Author Topic: BAN 222 wRATH  (Read 39522 times)

wRATH

• Ranked Pubzorz!
Re: BAN 222 wRATH
« Reply #90 on: June 04, 2013, 07:34:11 PM »
den skaw re mlk...alla den tha mathei ayto einai to provlima...antidra se opoion tou tin leei me epithesi...einai tis ilikias profanws TO KATALAVAME!! prepei na evrekse kai to poulaki tou prosfata...frapes!!!

ti na ton kanw omws? na ton xtipisw?? tha klapsei!!! na ton gamisw? tha thelei kiallo!! aston stin pragmatikotita tou....
εμ κοιτα.προσπαθησε να με χτυπησεις,προσπαθησε τα παντα.προσεχε μετα εσυ μην κλαις ομως.καταλαβαμαι αρχοντουλη εισαι γαμιας και δερνεις.αλλα φτανει.
k pali les pipes pipes pipes.Wrath to thema den einai to glitch se 1o bathmo, alla i simperifora sou pou den blepoume na allazei alla na xeirotereuei post me post pou kaneis.An isoun sovaros k den ekanes san mikro paidi k skeftosoun auta pou eleges.Twra gia to ban egw pisteuw oti prepei na minei mexri na matheis na milas k na sebesai.
P.S #67 min skas me ton mikro einai noris k tha mathei.
Τα κυτει αιμα
τωρα τι να σε πω?οχι πες μου εσυ τι να σε πω εγω?ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ.ΦΤΑΝΕΙ.ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ.δεν μ ενδιαφερει τι πιστευεις.i don t care.δεν με νοιαζει το ban.σκεψου λιγο.οτι ουτε εβρισα ουτε προσβαλλα.και συ αντιθετως και εβρισες και προσβαλλες και ενας ακομα το ιδιο.αλλα ποινη καμια.και απορω που βρισκεις τα @@ και μιλας.τι να πω.πανε αυτοκτονα καλυτερα.και αυτον τον μπαγλαμα γιατι μου τον ανεβαζεις?τονιζεις την εθνικοτητα σου?δεν εχω θεμα,δεν ειμαι ρατσιστης.οπως με αντιμετωπιζουν τους αντιμετωπιζω.απλο.ξερω δυσκολο να το καταλαβεις.αλλοι εχουν αλλοι δεν εχουν.(mind)
σταματα την καραμελα "οι αντιμς τοσο καιρο μου την ελεγαν".. κανεις δεν σου ειπε τπτ το φοβερο..

το κομπλεξ σου το δειξες κ στο war οπου δεν υπηρχε κανενας admin εκει , αλλα εσυ συνεχιζες να με κραζεις ενω κουτουλουσες ντουβαρια..
για το war.μην μιλας.δεν σε παιρνει.και δεν σε ειπα τιποτα στο war.εσυ αρχισες λεγοντας ''εδω τα πινεις''και σου ειπα ''ενας jetix σας σωζει''και αποτι θυμαμαι σε καθε μαπ ησουν bottom και γω 20 kill.αμα θες εχω και demo.και τα 3 μαπ.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #91 on: June 04, 2013, 07:48:42 PM »
eisai xazos telos.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #92 on: June 04, 2013, 07:53:24 PM »
eisai xazos telos.
πρωτον γραψε τ ονομα σου σωστα.
Angry Hippo Attack

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #93 on: June 04, 2013, 08:15:49 PM »
WRATH DROPPIN EM BOMBS

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #94 on: June 04, 2013, 08:23:09 PM »
βαν σε ολα τα μουνια  O0 O0

σινι πουστονεοοοο βαρα κανα σκοπετο κ ασε το φορουμ
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #95 on: June 04, 2013, 10:09:52 PM »
Ποτε απολυεσαι μωρη τλρ?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #96 on: June 04, 2013, 10:20:48 PM »
me to personal atk pou kaneis se kapious den kerdizeis tpt k eidika se mena.Twra opoios apo tous admin thelei aneta mporei na se bannarei k apo to forum.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Re: BAN 222 wRATH
« Reply #97 on: June 04, 2013, 10:28:11 PM »
Wrath για να καταλήγουμε.

1) Καταρχάς δεν "πρέπει" τίποτα. Άμα λάχει σε banάρει επειδή δε του άρεσε το nickname σου, χωρίς μα και μου.
2) Warning γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις, σε άλλες όχι. Το glitch είναι μια περίπτωση που φεύγει απευθείας kick. To μόνο ελαφρυντικό που έχεις είναι πως έφαγες πολλά λεπτά για "first offender". Από την άλλη τα λεπτά τα έφαγες περισσότερο για το ύφος και λιγότερο για το glitch. Στη τελική όμως πάει σε case by case basis γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
3) Απειλή είναι όταν κάποιος σε αναγκάζει να κάνεις κάτι παρά τη θέληση σου ειδάλλως θα σου κάνει κάτι "κακό". Το να σου λέει ένας admin πως θα φας ban επειδή glitchαρες δεν είναι απειλή. Είναι σαν να λες όταν ο δικαστής που σου λέει θα πας μέσα 5 χρόνια πως σε απειλεί. Δεν στέκει.
4) Από τη στιγμή που glitchάρες, φταις. Έχεις άδικο και όχι δίκαιο, είσαι στην άμυνα και όχι στην επίθεση, για να έχεις και υφάκι. Επομένως μίλα σωστά, εξήγησε πως δεν ήξερες πως αυτό που έκανες απαγορεύεται και ζήτα συγνώμη.
5) Για τα ladder δεν κατάλαβα τι λες. Ισχυρίζεσαι πως το εν λόγω glitch δεν είναι επιλήψιμο;
6) Στα ladder χάνεις το match, πιο σημαντικό από 1 μέρα ban. Παράλληλα αν και στο ladder έχεις το ίδιο υφάκι τρως και το ban σου, έτσι για να calmάρεις.
7) Ας γίνουν όσα τέτοια περιστατικά θέλετε. Η ουσία είναι πως μέσα σε 100άδες παίχτες που έχουν παίξει 10άδες χιλιάδες ώρες συνολικά στον server, καμιά 50άρα είναι που έχουν πρόβλημα και συνήθως το δημιουργούν οι ίδιοι. Για αυτό και όποτε σηκωνόταν άλλος, "ανταγωνιστικός", server κάνατε χαρά αλλά εν τέλει κλείναν, αφού γέμιζαν από haxxorια και wannabe admins που νόμιζαν πως θα κάνουν καλύτερη δουλειά, και ο 222 έμενε ζωντανός. Επομένως όσο πρόβλημα και αν έχετε, εσύ και κάποιοι άλλοι, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που δεν έχουν. Haters gonna hate που λένε. Δεν αλλάζουμε τίποτε επομένως επειδή κάποια παιδάκια που φορτώνουν, που έχουν μεγάλα αρχίδια, που ήρθαν και τα βρήκαν έτοιμα και έχουν απαιτήσεις και γνώμη για κάτι που ποτέ δεν βοήθησαν να αναπτυχθεί, κάνουν μουτράκια για το ban που έφαγαν.

Εκτός του 5 σε όλα τα άλλα υπάρχει μόνο μια απάντηση "Ok, συμφωνώ". Περιμένω επομένως να ακούσω τι έχεις να πεις.
Απ' ότι βλέπω όμως δεν συμφώνεις με τα όσα σου έγραψα παραπάνω. Δεν αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις, πως ανα πάσα στιγμή μπορεί ο admin να σε kickάρει για οποιοδήποτε λόγο. Πως δεν είναι ανάγκη να σε προειδοποιήσει πρώτα. Πως δεν είναι ανάγκη να έχεις διαβάσει/γνωρίζεις τους κανόνες για να τιμωρηθείς για κάτι. Πως δεν έχεις δικαίωμα να αντιμιλάς με υφάκι επειδή νομίζεις πως έχεις δίκαιο.
Ουσιαστικά δεν συμφωνείς με τους κανόνες χρήσης του 222. Επομένως το ban θα γίνει permament, εκτός αν αλλάξεις γνώμη και συμφωνήσεις.
Δες το σαν End User License Agreement.

Καληνύχτα.

Σου ανέφερα ποιοι είναι οι "όροι χρήσεις", μάλιστα σου είπα πως η απάντηση είναι μόνο συμφωνώ. Στο επόμενο ποστ σου ξαναεξήγησα σε τι δε συμφωνείς και πως λόγω αυτού δε μπανάρω επ' αόριστον, όχι για το γκλιτς ή το ύφος σου.

Παρεμπιπτόντως, στο πρώτο ποστ σου είπα να γράφεις τις απαντήσεις σου λίγο πιο ευανάγνωστα. Σου κάνει όντως τόσο κόπο ή το κάνεις αντιδραστικά;

τλρ δε γαμιέσαι, το πολύ παλιό σαπίζει. ;ρ

sent from my toilet using dabatook dumdum padaboom

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #98 on: June 04, 2013, 10:28:21 PM »
 :o
Hellow theah.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #99 on: June 04, 2013, 10:37:01 PM »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #100 on: June 04, 2013, 10:44:54 PM »
Sini σε χει παει αιμα σημερα ε? Συνεχεια "sent from my toilet using dabatook dumdum padaboom" βλεπω χα0. :P

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #101 on: June 04, 2013, 10:48:04 PM »
btw, έτσι σαν guideline δείτε πως γίνεται ένα thread όταν κάποιον τον πνίγει το δίκαιο του, πως συνεχίζει ο ίδιος την συζήτηση ακόμα και όταν του λένε μαλακίες κτλ.

ahaha 2 εγκεφαλικά είχα πάθει

λοιπόν, από την όλη φάση κρατάμε το παρακάτω. Η ατάκα είναι αρκετά μπροστά, ή όσο μπροστά χρειάζεται, νομίζω

πας να μιμηθεις εμενα επικινδυνα
... but don't forget the Rizla.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #102 on: June 04, 2013, 11:15:21 PM »
Hellow theah.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #103 on: June 05, 2013, 12:35:34 AM »
me to personal atk pou kaneis se kapious den kerdizeis tpt k eidika se mena.Twra opoios apo tous admin thelei aneta mporei na se bannarei k apo to forum.
κανενα αttack.εσυ εβρισες.εσυ αρχισες την ιστορια.μην πεις οτι δεν εγινε ετσι.και απο την στιγμη που δεν σ εβρισα δεν μπορεις να πεις κατι.ταπωσε με και συ χωρις μπινελικια και σε παραδεχομαι.:)
Σου ανέφερα ποιοι είναι οι "όροι χρήσεις", μάλιστα σου είπα πως η απάντηση είναι μόνο συμφωνώ. Στο επόμενο ποστ σου ξαναεξήγησα σε τι δε συμφωνείς και πως λόγω αυτού δε μπανάρω επ' αόριστον, όχι για το γκλιτς ή το ύφος σου.

Παρεμπιπτόντως, στο πρώτο ποστ σου είπα να γράφεις τις απαντήσεις σου λίγο πιο ευανάγνωστα. Σου κάνει όντως τόσο κόπο ή το κάνεις αντιδραστικά;

τλρ δε γαμιέσαι, το πολύ παλιό σαπίζει. ;ρ

sent from my toilet using dabatook dumdum padaboom

και γω ξαναερχομαι.και ρωταω αλλη μια.ποιοι ειναι οι οροι χρησης?ετσι οπως μου τα λες,ειναι σαν να κανεις τον σερβερ ''χουντικο''(φραση σεχτα)ο οποιος σεχτας λεει οτι ακουει μαλακιες τοσο καιρο απο καποιους(απο μενα)οτι ο σερβερ ειναι χουντικος.το λογικο που καταλαβαινει καποιος απο αυτην την φραση ειναι οτι ο σερβερ ειναι δ-η-μ-ο-κ-ρ-α-τ-ι-κ-ο-ς(κατα την γνωμη του.ως admin).οποτε ουσιαστικα αναιρει τα λεγομενα σου.και τωρα εγω ποιον θελεις να πιστεψω?

οσο για τις απαντησεις μου.συγγνωμη γι αυτο,οντως ειναι δυσαναγνωστες και κουραστικες.αλλα ειλικρινα δεν εχω ορεξη ουτε να βαζω τονους ουτε συνηθιζα ποτε να κανω παραγραφους σε φορουμ,συνηθως κατεβατα εγραφα.δεν το κανω απο καμια αντιδραση.δεν υπαρχει λογος.οντως μου κανει κοπο,δεν το κανω επιτηδες.

απο τι καταλαβα λοιπον ειναι οτι δεν συμφωνω εγω με τους ορους χρησης*,αρα παυω να υφισταμαι στον σερβερ.επειδη εχω αντιθετα πιστευω απο εσας(υπερεξουσια admin,flaming admin και αλλα)και μου δινεις μια επιλογη,να συμφωνησω με τους υποτιθεμενους ορους χρησης,οι οποιοι ουσιαστικα δεν εχουν ισχυ στον σερβερ,αφου ειναι σ ενα thread και ακομα δεν ξερω αν ειναι οι οροι χρησης αυτοι. τ οποιο o player πρεπει να μπει στο οδηγιες για admin και μινι admin,στο οποιο κομματι δεν εχει καμια απολυτως δουλεια απο την στιγμη που δεν ειναι ουτε admin ουτε mini admin.και μετα απ ολα αυτα.τις 8 ολοκληρες σελιδες συζητησης,αντι να καταλαβεις καποια πραγματα.εμμενεις επιμονα στην θεση σου,πιστευοντας οτι εχεις δικιο ακραδαντα.και μου δινεις μια επιλογη,να συμφωνησω αλλιως το permaban παραμενει.σωστα ως εδω?καθαρος εκβιασμος πιστευω.δεν ξερω.κανω λαθος?μια τουμπα μετα την αλλη.πριν ειπωθηκε οτι το υφος ηταν υπευθυνο.τωρα οτι δεν ακολουθω τους ορους χρησης(τους οποιους ακομα δεν γνωριζω.).να απαντηθει γιατι το perm ban παραμενει.

και μια ερωτηση.το χαξορια εδω που κολλανε?αυτο ειναι το θεμα μας?

και μπορεις να τρως kick/ban για κατι που εκανες το οποιο δεν γνωριζεις αν απαγορευεται η οχι?ειναι λογικο αυτο?(δεν μιλαω για μενα συγκεκριμενα,γενικα)

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
« Reply #104 on: June 05, 2013, 09:48:53 AM »
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι παίζετε σε ιδιωτικό σέρβερ, που αυτοί που τον έχουν και τον διαχειρίζονται μπορούν να πάρουν ότι αποφάσεις θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν?
Αν πας με την παρέα σου σε ένα δημόσιο γήπεδο και παίξεις και κάνεις ότι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι δεν θα σε κράξει κανείς (εκτός ίσως από τους φίλους σου), αν πας όμως σε ένα ιδιωτικό γήπεδο που θα έχει κάποιους κανόνες και κάποιον "διαιτητή" να εποπτεύει και στην πρώτη μαλακία που κάνεις, σε διώξει από το γήπεδο και δεν σε αφήσει να ξαναπάς, θα αρχίσεις και θα του λες όλα αυτά που λες και εδώ ή θα ζητήσεις συγνώμη, θα πεις ότι δεν θα το ξανακάνω και θα συνεχίσεις κανονικά???
Βλέπω μιλάτε συνέχεια για δημοκρατία και χούντα και άλλες τέτοιες @@αριές. Δεν έχετε ιδέα, πολύ απλά....
Για δημοκρατία μπορείς να μιλήσεις μόνο όσον αφορά αυτό εδώ το φόρουμ, που αποτελεί μία μικρή κοινότητα.
Για τον σέρβερ όμως δεν μπορείς να πεις το ίδιο, δεν υφίσταται, δεν γίνετε βρε παιδί μου...
Ο κάθε admin και mini admin που μπαίνει στο σέρβερ, δεν μπαίνει για να εποπτεύει και να τιμωρεί.
Είναι ένας απλός gamer, ο οποίος έχεις επιλεχτεί για διάφορους λόγους από τους ιδιοκτήτες του σερβερ (χρόνος online, ωριμότητα, εμπειρία ή οτιδήποτε άλλο και όχι απαραίτητα όλα αυτά μαζί), ο οποίος μπαίνει στο σερβερ για να παίξει όπως όλοι οι υπόλοιποι, αλλά έχει την δυνατότητα όταν διαπιστώσει κάτι στραβό να προσπαθήσει να το διορθώσει και συνήθως διακόπτοντας το παιχνίδι του και παίρνοντας αποφάσεις σε δευτερόλεπτα.
Όταν έχει να κάνει με άτομα που χαλάνε το παιχνίδι των άλλων αλλά και το δικό του, είναι λογικό να αντιδράσει όπως αυτός καταλαβαίνει καλύτερα και άμεσα.
Είναι δικαίωμά του, το οποίο του το έχουν δώσει οι ιδιοκτήτες του σερβερ και ΜΟΝΟ αυτοί μπορούν να τον κρίνουν και να πράξουν ανάλογα.
Αν δεν το καταλαβαίνετε και αυτό, τότε καλύτερα να σταματήσετε να παίζετε σε public servers ή καλύτερα να σταματήσετε να παίζετε online games....
Τα έγραψα όσο ποιο απλά μπορούσα και ελπίζω να το καταλάβουν και τα 13χρονα...

Νο9 is back.....   again...