Author Topic: Πρόβλημα με σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο  (Read 6276 times)

$Ma$HeR

• DV zombie
Δεν έχω δικό μου ίντερνετ για λίγο καιρό και επειδή βρήκα τον κωδικό του γείτονα μπαίνω από κει.Αλλά εδώ και 4 μέρες δεν με αφήνει να μπω καθόλου,πατάω σύνδεση και λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση.Όταν πατάω αντιμετώπιση προβλημάτων μου βγάζει
"Το CYTA62F0CF δεν επέτρεψε σύνδεση από αυτόν τον υπολογιστή" και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.

Help me pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

tAKR1DAC★

• DV zombie
Να παρεις τις φουσκωτες μου μπαλες τωρα

pancy

• DV zombie
as always mpampimpas will be with u\""

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Σε πηρε πρεφα ο γειτονας ρεεεεεεεεεεεεε!!

Btw τι routers δινει η cyta?

Btw δοκιμασε αυτα τα 2..

5A4928284B
FDBA98F414
« Last Edit: May 29, 2013, 10:46:48 PM by Greek Sniping »

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

$Ma$HeR

• DV zombie
Σε πηρε πρεφα ο γειτονας ρεεεεεεεεεεεεε!!

Btw τι routers δινει η cyta?

Btw δοκιμασε αυτα τα 2..

5A4928284B
FDBA98F414
Νομίζω είναι τα TG585 κάπως έτσι,τον κωδικό τον έχω βρει ήδη(ο5Aείναι)
[/quote]

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
as always mpampimpas will be with u\""
re smasher sovara twra ksereis na xrisimopoieis ipologisth ?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Δηλαδη βρηκες τον κωδικο,συνδεθηκες,αλλα εκανες topic?
Are you fuckin kiddin me?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

$Ma$HeR

• DV zombie
Δηλαδη βρηκες τον κωδικο,συνδεθηκες,αλλα εκανες topic?
Are you fuckin kiddin me?
Ρε σου λέω έμπαινε κανονικά και ξυπνώ ένα πρωί και μουλεγε αυτές τις μαλακίες!
Check down!

και επειδή βρήκα τον κωδικό του γείτονα

Tommygr

• CBWARRIOR.
Προφανως εχει απαγορεψει την εισοδο της mac address σου και λογικα αλλαξε και τον κωδικο wpa2.
Αν δεν μπορεις να μπεις απο το κινητο σου η απο αλλο pc, τοτε ισχυει και το δευτερο.
Αρα πιανεις δουλεια σε λαντζα η σε μπιτσομπαρο για να πληρωσεις τον λογαριασμο, glhf

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
Προφανως εχει απαγορεψει την εισοδο της mac address σου και λογικα αλλαξε και τον κωδικο wpa2.
Αν δεν μπορεις να μπεις απο το κινητο σου η απο αλλο pc, τοτε ισχυει και το δευτερο.
Αρα πιανεις δουλεια σε λαντζα η σε μπιτσομπαρο για να πληρωσεις τον λογαριασμο, glhf
MA EINAI ME TO ZORI 15 XRONWN.

$Ma$HeR

• DV zombie
But check this out,
Σε μια φάση ανοίγω το LoL να κάνει τα update και μου βγαίνει το ίντερνετ,και όταν πήγα να μπω μου έλεγε τις ίδιες μαλακίες με το cyta αλλά έκανα μια επανακίνηση και μπήκε κανονικότατα. :/
Και όσων αφορά αυτό:
Δεν το πιστεύω με την καμία επειδή το έχουν μόνο για τηλέφωνο ή έρθει κανένας ανιψιός από σαλόνικα :/
MA EINAI ME TO ZORI 15 XRONWN.
fail troll wnb?stfu

creator

• DV zombie
  • si or ne?
admins,φτιαξτε ενα ξεχωριστο 'tech support' για τον σμασερ pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

$Ma$HeR

• DV zombie
admins,φτιαξτε ενα ξεχωριστο 'tech support' για τον σμασερ pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no Παλιά έκαμνα πολλά τώρα "γέρασα" :D

Tommygr

• CBWARRIOR.
But check this out,
Σε μια φάση ανοίγω το LoL να κάνει τα update και μου βγαίνει το ίντερνετ,και όταν πήγα να μπω μου έλεγε τις ίδιες μαλακίες με το cyta αλλά έκανα μια επανακίνηση και μπήκε κανονικότατα. :/
Και όσων αφορά αυτό:Δεν το πιστεύω με την καμία επειδή το έχουν μόνο για τηλέφωνο ή έρθει κανένας ανιψιός από σαλόνικα :/fail troll wnb?stfu
γουατ γουατ ιν δε μπατ.
Τσεκερετσεκερε ρε μπρα να loginαρεις from yo smarfooun olso. Daz eat konekt phrom der;

Sinsirili giorz,
Tommylees TommylideC
« Last Edit: May 30, 2013, 09:23:09 PM by Tommygr »

creator

• DV zombie
  • si or ne?
γουατ γουατ ιν δε μπατ.
Τσεκερετσεκερε ρε μπρα να loginαρεις from yo smarfooun olso. Daz eat konekt phrom der;

Sinsirili giorz,
Tommylees TommylideC
wat

oxi re tommy,oxi kai esy re pousth mou!