκληρού Δίσκου.
«
on:
May 13, 2013, 04:12:53 PM »
Καλησπέρα σας, θέλω να πάρω έναν σκληρό δίσκο για το PC μου χωρίς να διαθέσω πάνω από 50 ευρά. Όσο το δυνατόν πιο πολύ χωρητικότητα τόσο το καλύτερο. Θέλω να μου προτείνετε μερικούς ώστε να κατασταλάξω κάπου...
Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
sinister_evil
Administrator
DV zombie
For sale
Re: Αγορά Σκληρού Δίσκου.
«
Reply #1 on:
May 14, 2013, 03:11:29 AM »
Έχουν γίνει της μόδας αυτά τα threads. Σε λίγο θα έχει και thread για αγορά κωλόχαρτου.
http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/f/342148/251-%CE%AD%CF%89%CF%82-500GB.html?price_max=50.001
Με 50€ budget δεν έχεις και μεγάλα περιθώρια για να ακούσεις και προτάσεις. Πας για το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα από τη λίστα αυτή, αποφεύγοντας ενδεχομένως caviar green, λόγω των χαμηλών rpm τους, αν τον θες για gaming. Western Digital είναι η πιο αναγνωρισμένη μάρκα, μάλιστα στο πλαίσιο έχουν και (σχεδον) no questions asked return policy.
Greek Sniping
Assistant team
DV zombie
«
Reply #2 on:
May 14, 2013, 09:36:08 AM »
Και γω τα ιδια του πα...(περα απο αυτο για το πλαισιο)
Οποτε παει λογικα για κατι τετοιο
http://www.skroutz.gr/s/319349/Seagate-Barracuda-7200-12-SATA-6Gb-s-500GB-ST3500413AS.html
Τετοιους δισκους δουλευουμε στο μαγαζι,και τετοια βαζει και η oktabit στα ετοιματζιδικα της...
Αθορυβοι και αξιοπιστοι,απλα δεν εχουν τις επιδοσεις που θα ειχε ενα WD Black,με 64mb cache και ποσα αλλα εξτρα..
Αλλα εως 50 ευρα ειναι αρκετα καλη λυση
"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."
SMIGO `
DV zombie
«
Reply #3 on:
May 14, 2013, 01:00:26 PM »
Σας ευχαριστώ και τους 2. Παρήγγειλα
αυτόν
τελικά.
Print
Pages: [
1