Author Topic: BAN 222 wRATH  (Read 39469 times)

wRATH

• Ranked Pubzorz!
Re: BAN 222 wRATH
« Reply #75 on: June 04, 2013, 06:28:20 PM »
Wrath χρησιμοποίησες glitch (ακόμα και να μην έβλεπες κάποιον) κάτι που δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων . Το θέμα όμως δεν είναι τόσο ότι έκανες glitch αλλά το ύφος που ανταπάντησες (ήμουν στον server όταν πραγματοποιήθηκε το ban) . O λόγος λοιπόν του ban δεν είναι αν ήξερες ή όχι ή αν βρίσκονται τα rules στο site αλλά το ότι φέρθηκες ανάρμοστα σε admin . Τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι .
ρε αγορι μου γλυκο.καταλαβαινεις οτι απο κει που ημουν δεν φαινεται τιποτα?η φωτογραφια δειχνει ακριβως πως ημουν στον σερβερ.εσενα αν ο καλος αντμιν σε πετουσε μπαν χωρις λογο δεν θα νευριαζες?δεν θα τα βαζες μαζι του?ποιος θα σου εφταιγε?ο τοιχος?δεν νομιζω...
@sexta αμα δημιουργηθει ελληνικος σοβαρος σερβερ πιστευεις ειλικρινα οτι θα εχετε κοσμο μεσα στον σερβερ?πες μου ποιος θελει να καθεται σ ενα σερβερ και να του πριζει μπαλες ειτε ο εραζζ ειτε εσυ ο ιδιος.χαβαλε κανετε μονο μεταξυ σας,γι αυτο και drsavvas εχει τεραστιο δικιο οταν λεει κλικες.μην μου πεις το αντιθετο.ελα τωρα,μεταξυ μας μιλαμε.και πραγματικα δεν ξερω αν μπηκες στον κοπο να δεις την φωτογραφια,γιατι αμα εμπαινες θα εβλεπες οτι δεν φαινεται τιποτα.αλλα βεβαια,μονο να βγαλουμε το δικαιο αδικο μπορουμε.

ολα αυτα που εχουν ειπωθει οχι μονο απο μενα.ισχυουν.γλειφτες εχετε,ψωνια εχετε(ντοματες αχλαδια,που πηγε το μυαλο?σε σας?)τα παντα ολα εχετε.το μονο που ΔΕΝ εχετε ειναι χαρακτηρας.σ αυτο δυστυχως η ευτυχως χανετε λιγο.η μαλλον να το θεσω αλλιως.για να καλυψετε ΛΙΙΙΙΓΟ τα κομπλεξ.υποστηριζει ο ενας τον αλλον.και παει λεγοντας.οταν ερθουν τα δυσκολα ομως τοτε τα χανουμε.λογικα το thread θα φαει λοκ.με το reason ''αρκετα παρατραβηξε το αστειο''.να το αλλαξω λιγο και να πω στην θεση σας ''αρκετα διασυρθηκαμε''.η και το αλλο ''αρκετα μας διεσυραν''.οτι προτιματε.απολα εχει ο μπαξες.α επισης,πριν ενα παιδι με πολλα γραμματα για nickname σε διαφορετικη σειρα,μ εβρισε και με προσβαλλε.σ αυτον ποινη ουδεμια?και μετα λετε ''εμεις?κλικες?αντε βρε τωρα''και μολις βρειτε τα δυσκολα,(βλεπε ποστ drsavvas με σεχτα)λετε ''οοοο εσυ φορουσες χαξορα,δεν εχεις δικαιωμα να μιλας''και αλλες τετοιες μαλακιες.οκ μπορει να φορουσε,και?φοραει τωρα?φορεσε μια φορα και θα τον κρεμασετε και αναποδα?βρηκαμε καινουριους δημιους?αν ειναι δυνατον..

???????????? fuck re!!! apanta! :/

ps. se olous tous xazous pou pernoun san paradeigma to ss tou wRATH....to ss to travikse meta...oxi tin wra pou efage ban! ante mpeite se kanenan server na deite an vlepeis to plant apo ekei h oxi...apantisa kai parapanw...failare to glitch tou kai den eide tpt, o antipalos itane tsigkina kai panw xalasmata giayto den eide tpt...VLEPEIS APO EKEI, APLA DEN VLEPEIS OLO TO MAP!!! ffs re mlkes...ti syzitame? to paidi exei psixosi me thn arxaia Ellada klp klp ti na tou peis? edw se 3 erwtiseis den mporei na apantisei pou tou ekana!!! ti dimokratia kai mlkies? aytos exei parei farsi tin ritoriki kai den exei katalavei 1. oti paei ntougrou gia ton toixo? 2. oti eytheia einai o gkremos? 3. oti exase to noima apo ton arxiko logo pou ekane to post?

THA APANTISEIS RE?

ayta#67
uniq.σε σενα δεν απανταω γιατι δεν αξιζεις να απαντησω.ενα σκουπιδι εισαι για μενα.αλλα θα σου κανω την χαρη.μεσα στον σερβερ ημουν ακριβως οπως δειχνει η φωτογραφια.και δεν καθησα ουτε ενα δευτερολεπτα.ας ερθει ο admin που με ειδε και ας πει το αντιθετο.αλλα δεν μπορει γιατι θα βγει ακυρος.προφανως ουτε και συ την ειδες.και μιλας.οκ.οι ερωτησεις που κανεις,ειναι προσωπικες.δεν μου επιβαλλει κανεις να σου απαντησω.οποτε και σε γραφω.αντιλαβου?μεχρι τωρα.εχω γραψει ολοκληρα κειμενα και εχει απαντηθει το 1/100.οποτε κοψε τις πιπες,παρε τα κειμενα απο την αρχη.και αρχισε να απαντας.και μετα σου απανταω σε οτι θες.ερωτησεις 1εισα τρελος?2πρεπει να μπεις σε τρελαδικο?3το αιμα απο το κεφαλι παει συνηθως στον πεο γι αυτο δεν σκεφτεσαι τιποτα?4δεν μπορει να μεταφερθει και στα 2 ε?5ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι το ελεγχουν αυτο?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: so
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: ?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: pote eipes oti apagoreuetai?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: kai mila me onoma
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: min eisai kota
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: poy einai ta rules?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: ta exeis valei automated ston server?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: na bgainoyn kai na eidopoioyn?
ab5c8e0ab7ba0f45d0928c513f3288f4   wRATH   SAY: OTAN TO KANEIS AYTO TOTE ELA KAI PES MOY GIA BAN

Αν όντως ήσουν σωστός, δεν θα έλεγες αυτά που είπες, θα ζήταγες συγνώμη και ούτε καν κick δεν θα έτρωγες.Αλλά εσύ βγήκες από πάνω με πρόσχημα το γεγονός ότι δεν υπάρχει message που να λέει ποια είναι τα συγκεκριμένα rules του server.Όταν ρε φίλε σου λέει ο άλλος ότι αυτό που κάνεις απαγορεύεται, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις συγνώμη και να συνέχισεις κανονικά το παιχνίδι σου.

Άρα λοιπόν αυτό είναι το λάθος σου και την συγκεκριμένη στιγμή δεν θα είχε σημασία αν ήταν ή όχι τα rules σε ξεχωριστό topic στο forum.
αμα εβλεπες και συ καθημερινα admin να flamaroun και να βριζουν.καποια στιγμη θα εκανες το μπαμ.η υπομονη ξερεις εχει και τα ορια της.υπομονη υπομονη δεν εμεινε τριχα.αλλη μια φορα εχω φαει μπαν.επειδη εβρισα.απο τον εραζ.οπως βλεπεις ομως.δεν ειπα κατι.να βρεις και τα λογια της console.wrath trws ban.απλα και καθαρα.και δεν δειχνεις ολοκληρο απο αυτα που ειπα.πιο πριν ρωτησα γιατι.να τα δειχνεις ολα.τετοιου τυπου μαλακιες δεν θα γινονται.δεν ειπε οτι απαγορευεται.ειπε κατευθειαν ban.μαζεψε τις πληροφοριες σου σωστα
epitelous kai enas logikos anthrwpos pou sou apantaei tooooooooso apla!!! kai anarwtieme...to ka.ta.la.ves twra?
ειναι δυνατον να μην υποστηριξεις αυτο που πιστευεις εσυ ορθο και σωστο?δεν περιμενα κατι περισσοτερο.

AcRo

• 222 HERO!~
« Reply #76 on: June 04, 2013, 06:43:23 PM »
Φυσικά και δεν έκρυψα τα προηγούμενα που είπες. Αυτά που είδες τα έκανα copy paste από το 5-6 post απλά για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι.

Άκομα να καταλάβεις πάντως γιατί έφαγες το kick και από ότι βλέπω και άλλοι έχουν παρεξηγήσει(βλ. creator,spicy). Το kick το έφαγες επειδή είπες αυτά που σου έδειξα παραπάνω.
Ναι έχεις δίκιο ότι ο τρόπος του admin ήταν λίγο απότομος, αλλά από την άλλη αν του έλεγες ότι έκανα λάθος και δεν το ήξερα δεν θα σε kickare. Αν σε έκανε kick τότε θα είχες όλο το δίκιο με το μέρος σου, αφού θα είχες απολογηθεί, οπότε οποιοδήποτε kick μετά από αυτό το σημείο είναι καθαρά λόγω αναπηρίας στο να σκεφτεί σωστά ο admin για το τι πρέπει να πράξει.

Πάντως καλό θα ήταν να καταλάβεις μετά από αρκετές σελίδες, ότι σε αυτό το θέμα έχεις κάνει λάθος..

mini edit:Και εσύ υποστηρίζεις τα λόγια του Dr.savva που είναι φανερό ότι οι απόψεις του είναι σύμφωνες με την δικιά σου άποψη..

« Last Edit: June 04, 2013, 06:47:56 PM by AcRo »
REFUSE acRo: p eixes paei re?
REFUSE AVAROV NetCups #VN: bansko
REFUSE AVAROV NetCups #VN: 1 tha sou pw
REFUSE AVAROV NetCups #VN: ponaei h poutsa mou
REFUSE acRo: ahaha ok re sure
REFUSE AVAROV NetCups #VN: epa8a ourolimo3i
REFUSE acRo: AAHHAHAHA
REFUSE AVAROV NetCups #VN: AHAHHAHAHAH

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #77 on: June 04, 2013, 06:48:15 PM »
uniq.σε σενα δεν απανταω γιατι δεν αξιζεις να απαντησω.ενα σκουπιδι εισαι για μενα.αλλα θα σου κανω την χαρη.μεσα στον σερβερ ημουν ακριβως οπως δειχνει η φωτογραφια.και δεν καθησα ουτε ενα δευτερολεπτα.ας ερθει ο admin που με ειδε και ας πει το αντιθετο.αλλα δεν μπορει γιατι θα βγει ακυρος.προφανως ουτε και συ την ειδες.και μιλας.οκ.οι ερωτησεις που κανεις,ειναι προσωπικες.δεν μου επιβαλλει κανεις να σου απαντησω.οποτε και σε γραφω.αντιλαβου?μεχρι τωρα.εχω γραψει ολοκληρα κειμενα και εχει απαντηθει το 1/100.οποτε κοψε τις πιπες,παρε τα κειμενα απο την αρχη.και αρχισε να απαντας.και μετα σου απανταω σε οτι θες.ερωτησεις 1εισα τρελος?2πρεπει να μπεις σε τρελαδικο?3το αιμα απο το κεφαλι παει συνηθως στον πεο γι αυτο δεν σκεφτεσαι τιποτα?4δεν μπορει να μεταφερθει και στα 2 ε?5ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι το ελεγχουν αυτο?

VRE POUSTAKO ELA NA MOU TA PEIS APO KONTA AYTA. NA SE VALW NA FAS SKOUPIDIA NA DEIS PWS EINAI MOGKOLO. NA SE KSETRYPISW NA DW POU EINAI TOSA ARXIDIA POU TA KRYVEIS? GIA NA SE DW APO KONTA....TO LAN SE LIGO THA ERTHEI!!! ELA KAMARI MOU NA DEIS TI THA PEI PONOS!

ASXETE. MESA STON SERVER EIMOUNA OTAN EFAGES TO BAN, MONO AYTO EXW NA SOU PW. EPIDI OMWS EISAI ATHIGKANOS MOULOS DEN EXEIS IDEA!!!

PS. me ayta pou egrapses mou apantises ksekathara se ena kai monadiko pragma! eisai LOSER den piges pouthena sto uni kai se lypamai....katalavenw prepei na einai poly skilo na eisai ena tpt me mpoliko katholou!!! to ti eimai gia sena posos me noiazei!!! antithetws kserw poli kala ti eimai gia mena!! EIMAI GAMATOS (21 enomena ergostasia egkrinoun uniq, esy katse kerkida kai koita mas).

ps2. eisai apo aytous tous klassikous typous pou molis se katalavoune ti trompas eisai pas kai ta "gyrnas" toumpa {prospatheis dld, giati kapoioi exoun poli perissotero iQ apo to diko sou, pou parepiptontws den ftanei oute tou radiQ (ραδικιού)eeeee gia to diko sou panta milaw] prospathwntas na miwsoune ton allon legontas asinartisies gia to oti den einai tpt mprosta sou, den tous vlepeis, den tous deineis simasia klp, kerdizontas xrono na skeftoun ti prepei na apantisoun afou o allos se ksemprostiase epidi katalave apo ta legomena sou pio einai to vasiko sou provlima, POUTHAMENATZIKO.....mathe loipon pws kapoioi san emena tha einai ta avriana afentika sou kai tha se GAMANE!!! HI.

ayta#67 kai rest my case to paidi tha faei ta moutra tou sto kontino mellon!!!
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #78 on: June 04, 2013, 06:53:27 PM »
VRE POUSTAKO ELA NA MOU TA PEIS APO KONTA AYTA. NA SE VALW NA FAS SKOUPIDIA NA DEIS PWS EINAI MOGKOLO. NA SE KSETRYPISW NA DW POU EINAI TOSA ARXIDIA POU TA KRYVEIS? GIA NA SE DW APO KONTA....TO LAN SE LIGO THA ERTHEI!!! ELA KAMARI MOU NA DEIS TI THA PEI PONOS!

ASXETE. MESA STON SERVER EIMOUNA OTAN EFAGES TO BAN, MONO AYTO EXW NA SOU PW. EPIDI OMWS EISAI ATHIGKANOS MOULOS DEN EXEIS IDEA!!!

PS. me ayta pou egrapses mou apantises ksekathara se ena kai monadiko pragma! eisai LOSER den piges pouthena sto uni kai se lypamai....katalavenw prepei na einai poly skilo na eisai ena tpt me mpoliko katholou!!! to ti eimai gia sena posos me noiazei!!! antithetws kserw poli kala ti eimai gia mena!! EIMAI GAMATOS (21 enomena ergostasia egkrinoun uniq, esy katse kerkida kai koita mas).

ps2. eisai apo aytous tous klassikous typous pou molis se katalavoune ti trompas eisai pas kai ta "gyrnas" toumpa {prospatheis dld, giati kapoioi exoun poli perissotero iQ apo to diko sou, pou parepiptontws den ftanei oute tou radiQ (ραδικιού)eeeee gia to diko sou panta milaw] prospathwntas na miwsoune ton allon legontas asinartisies gia to oti den einai tpt mprosta sou, den tous vlepeis, den tous deineis simasia klp, kerdizontas xrono na skeftoun ti prepei na apantisoun afou o allos se ksemprostiase epidi katalave apo ta legomena sou pio einai to vasiko sou provlima, POUTHAMENATZIKO.....mathe loipon pws kapoioi san emena tha einai ta avriana afentika sou kai tha se GAMANE!!! HI.

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH τι μλκς

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #79 on: June 04, 2013, 06:56:11 PM »
Φυσικά και δεν έκρυψα τα προηγούμενα που είπες. Αυτά που είδες τα έκανα copy paste από το 5-6 post απλά για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι.

Άκομα να καταλάβεις πάντως γιατί έφαγες το kick και από ότι βλέπω και άλλοι έχουν παρεξηγήσει(βλ. creator,spicy). Το kick το έφαγες επειδή είπες αυτά που σου έδειξα παραπάνω.
Ναι έχεις δίκιο ότι ο τρόπος του admin ήταν λίγο απότομος, αλλά από την άλλη αν του έλεγες ότι έκανα λάθος και δεν το ήξερα δεν θα σε kickare. Αν σε έκανε kick τότε θα είχες όλο το δίκιο με το μέρος σου, αφού θα είχες απολογηθεί, οπότε οποιοδήποτε kick μετά από αυτό το σημείο είναι καθαρά λόγω αναπηρίας στο να σκεφτεί σωστά ο admin για το τι πρέπει να πράξει.

Πάντως καλό θα ήταν να καταλάβεις μετά από αρκετές σελίδες, ότι σε αυτό το θέμα έχεις κάνει λάθος..
καταλαβαινω απολυτα αυτο που θελεις να πεις.και με τελειως φιλικο τονο σου λεω οτι οταν βλεπεις admin να flamaroun.αδικαιολογητως.και μετα ερχοταν και σου πασαρουν ενα ban.τοτε νευριαζεις και συ.δεν ξερω αν σε αυτο το θεμα εισαι οπως εγω.θερμοαιμος.αλλα οταν βλεπω συνεχως να γινονται μαλακιες.νευριαζω.και οταν τρωω μπαν αδικα.ακομα περισσοτερο.και τωρα με αυτα που ειδα απο τις ολοκληρες σελιδες.οφειλω να πω οτι νευριασα ακομα περισσοτερο.αυτο που βλεπ,ειναι οτι οποιος τολμησει να πει το αντιθετο απο τα πιστευω του admin team.τοτε τρωει ban εφορου ζωης.αυτη ειναι η λυση προφανως για καποιους εδω μεσα.παντως ευχαριστω εσενα για το πραγμα οτι μου εδωσες να καταλαβω καποια πραγματα περισσοτερο.ωστοσο θελω να παραδεχτεις οτι απο θεμα οργανωσης των rules δεν ειστε σωστα.τα rules επρεπε να εχουν ξεχωριστο κομματι στο φορουμ.τελος,οταν ο αντμιν ουσιαστικα σου κανει μια ''επιθεση''οφειλεις να ''αντεπιτεθεις''.δεν καθεσαι να τις φας.γνωμη μου.φυσικα αν εχεις δικιο.γιατι οπως ειπα εχω ξαναφαει ban 1440 λεπτα αλλα ειχα αδικο.γι αυτο και δεν ηρθα εδω για παραπονα.edit για τον drsavva δεν εχω να πω κατι.δεν εχουμε παιξει μαζι.αλλα αυτα που ειπε δεν ειναι τελειως λαθος,και παλι γνωμη μου ομως.απο αυτα που εχω δει στον 222 δεν ειναι λαθος οσα ειπε.

αρα τωρα σε νοιαζει η γνωμη ενος looser?μονο με το ξεκαθαρο flame που εκανες αποδεικνυεις τα λεγομενα μου.ζοριζεσαι.το καταλαβαινω,και γω την ειχα περασει αυτην την φαση.αλλα οταν ειχα αδικο το παραδεχομουν.και που ακριβως τα γυρναω τουμπα?εμμενω στις θεσεις μου.ενα τιποτα λοιπον με μπολικο καθολου σ εχει κανει ενα παιδακι 5 χρονων που του εχουν παρει το παιχνιδι.μονο που εσυ κλαις και κατεβαζεις αγιους ταυτοχρονα.αυριανο αφεντικο μου δεν παιζει να εισαι.κατι νουμερα σαν και σενα κανεις δεν προκειται να τα δεχτει πουθενα.μπορεις να συνεχισεις την κλαψα.απλα να ξερεις,δεν εχει αντικτυπο.σ εχω γραμμενο στα κατωτερα των υποδηματων μου.πας να μιμηθεις εμενα επικινδυνα.ε μα φυσικα,οταν δεν εχουμε να παρουσιασουμε κατι μονοι μας,προσπαθουμε να μειωσουμε τον αλλον.οπως ακριβως πιστευεις οτι σε μειωσα και γω.με την μονη διαφορα οτι εσυ ragareis απιστευτα.εισαι γαματος οκ.τιμη σου και καμαρι σου.κρατα το για τον εαυτο σου και ασε τους αλλους να κρινουν αν εισαι γαματος η οχι.απο αυτογνωσια μηδεν.ελα θεσσαλονικη,συνδικα.οποτε γουσταρεις.να τα πουμε απο κοντα.καφεδακι παραλια.διαλεξε εσυ το μαγαζι.δεν κερναω ομως να ξες.no money no honey,honey.
« Last Edit: June 04, 2013, 06:59:54 PM by wRATH »

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
« Reply #80 on: June 04, 2013, 07:03:51 PM »
no money no honey,honey.

e ayto einai to provlima sou!! kiddo ta leme, gt arketa asxolithika idi me sena. paw na vgalw kanena pentoxiliaro twra se 30 rantevouz bb kouklitsa mou!

ps. mono rage den htane ayto!
ps2. mathe ligo ti eimai k poios eimai k vgale ta dika sou symperasmata...oi ypoloipoi ON k OFF kseroun!
ps3. oti lampei den einai xryso. ta fenomena apatoun klp.
ps4. an anevw Saloniki poly thelw na pioume kafedaki alla oxi frapedia kanena espressaki...exete? na dw kai ti skatofatsa eisai...age? den mas eipes!
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> but plz

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

AcRo

• 222 HERO!~
« Reply #81 on: June 04, 2013, 07:04:18 PM »
καταλαβαινω απολυτα αυτο που θελεις να πεις.και με τελειως φιλικο τονο σου λεω οτι οταν βλεπεις admin να flamaroun.αδικαιολογητως.και μετα ερχοταν και σου πασαρουν ενα ban.τοτε νευριαζεις και συ.δεν ξερω αν σε αυτο το θεμα εισαι οπως εγω.θερμοαιμος.αλλα οταν βλεπω συνεχως να γινονται μαλακιες.νευριαζω.και οταν τρωω μπαν αδικα.ακομα περισσοτερο.και τωρα με αυτα που ειδα απο τις ολοκληρες σελιδες.οφειλω να πω οτι νευριασα ακομα περισσοτερο.αυτο που βλεπ,ειναι οτι οποιος τολμησει να πει το αντιθετο απο τα πιστευω του admin team.τοτε τρωει ban εφορου ζωης.αυτη ειναι η λυση προφανως για καποιους εδω μεσα.παντως ευχαριστω εσενα για το πραγμα οτι μου εδωσες να καταλαβω καποια πραγματα περισσοτερο.ωστοσο θελω να παραδεχτεις οτι απο θεμα οργανωσης των rules δεν ειστε σωστα.τα rules επρεπε να εχουν ξεχωριστο κομματι στο φορουμ.τελος,οταν ο αντμιν ουσιαστικα σου κανει μια ''επιθεση''οφειλεις να ''αντεπιτεθεις''.δεν καθεσαι να τις φας.γνωμη μου.φυσικα αν εχεις δικιο.γιατι οπως ειπα εχω ξαναφαει ban 1440 λεπτα αλλα ειχα αδικο.γι αυτο και δεν ηρθα εδω για παραπονα.
Σε αυτό που λες για τα rules έχεις δίκιο ότι θα έπρεπε να υπήρχαν σε ξεχωριστό topic. Αν θυμάμαι καλά μέχρι πέρσι υπήρχαν τα rules αλλά για κάποιο λόγο τώρα δεν υφίστανται.

Πάντως αν το είχες χειριστεί λίγο διαφορετικά δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Μακάρι όλοι να καταλάβαιναν τις μαλακίες που κάνουν και τους λανθασμένους τρόπους με τους οποίους χειρίζονται τις καταστάσεις. Αν είχε γίνει αυτό θα είχαμε γλυτώσει τόσες πολλές σελίδες με άσχετα πράγματα και επιπλέον επεξηγήσεις σε πάρα πολλά threads.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #82 on: June 04, 2013, 07:09:24 PM »
e ayto einai to provlima sou!! kiddo ta leme, gt arketa asxolithika idi me sena. paw na vgalw kanena pentoxiliaro twra se 30 rantevouz bb kouklitsa mou!

ps. mono rage den htane ayto!
ps2. mathe ligo ti eimai k poios eimai k vgale ta dika sou symperasmata...oi ypoloipoi ON k OFF kseroun!
ps3. oti lampei den einai xryso. ta fenomena apatoun klp.
ps4. an anevw Saloniki poly thelw na pioume kafedaki alla oxi frapedia kanena espressaki...exete? na dw kai ti skatofatsa eisai...age? den mas eipes!
μπραβο.πανε βγαλε το πεντοχιλιαρο.απλα αμα κοιταχτεις στον καθρεφτη,μην τρομαξεις,εσυ εισαι.
1 ηταν rage.admit it
2 να κανουμε το αντιθετο?μαθε εσυ ποιος ειμαι.και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα.
3 συμφωνω,αλλα δεν βλεπω την αντιστοιχια
4 αγορινα,θεσσαλονικη ανεβαινεις.εσπρεσσο και μαλακιες εχουμε για τους λουληδες.αλλα νταξ καλος εισαι και συ.εγω φραπεδακι,ελπιζω να μην εχεις παραπονο.ελα βρηκα και μερος.κουκλοφατσα ειμαι.καυλα.ετων 18.στα ντουζενια.

Σε αυτό που λες για τα rules έχεις δίκιο ότι θα έπρεπε να υπήρχαν σε ξεχωριστό topic. Αν θυμάμαι καλά μέχρι πέρσι υπήρχαν τα rules αλλά για κάποιο λόγο τώρα δεν υφίστανται.

Πάντως αν το είχες χειριστεί λίγο διαφορετικά δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Μακάρι όλοι να καταλάβαιναν τις μαλακίες που κάνουν και τους λανθασμένους τρόπους με τους οποίους χειρίζονται τις καταστάσεις. Αν είχε γίνει αυτό θα είχαμε γλυτώσει τόσες πολλές σελίδες με άσχετα πράγματα και επιπλέον επεξηγήσεις σε πάρα πολλά threads.
ωραια.δεν εχω να πω κατι παραπανω.με καλυψες επαρκως.αξιζει να πω ομως οτι για το εριστικο ''υφακι'' μου,ο μονος υπαιτιος δεν ημουν μονο εγω.υπαιτιοι ειναι ολους οσους admin συναντησα οσο επαιζα στον 222,ολο τον καιρο που επαιζα.και ο τροπος που μου μιλησε η ''console''για το μπαν.δεν μου αρεσε.το μονο που παραδεχομαι ειναι οτι του απαντησα πολυ προκλητικα και εντονα.αλλα δεν ηταν ο πρωτος αντμιν που μου μιλησε ετσι.ειχε ξανασυμβει και το εκανα γαργαρα.προφανως τωρα βγηκε ολο το νευρο απο τις μαλακιες που ακουγα οσο εμπαινα τα τελευταια 3 χρονια.ευχαριστω acro για τον χρονο σου.
« Last Edit: June 04, 2013, 07:15:27 PM by wRATH »

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
« Reply #83 on: June 04, 2013, 07:16:23 PM »
ευχαριστω acro για τον χρονο σου.

eyxaristoume acro.
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> but plz

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #84 on: June 04, 2013, 07:19:37 PM »
eyxaristoume acro.
σταματα-να-μου-κλαιγεσαι.ποση πιεση ανεβαζεις να ξερα.ελεος.jesus christ and the holy spirit.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #85 on: June 04, 2013, 07:24:03 PM »
σταματα την καραμελα "οι αντιμς τοσο καιρο μου την ελεγαν".. κανεις δεν σου ειπε τπτ το φοβερο..

το κομπλεξ σου το δειξες κ στο war οπου δεν υπηρχε κανενας admin εκει , αλλα εσυ συνεχιζες να με κραζεις ενω κουτουλουσες ντουβαρια..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #86 on: June 04, 2013, 07:24:14 PM »
k pali les pipes pipes pipes.Wrath to thema den einai to glitch se 1o bathmo, alla i simperifora sou pou den blepoume na allazei alla na xeirotereuei post me post pou kaneis.An isoun sovaros k den ekanes san mikro paidi k skeftosoun auta pou eleges.Twra gia to ban egw pisteuw oti prepei na minei mexri na matheis na milas k na sebesai.
P.S #67 min skas me ton mikro einai noris k tha mathei.
Τα κυτει αιμα

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
« Reply #87 on: June 04, 2013, 07:28:34 PM »

P.S #67 min skas me ton mikro einai noris k tha mathei.

den skaw re mlk...alla den tha mathei ayto einai to provlima...antidra se opoion tou tin leei me epithesi...einai tis ilikias profanws TO KATALAVAME!! prepei na evrekse kai to poulaki tou prosfata...frapes!!!

ti na ton kanw omws? na ton xtipisw?? tha klapsei!!! na ton gamisw? tha thelei kiallo!! aston stin pragmatikotita tou....
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> but plz

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

AcRo

• 222 HERO!~
« Reply #88 on: June 04, 2013, 07:29:35 PM »
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση. Το θέμα έληξε και κατάλαβε που τα σκάτωσε. Αν υπήρχε μια πιο ήπια αντιμετώπιση από τον admin όταν έγινε όλο αυτό αλλά και πιο ήπια συμπεριφορά του wrath δεν θα άνοιγε καν το topic. Βέβαια αυτό αμφιβάλω αν θα γίνει ποτέ..

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #89 on: June 04, 2013, 07:31:23 PM »
TO LAN SE LIGO THA ERTHEI!!!

Εχεις εγκυρες πηγες? ;D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."