Author Topic: BAN 222 wRATH  (Read 39422 times)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
Re: BAN 222 wRATH
« Reply #30 on: June 03, 2013, 05:56:25 PM »
kala akouste tragoudaki Jewelz feat. Scott Sparks - Toxic Rush (Original Mix) [Flamingo Records]
1:00 <3
pio otinanai post next time..HAHAHAHAHAHHAHA nta3 malaka klaiw,oi alloi edw paleuoun me epixirimata gia to poios exei dikio kai petagese esy me ena tragoudi kai les 1:00<3 HAHAAHHHAHAHHAHAHAH epic apla

edit1 ontopic: wrath,den prokeitai na vreis to dikio sou psile,o sini,o assvas,kai o ka8e head admin 8a uposthriziei tis epiloges tou (mini-admins)mexri to telos,opote tsampa xaramizeis tosh wra edw.Me auto to glitch den 8a etrwges kan ban sta ladders,ektws an eixes pleonekthma enantion twn antipalwn(dhladh an tous E-V-L-E-P-E-S mesa apo auto).
Posa logika parapana exoune ginei gia ton erazz kai h pipila idia : den exoume dhmokratia ston server..nta3 paidia to ektimoume oti exete enan server pou h8ele kopo gia na sth8ei,alla prepei na eiste anoixtoi se nees idees kai oxi na exete to sterotupo: '' den exoume dhmokratia mangkeC poulo an den goustarete '',anti na prospa8isete na kratisete to community oso pio zwtano ginetai ka8estai kai lete ola auta(den exw kati me tous admins apo thn stigmh pou exw stamathsei cod kai idiws pub)

edit2 offtopic: spicy :D:D thought the same alla dont be so mean  :-*
« Last Edit: June 03, 2013, 06:14:12 PM by creator »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #31 on: June 03, 2013, 07:15:35 PM »
pio otinanai post next time..HAHAHAHAHAHHAHA nta3 malaka klaiw,oi alloi edw paleuoun me epixirimata gia to poios exei dikio kai petagese esy me ena tragoudi kai les 1:00<3 HAHAAHHHAHAHHAHAHAH epic apla

edit1 ontopic: wrath,den prokeitai na vreis to dikio sou psile,o sini,o assvas,kai o ka8e head admin 8a uposthriziei tis epiloges tou (mini-admins)mexri to telos,opote tsampa xaramizeis tosh wra edw.Me auto to glitch den 8a etrwges kan ban sta ladders,ektws an eixes pleonekthma enantion twn antipalwn(dhladh an tous E-V-L-E-P-E-S mesa apo auto).
Posa logika parapana exoune ginei gia ton erazz kai h pipila idia : den exoume dhmokratia ston server..nta3 paidia to ektimoume oti exete enan server pou h8ele kopo gia na sth8ei,alla prepei na eiste anoixtoi se nees idees kai oxi na exete to sterotupo: '' den exoume dhmokratia mangkeC poulo an den goustarete '',anti na prospa8isete na kratisete to community oso pio zwtano ginetai ka8estai kai lete ola auta(den exw kati me tous admins apo thn stigmh pou exw stamathsei cod kai idiws pub)

edit2 offtopic: spicy :D:D thought the same alla dont be so mean  :-*
bla bla bla..

ρε μαλακα τι δεν καταλαβενεις? αν δεν υπηρχαν ατομα σαν κ ΣΕΝΑ δεν θα χρειαζοταν στον 222 να υπαρχουν ΚΑΝ ADMINS..

πως εννοεις να κρατησουμε το community πιο ζωντανο? με το να καθομαστε να ανεχομαστε το καθε παπαρι που φορτωνει μετα πιανετε, μετα κανει rename, μετα το παιζει ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΑ και εν τελη να μας ζαλιζει τα @@ για το αν εχουμε proofs..

θελεις δηλαδη ν αντιμετωπιζοντε δημοκρατικα ατομα τα οποια εχουν "παραβιασει" τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ που εχει το γαμωgame!

MHN XAKARETE
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #32 on: June 03, 2013, 07:44:35 PM »
bla bla bla..

ρε μαλακα τι δεν καταλαβενεις? αν δεν υπηρχαν ατομα σαν κ ΣΕΝΑ δεν θα χρειαζοταν στον 222 να υπαρχουν ΚΑΝ ADMINS..

πως εννοεις να κρατησουμε το community πιο ζωντανο? με το να καθομαστε να ανεχομαστε το καθε παπαρι που φορτωνει μετα πιανετε, μετα κανει rename, μετα το παιζει ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΑ και εν τελη να μας ζαλιζει τα @@ για το αν εχουμε proofs..

θελεις δηλαδη ν αντιμετωπιζοντε δημοκρατικα ατομα τα οποια εχουν "παραβιασει" τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ που εχει το γαμωgame!

MHN XAKARETE
σορρυ σεχτα.εγω το perm ban το εφαγα γιατι φοραω hack?γιατι hack δεν εχω.αλλα perm ban πηρα.με δουλευεις τωρα?αυτους που μπηκαν με πουστιες μεσα στον σερβερ καψτους κιολας δεν εχω θεμα.δεν εισαι ο μονος που νευριαζεις με τα χαξορια.οταν παιζω και τα πινω απο καποιον που φοραει καταλαβαιvω ειναι σπαστικο.αλλα οποιος εκδηλωσει αντιθετη αποψη κρακ perma ban κατευθειαν.οοοοοοκ χερια ψηλα και ολα τα φτανω.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #33 on: June 03, 2013, 08:05:00 PM »
egw den sou lew gia ta haxzoria pou kanoun rename (imouna ena apo auta prin 2-3 xronia twra exw ftia3ei den nomizw na exeis parapono) sou milaw gia ton foukara ton wrath pou psaxnei na vrei to dikio tou epeidh den ekane kati epilipsimo kai efage ban 1 mera,twra esy mou milas gia hax kai malakies teleiws asxeta pragmata dhladh me to 8ema mas..anyway den 8a katsw na to analhsw alla wrath den prokeitai na vreis to dikio sou edw,apla lege sugnwmh ston sexta kai ston ka8e sexta (paradeigma) gia na eisai hremos kai graftous sta paparia sou..vevaia ama kaneis paraptoma a to faC to mpanaki cC :D auta :-*

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #34 on: June 03, 2013, 08:05:27 PM »
btw τα 1440 λεπτα ειναι μια μερα ε.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #35 on: June 03, 2013, 08:13:06 PM »
btw τα 1440 λεπτα ειναι μια μερα ε.
που σαι ρε γιωργο.perm ban εφαγα τωρα και κανεις δεν βγαινει να πει τιποτα.που να εβριζα κιολας.θα με κρεμουσαν.τελοσπαντων τι να πω.η τρελα παει συννεφο

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #36 on: June 03, 2013, 09:03:17 PM »
uniq.τι εχεις κανει ακριβως?αυτο σημαινει εξυπναδα.οχι να κανουμε achievements στο cod.καλο και το cod ομως.πανεπιστημιο δυσκολο να πας.τις δυσκολιες που περασα εγω,ουτε στους χειροτερους εφιαλτες σου.και επισης,εγω τα παπαρια τα βρηκα για να μπω εδω μεσα και να πω αυτο που εγινε.εσεις ποτε θα βρειτε τα παπακια να πειτε οτι ισως λιγο κατι να κανετε λαθος?αντιθετως ριχνετε perm ban.νταξει οκ ακρη δεν βγαζει κανεις.

Τί έχω κάνει;;; Πλάκα μου κάνεις Ε;;; Οταν λέω τί έχω κάνει εννοώ real life και όχι στο cod4 γιατί γιαυτό προφανώς με είπες χαζό, για την πραγματική ζωή!!! Ε φίλε μάθε ότι έχω κάνει πάρα πολλά περισσότερα από πολλά άλλα που δεν θα κάνεις-δεις ποτέ σου και όλα αυτά μόνος μου! Μην μου τσαπουνάς λοιπόν ρητορική ο σα να είμαι 15. Μπράβο σου που έχεις τα κότσια και μπαίνεις και γράφεις αυτά που νιώθεις αλλά και αυτή την "φωνή" εμείς το admin team στην δώσαμε και λέγεται cod.gr forum! Επειδή εσυ τα γράφεις τα νιώθεις και τα ζεις δεν συμαίνει πως θα κάνουμε και εμείς το ίδιο! Λέγε λοιπόν ότι θες εμείς θα το ακούσουμε! Αλλά μην λες άλλες μαλακίες μας κούρασες!!!! Το kick 1440 το έφαγες όχι τόσο για το glitch, που παρεπιπτόντως τα θεωρώ πολλά -εγω θα σου έσκαγα 4-5 ώρες αν και δεν δικαιολόγησε γιατί δεν είσαι χθεσινός, αλλά για την συμπεριφορά σου!!! Γιαυτό και το reason έγραφε : "άντε να διαβάσεις και μετά έλα" που προφανώς εννοούσε τα rules ο admin τα οποία είναι στο forum και για 1440 λεπτά που είχες στην διάθεση σου θα ήταν υπέρ αρκετά να τα μάθεις απέξω και ανακατωτά!!! Το ban από τον Sini τώρα μικρέ και ανώριμε έγινε extended για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!! Τον παλιοχαρακτήρα σου, εσύ φταίες για ότι λούζεσαι!!!

Υγ. Και μάθε εσυ και όλοι οι άλλοι ότι από αυτο το glitch αν το κάνεις καλά και όχι όπως στο "ss" σου βλέπεις το plant και την σκάλα. Απλός εσύ failαρες γιατί πήγες fast και δεν σου βγήκε.

Τέλος μάγκακι μου για απάντα μου σε αυτό...μήπως τελικά εσύ το έχει πάρει στραβά όλο το θέμα επειδή απέτυχες στις εξετάσεις που περίμενες να γαμισεις με τόσο σκατά στον κουβά και σου φταίει όλος ο κόσμος γύρω σου;;;

Αυτά#67
« Last Edit: June 03, 2013, 09:08:15 PM by uniQZje »
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #37 on: June 03, 2013, 09:08:18 PM »
Τί έχω κάνει;;; Πλάκα μου κάνεις Ε;;; Οταν λέω τί έχω κάνει εννοώ real life και όχι στο cod4 γιατί γιαυτό προφανώς με είπες χαζό, για την πραγματική ζωή!!! Ε φίλε μάθε ότι έχω κάνει πάρα πολλά περισσότερα από πολλά άλλα που δεν θα κάνεις-δεις ποτέ σου και όλα αυτά μόνος μου! Μην μου τσαπουνάς λοιπόν ρητορική ο σα να είμαι 15. Μπράβο σου που έχεις τα κότσια και μπαίνεις και γράφεις αυτά που νιώθεις αλλά και αυτή την "φωνή" εμείς το admin team στην δώσαμε και λέγεται cod.gr forum! Επειδή εσυ τα γράφεις τα νιώθεις και τα ζεις δεν συμαίνει πως θα κάνουμε και εμείς το ίδιο! Λέγε λοιπόν ότι θες εμείς θα το ακούσουμε! Αλλά μην λες άλλες μαλακίες μας κούρασες!!!! Το kick 1440 το έφαγες όχι τόσο για το glitch, που παρεπιπτόντως τα θεωρώ πολλά -εγω θα σου έσκαγα 4-5 ώρες αν και δεν δικαιολόγησε γιατί δεν είσαι χθεσινός, αλλά για την συμπεριφορά σου!!! Γιαυτό και το reason έγραφε : "άντε να διαβάσεις και μετά έλα" που προφανώς εννοούσε τα rules ο admin τα οποία είναι στο forum και για 1440 λεπτά που είχες στην διάθεση σου θα ήταν υπέρ αρκετά να τα μάθεις απέξω και ανακατωτά!!! Το ban από τον Sini τώρα μικρέ και ανώριμε έγινε extended για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!! Τον παλιοχαρακτήρα σου, εσύ φταίες για ότι λούζεσαι!!!

Υγ. Και μάθε εσυ και όλοι οι άλλοι ότι από αυτο το glitch αν το κάνεις καλά και όχι όπως στο "ss" σου βλέπεις το plant και την σκάλα. Απλός εσύ failαρες γιατί πήγες fast και δεν σου βγήκε.

Τέλος μάγκακι μου για απάντα μου σε αυτό...μήπως τελικά έστειλα το έχει πάρει στραβά όλο το θέμα επειδή απέτυχες στις εξετάσεις που περίμενες να γαμισεις με τόσο σκατά στον κουβά και σου φταίει όλος ο κόσμος γύρω σου;;;

Αυτά#67
μαθε ελληνικα.please.καρκινο τα ματια μου παθανε με αυτα που διαβαζω.ειλικρινα δεν με νοιαζει τι εχεις κανει στην ζωη σου.αλλα δεν νομιζω να τιμωρεις καποιον επειδη εχει κωλοχαρακτηρα.αλλιως μπαινεις εσυ φυλακη ισοβια.ξαναλεω,μαθε ελληνικα μεγαλο παιδι.τελος να ξαναπω,αν ειναι να γινεται ban για τον χαρακτηρα του αλλου.τοτε καντε ban στους εαυτους σας.και οταν τα βρισκουμε δυσκολα,banaroume.κλασσικοι τυποι.Συνεχιστε ετσι καλη δουλεια.

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
« Reply #38 on: June 03, 2013, 09:11:42 PM »
Γράφω από κινητό πιτσιρίκο! Θα σου έλεγα αν θες να περάσεις να μου μάθεις εσύ ελληνικά!!! Πως σου φάνηκε σαν πρόταση; Αν γουστάρεις pm me και στέλνω να σε πάρουν τρεις!!!
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> but plz

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
« Reply #39 on: June 03, 2013, 09:17:00 PM »
Τέλος μάγκακι μου για απάντα μου σε αυτό...μήπως τελικά εσύ το έχει πάρει στραβά όλο το θέμα επειδή απέτυχες στις εξετάσεις που περίμενες να γαμισεις με τόσο σκατά στον κουβά και σου φταίει όλος ο κόσμος γύρω σου;;;

Αυτά#67

Δεν μου απάντησες τελικά umad? επειδή είσαι loser? πες μου το έχω απορία...
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> but plz

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #40 on: June 03, 2013, 09:32:06 PM »
Πικα σταματα να ποσταρεις μονο και μονο για να μας δειξεις την νεα σου sig..Omgeez..
OT,καντε μια περιληψη ρε παιδια τι παιζει,που να διαβαζω ολα αυτα που γραφετε...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #41 on: June 03, 2013, 10:27:05 PM »
Τελείως dead space το sig του Pika.

Wrath, για να παίζεις στον 222 υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να αποδεχτείς.  Όπως σε διάφορα πράματα υπάρχει το license agreement που συνήθως ξεκινάει "by using this X you agree to". Με την συμμετοχή σου επομένως στον server θεωρείται πως συμφωνείς στους κανόνες αυτούς, τους οποίους χοντρικά αρίθμησα σε προηγούμενο post και σου ανέφερα πως σε αυτά υπάρχει μόνο μια απάντηση "ok, συμφωνώ". Εσύ δεν συμφώνησες με τους κανόνες αυτούς, όπως φάνηκε από το επόμενο post σου, και έτσι σου απαγόρευσα την χρήση του server. Ανα πάσα στιγμή μπορείς να μου πεις "Ok, συμφωνώ" (το οποίο είναι δεσμευτικό) και να στο βγάλω.
BTW, για να σε προλάβω, αυτό δεν είναι απειλή αλλά οι όροι χρήσης του 222.

Creator, ο "φουκαράς" ο wrath έκανε ένα glitch το οποίο είναι banable.
Έστω όμως πως δεν είναι, πως έκανε λάθος ο εκάστοτε admin, γιατί εν τέλει και αυτός άνθρωπος είναι. Το να πουλάει υφάκι "so? pote eipes oti apagoreuetai? exeis balei ta rules na bgainoun se automated message? OTAN TO KANEIS AUTO ELA PES MOU GIA BAN" το θεωρείς σωστό; Το συνεχιζόμενο ύφος που έχει εδώ μέσα, ενώ κανείς δεν τον είχε χαρακτηρίσει με τον οποιοδήποτε τρόπο; Και το πως, εν τέλει, του λες "φιλε, ο server είναι δικός μου και έχω αυτούς του κανόνες, συμφωνείς;" και σου λέει όχι, είναι άδικο να φάει το perm του;

btw, έτσι σαν guideline δείτε πως γίνεται ένα thread όταν κάποιον τον πνίγει το δίκαιο του, πως συνεχίζει ο ίδιος την συζήτηση ακόμα και όταν του λένε μαλακίες κτλ.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #42 on: June 03, 2013, 10:27:37 PM »
μαθε.ελληνικα,ρε.μαλάκα.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #43 on: June 03, 2013, 10:48:48 PM »
Creator, ο "φουκαράς" ο wrath έκανε ένα glitch το οποίο είναι banable.
Έστω όμως πως δεν είναι, πως έκανε λάθος ο εκάστοτε admin, γιατί εν τέλει και αυτός άνθρωπος είναι. Το να πουλάει υφάκι "so? pote eipes oti apagoreuetai? exeis balei ta rules na bgainoun se automated message? OTAN TO KANEIS AUTO ELA PES MOU GIA BAN" το θεωρείς σωστό; Το συνεχιζόμενο ύφος που έχει εδώ μέσα, ενώ κανείς δεν τον είχε χαρακτηρίσει με τον οποιοδήποτε τρόπο; Και το πως, εν τέλει, του λες "φιλε, ο server είναι δικός μου και έχω αυτούς του κανόνες, συμφωνείς;" και σου λέει όχι, είναι άδικο να φάει το perm του;
sumfwnw mazi sou oti to ufos tou den htan kai to kalutero,alla perma einai baru,kamia bdomada 8a itan kalutera imo

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #44 on: June 03, 2013, 10:51:58 PM »
Μα δεν συμφωνεί με τους κανόνες του server. Όταν κάνεις install το cod και σου λέει "do you agree with the EULA" και πατήσεις όχι, σταματάει το install, δε σου λέει θα γίνει install σε μια βδομάδα.

Κατάλαβες;