Author Topic: BAN 222 wRATH  (Read 39411 times)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Re: BAN 222 wRATH
« Reply #120 on: June 06, 2013, 06:05:38 PM »

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

« Reply #121 on: June 07, 2013, 02:16:41 AM »
ελα καλημερα..

μεσα στα γεματα κλαμα ποστς σου διεκρινα και το ονομα μου! αληθεια τωρα τα πιστευεις αυτα που λες?

το ΜΟΝΟ που σου εχω πει ειναι το εξης.. σε ρωτησα αρχικα αν εισαι αδερφος του stranger και οταν μου ειπες ναι, σου λεω

"στο οικογενειακο πακετο εχετε καποια εκπτωση?" (ο αδερφος σου εχει παραδεχτει οτι φορτωνε)

αν ησουν λιγο καλοπροαιρετος μπορει και να γελουσες! λες οτι εχουν θεμα μαζι μου στον 222 και εγω σου απανταω οτι αυτοι που εχω bannarei ειναι οι εξης:

-rubzey
-famous
-zifer

πιστευεις οτι χωρις αυτους ο σερβερ "λειτουργει" καλυτερα?

παλι με αναφερεις παλι παιζουν τα νευρα μου..χερεσαι π λες οτι με μπαναρες?ε?ζωον.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #122 on: June 07, 2013, 08:51:43 PM »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Anonymous

• Ranked Pubzorz!
« Reply #123 on: June 11, 2013, 11:31:05 PM »
Καλησπέρα

Επειδή και εγώ κατεβάζω τα καινούργια map και βαριέμαι είπα να γράψω και εγώ την άποψη μου στο θέμα μιας και ήμουν μέσα στο game και ήξερα τι γινοταν
ο παίχτης wRath η όπως η αλλιώς λεγετε (άλλα και ο καθένας) έχει απόλυτο δίκαιο θα έπρεπε ο admin του σερβερ να είχε προειδοποιησή   τον παίχτη ότι αυτή ενεργεία απαγορεύται και την επόμενη φορά θα αποβληθεί.

Άλλωστε το είχα κάνει και εγώ άλλα δεν μου είχε πει κάνεις τίποτα για τα rules δεν υπάρχουν στον σερβερ και μόλις σήμερα έμαθα και εγώ (από κάποιον παίχτη) ότι υπάρχει φόρουμ του σερβερ.

Γιατί να μην αναφέρουν οι ίδιοι οι admins όταν μπαίνουν στο παιχνίδι όταν υπάρχουν κάποιοι  κανόνες και να τους διαβάσουμε εκεί <<........>>
και στην αρχή τις κάθε πίστας. Όχι μόνο να πετάνε bans στου παίχτες όπου δεν γνωρίζουν τους κανόνες

Ευχαριστώ , μαθητής 3ης λυκείου.

Υ.Γ  Συγνώμη για τα ορθογραφικά ,ναι είμαι και εγώ ένας από αυτούς τους άσχετους που πετάγονται και σχολιάζουν. :)
« Last Edit: June 11, 2013, 11:32:52 PM by Anonymous »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #124 on: June 12, 2013, 12:58:31 AM »
Καλησπέρα φίλε άσχετε που σχολιάζεις.

Καταρχάς ο admin δεν έριξε απευθείας ban, δεδομένου πως υπήρξε διάλογος μεταξύ τους.
Δεύτερον, όταν σου λέει ο admin κάτι, καλό θα ήταν να μην απαντάς με ύφος γαμίκουλα. Προσωπικά αν μου έλεγε εμένα ένας admin "θα φας ban" και όντως δεν ήξερα τα rules, το πρώτο που θα ρώταγα είναι "Γιατί τι έκανα;" και όχι "so?!".
Τρίτον, αν γνώριζα πως απ' το εν λόγω glitch δεν φαίνεται κάτι και άρα δεν απαγορεύεται, τότε θα γνώριζα πως τα glitch, τουλάχιστον αυτά που βλέπεις, απαγορεύονται. Γενικά η δικαιολογία πως δεν ήξερε τα rules είναι κουτοπόνηρη, σαν να πας να φτύσεις στα μούτρα έναν αστυνομικό, να σου τραβήξει προσαγωγή και να ισχυριστείς πως δεν ήξερες ότι απαγορεύεται να φτύνεις αστυνομικούς. Ακόμα και αν όντως δεν ξέρεις κάποιο κανόνα δε σημαίνει πως την γλιτώνεις απαραίτητα.
Τέταρτον, προσωπικά είπα εξ' αρχής πως ίσως αδικήθηκε στο χρόνο που έφαγε (1440 λεπτά), βέβαια μετά από ανάλυση των logs μάλλον το ban το έφαγε για το ύφος που είχε απέναντι στον admin και όχι για το παράπτωμα του.
Πέμπτον, ο 222 είναι ένας ιδιωτικός server, στον οποίο ο εκάστοτε παίχτης δεν έχει κάποιο δικαίωμα, πέραν αυτών που του παρέχουμε, όταν και αν θέλουμε. Μπορεί να έχει γνώμη για το τι πρέπει να banάρουμε, για πόσο ή για το αν θα πέφτει warning πρώτα αλλά είναι απλά αυτό, μια γνώμη. Το αν θα εφαρμοστεί είναι καθαρά θέμα των διαχειριστών.
Και τέλος, το να αποδεχτεί κάποιος πως δεν έχει δικαιώματα είναι de facto απαίτηση προκειμένου να συμμετάσχει στον server.

Όσο αφορά τα rules, δεν έχει κάποιο μυστήριο rule ο 222 που χρειάζεται να σας το αναφέρουμε με μήνυμα κάθε τόσο στον server. Δεν θέλει πολύ να σκεφτείς πως πράγματα που σου δίνουν προβάδισμα έναντι του αντιπάλου όπως glitches, scripts και φυσικά hacks απαγορεύονται όπως και η ανάρμοστη συμπεριφορά, πέραν ενός σημείου (δεν είναι παρθεναγωγείο). Ο μόνος κανόνας είναι πως ο 222 "δεν είναι δημοκρατικός server" το οποίο το αναφέρει.
Πέραν αυτών όμως, ο 222 είναι community server, σε ένα dead game. Όσοι παίζουν, παίζουν αρκετό καιρό ώστε να ξέρουν τους κανόνες ή που να τους βρούνε.
Όπως και να'χει όμως, όταν ο παίχτης δεν πουλάει τζαμπουκά και πει "sorry δε το'ξερα, δεν θα ξαναγίνει" δεν τρώει ban.

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #125 on: June 12, 2013, 02:30:35 AM »
οποτε το perm ban ειναι για τον ''τσαμπουκα''?που να εβριζα κιολας...κρεμαλα στην αριστοτελους και λιθοβολισμος

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #126 on: June 12, 2013, 10:19:38 AM »
οποτε το perm ban ειναι για τον ''τσαμπουκα''?που να εβριζα κιολας...κρεμαλα στην αριστοτελους και λιθοβολισμος

Akoma den exeis katalavei re man oti an peis sorry malakia mou, alla ksespasa, okay tha prospathisw na MHN ksanaginei....tha sto vgaloume to ban! alla esy pera vrexei to exeis paei oukrania kai vale.
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

wRATH

• Ranked Pubzorz!
« Reply #127 on: June 12, 2013, 02:45:19 PM »
Akoma den exeis katalavei re man oti an peis sorry malakia mou, alla ksespasa, okay tha prospathisw na MHN ksanaginei....tha sto vgaloume to ban! alla esy pera vrexei to exeis paei oukrania kai vale.
ειπα σ ενα ποστ οτι φερθηκα υπερβολικα,και οτι ειχα υφακι.το παραδεχτηκα.δεν ειπα κατι αντιθετο.δεν πηγα τιποτα στην ουκρανια.ουτε πιο μακρια ;p :)

Anonymous

• Ranked Pubzorz!
« Reply #128 on: June 12, 2013, 04:28:23 PM »
Ότι οι admins έχουν ''εξουσία'' και ''πουλάνε μούρη'' σε κάθε παίχτη και πετάνε κόσμο με άσκοπα bans ?
ο admin δεν πρέπει να προειδοποίηση των κάθε παίχτη πρώτα;;;

Υπάρχουν admins που πετάνε bans σε παίχτες επειδή εκείνος κάθεται πιο πίσω από τους υπόλοιπους ενώ είναι attack team
πάλι χωρίς καμία προειδοποίηση.
Άποψη μου να σταματήσουν να είναι μαλα!@$ και να κάνουν τα bans εκεί που χρειάζονται και όχι άσκοπα δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια άποψη στο κάτω κάτω είναι ένα παιχνίδι.

Ο άσχετος

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #129 on: June 12, 2013, 04:42:28 PM »
ρε άσχετε-μαθητή της 3ης λυκείου παίζω το ίδιο game από τις αρχές του, Νοέμβριο του 2007 αν θυμάμαι, και οι κανόνες είναι οι ίδιοι. Περιμένεις να υπάρχει warning για το glitchάκι; Δηλαδή πχ αν στο φαρμακείο του αυτοκινήτου σου λείπει η τάδε μαλακία, θα πεις στον τροχονόμο κάνε μου ένα warning και μέτα κόψε μου την κλήση;

Και ακριβώς, επειδή είναι παιχνίδι, πρέπει να το ευχαριστιείται η πλειοψηφία του server. Αν ο χ,ψ θέλει να ζουλάρει, να καρκινιάσει, και στο τέλος να σου γράψει και το "ela mwre xavale kaname", να φάει το ημερήσιο banάκι του.

Anonymous

• Ranked Pubzorz!
« Reply #130 on: June 12, 2013, 08:57:10 PM »
Και εγώ παίζω το game από τότε που βγήκε υπάρχουν servers που αυτά επιτρέπονται (τα glitch) και ανοίχτηκε και δεύτερο θέμα για τους admins όπου ''τιμωρούν'' χωρίς λόγο. *

Συγκρίνεις την πραγματική ζωή με εικονική πραγματικότητα.
Και δεν έχω αυτοκίνητο.

*Κακός ανοίχτηκε εδώ αλλά έτυχε.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #131 on: June 13, 2013, 12:25:35 PM »
Και εγώ παίζω το game από τότε που βγήκε υπάρχουν servers που αυτά επιτρέπονται (τα glitch) και ανοίχτηκε και δεύτερο θέμα για τους admins όπου ''τιμωρούν'' χωρίς λόγο. *

Συγκρίνεις την πραγματική ζωή με εικονική πραγματικότητα.
Και δεν έχω αυτοκίνητο.

*Κακός ανοίχτηκε εδώ αλλά έτυχε.
Να πάτε εκεί τότε,μην μας πρίζετε τα παπάρια 9 σελίδες τώρα άιντεεεεεεεεεε.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #132 on: June 13, 2013, 01:56:58 PM »
pika gif wtf?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #133 on: June 13, 2013, 08:12:33 PM »
Ότι οι admins έχουν ''εξουσία'' και ''πουλάνε μούρη'' σε κάθε παίχτη και πετάνε κόσμο με άσκοπα bans ?
ο admin δεν πρέπει να προειδοποίηση των κάθε παίχτη πρώτα;;;

Υπάρχουν admins που πετάνε bans σε παίχτες επειδή εκείνος κάθεται πιο πίσω από τους υπόλοιπους ενώ είναι attack team
πάλι χωρίς καμία προειδοποίηση.
Άποψη μου να σταματήσουν να είναι μαλα!@$ και να κάνουν τα bans εκεί που χρειάζονται και όχι άσκοπα δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια άποψη στο κάτω κάτω είναι ένα παιχνίδι.

Ο άσχετος

Άσκοπα bans; Μπορείς να αναφέρεις μερικές συγκεκριμένες περιπτώσεις; Στη συγκεκριμένη π.χ. o wrath glitchαρε και στη συνέχεια αντί να πει συγνώμη πούλαγε τσαμπουκά.
Όπως είπα, όχι ο admin δεν έχει υποχρέωση να προειδοποιήσει πρώτα.
Και πάλι, μπορείς να αναφέρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις; Παράλληλα, γενικά απαγορεύεται στο attack να καμπερώνονται, βέβαια και πάλι αυτό είναι στην κρίση του admin.
Ακριβώς, είναι άποψη σου και δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να την εφαρμόσουμε, καθ'ότι όπως προανέφερα δεν έχετε κανένα δικαίωμα επί του server.

Όχι, ας το επαναλάβω, το perm ban σου είναι επειδή δεν συμφωνείς με κάποια rules που σου ανέφερα σε προηγούμενο post, που σου εξήγησα πως είναι δεσμευτικοί και απαραίτητοι προκειμένου να συμμετάσχεις στον server.
Για τον τσαμπουκά σου έφαγες το μονοήμερο ban αρχικά.
« Last Edit: June 13, 2013, 09:51:14 PM by sinister_evil »

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #134 on: June 14, 2013, 06:22:37 PM »

ασχετο εντελως,αυτο θεωρειται glitch?